merhaba. bisiklet dükkanı açmak istiyorum. hiç açmayı deneyen ve tecrübe edinen biri oldu mu? veya bisiklet dükkanı olan biri var mı aranızda? hem satış, hem alım, hem tamir gibi çoğu işi yapmak istiyorum. bisiklet dükkanı açma sebeplerime gelirsek:
tavsiyeleriniz nelerdir? son zamanlarda yakıtın da pahalanması dolayısıyla bisiklete olan görüş arttı ve talep fazlalaştı. dükkanı açması çok maaliyet ister mi? toplamda ne kadar para gerekir dükkanı açmak için? |
dükkan açmak istiyorum tavsiyeleriniz

-
-
Bayilik alarak başlamak isterseniz şuradaki bayilik listesini ve fiyatlarını inceleyin:
bayilik veren firmalar - franchising - bayilik şartları 2022
Bayilik Fiyatları ~ Bayilik Veren Firmalar - Franchising - Bayilik Şartları 2022https://bayilikfiyatlari.comÖzellikle çiğ köfteciler başlangıçta iyi olabilir.
-
Türkçe isim koy house of bikes ney yaw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de Ağlasunluyum hocam
Açarsanız güzel olur
Yaşadığımız kriz dönemde sıkıntı çekebilirsiniz. Bir sene cepten yemeği göz önünde bulundurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bisikletçi dükkanı iyi fikir değil.şehir düz ve iklimi iyi olmalı. kışında bi iş yapamazsın. millette para yok herşeyden kısıyorlar.
2 hafta civarı oluyor benim oğlana bisiklet alıcaz. orda bi aile var. bisikletçinin kafasını ütülediler. yan teker taktırdılar bu olmadı şunu yap burası niye yamuk. şunu ayarlarmısın şu iyi değil o bu saatlerce adamın kafasını şişirdiler.satıcıya acıdım.millet kırar getirir bu kırıldı garanti kapsamında değiş der. bulaşma kardeşim.başka işe gir.
-
enflasyonu durmayan ulkelerde yatirim yapilmamali, stokculuk tan baska caren yok. paran her gecen gun eriyor..
-
Bu ekonimide iyi cesaret
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açma
-
Şu an dükkan açsam ilaçlama üzerine bir dükkan açardım malum yaz havalar ısındı haşeredir, faredir fink atıyor ortalıkta. Kışa dopruda dezenfektana çevirirdim yine korona cart curt artacağı için zaten kullanılan makineler aynı tek farkı dezenfektan ya da böcek ilacı koyuyorsun hazneye. Ya da telefon tablet bilgisayar tamiri üzerine bir mekan açardım internet kafe bile yapardım ufak çaplı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdur soğuk hocam ekim nisan arası sıkıntı
hocam sen buradaki insanlara bakma bu millet hep negatif yorum yapar. bence gayet mantıklı,bisiklet konusunda da ustalığınız varsa tamamdır.
bisiklet satışına değil de daha çok bisiklet yedek parça ve tamir işine yoğunlaşmak daha iyi olur. çünkü adam bisikleti internetten satın alabiliyor ama arıza ve tamir gerektiren işi mecburen sana getirecek. lastik,iç lastik,jant teli,jant falan elinde bolca bulunsun.
mesela benim şuan bisikletin tekerlerinin akordu bozuk,bunu düzelttirecek tamirci yok ilçede.
-
bu devirde dukkan acmak...
hitap edeceğin kitleye göre değişir masrafın. üst orta alt seviye mal satabilirsin sonuçta. bayiliğini de ona göre alacağından, en temizi satacağın markaları arayıp şartları konuşmak. sonrasında kira stopaj vs. giderleri de hesaba katıp ortalama bir bütçe oluşturulabilir.
-
Merhaba, bisiklet dükkanı açma fikrin çok mantıklı ve Burdur'da böyle bir açığı kapatmak gerçekten büyük bir fırsat. Bisiklet satışının yanı sıra tamir hizmetleri de sunmak, müşteri kitlesini genişletmek için harika bir strateji. Dükkan açma maliyeti, yer kirası, stok alımı ve ekipmanlar gibi faktörlere bağlı olarak değişir, ancak başlangıç için 50-100 bin TL arasında bir yatırım gerekebilir. Yine de, bisikletle ilgili profesyonel bir geçmişin ve tecrübenin olması işini daha da kolaylaştıracaktır. Yavaş yavaş bayilik alma hedefin de çok heyecan verici!
-
Koş Sevim yapay zeka ile cevap verecek soru var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X