Şimdi Ara

Duke Nukem Forever™ (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
928
Cevap
1
Favori
42.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1...22...424344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

Oyun bende 5dk oynadıktan sonra reset atıyor

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • gıcık bir yerde takıldım.
    konteyner var 3-5 tane mavi/kırmızı vs.
    belliki karşıdaki yüksek yere çıkıcam ama olmuyor.
    nasıl geçiliyor ?

Orijinalden alıntı: ibraxi

gıcık bir yerde takıldım.
    nasıl geçiliyor ?

konteynerın içine sağda solda bulduğunuz 3-4 tane bidon atın. arka tarafı ağırlıktan eğilecek. Sonra diğer konteynıra çıkıp üstüne atlayın ve yüksek yere çıkın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

gıcık bir yerde takıldım.
    nasıl geçiliyor ?

konteynerın içine sağda solda bulduğunuz 3-4 tane bidon atın. arka tarafı ağırlıktan eğilecek. Sonra diğer konteynıra çıkıp üstüne atlayın ve yüksek yere çıkın

2 tane gözden kaçan varmış, halletim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

oyun bitince extras menusu açılıyor güzel şeyler var... zaten oyun dosyaındanda bulnuuyor bunlar.

duke nukem 3d: reloaded çıkıcakmış ama daha. fan yapımı olacak ue3 kullanıalcak yani 3d esk iversiyon oluyor next gen.

extras tam olarak nerde acaba ? Oyunu bitirdimde öle bişeye rastlamadım

Bende oyunu yeni bitirdim Extra bölüm diye bir yer açılmadı Oyunun yüklü olduğu yerde movies klasörünün içinde tüm extra videolar var Videolar bik. uzantılı olduğundan Rad video tools programını indirip kurmak gerekiyorhttp://www.radgametools.com/bnkdown.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 25 Haziran 2011; 15:53:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre2626

Oyunda amac ne oyunum turu ne uzayli mi olduruyoruz

Kıc tekmeleyip balonlu sakız cigniyoruz.

Aslında sakız cigneyemiyoruz cunku sakızımız bitmis.. sadece kıc tekmelemeyle idare ediyoruz.
    Duke Nukem Forever!

• Güzel oyunda şu bekleme süreleri delirtiyor adamı

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre2626

Oyunda amac ne oyunum turu ne uzayli mi olduruyoruz

Kıc tekmeleyip balonlu sakız cigniyoruz.

Aslında sakız cigneyemiyoruz cunku sakızımız bitmis.. sadece kıc tekmelemeyle idare ediyoruz.
    Duke Nukem Forever!

Arada puro içiyoruz ama, bölümlerde dikkatli gezinin

• Duke ile önceden tanışanlardanım ve benim gibi Disciples 2 yi bile zevkle oynayan biri için grafikler yeterli oyun demek görsellik demek değildir zamanında Text tabanlı oyunlar vardı çokda zevkliydi :)

Oyunun Türkçe yaması çıkmış argoları ve esprileri anlamak isteyen arkadaşlar için :) Oyun Çeviri ekibine teşekkürler %100 Türkçe yama :)

Duke Nukem Forever TR Yama
    Isaac, Make Us aßHole Again!

hint: ß = ss
  • Come And Get Some'da oynuyorum. Şu an kullandığım mouse toplu mouselardan bile yavaş olduğu için Baya bir zorlanıyorum. Özellikle şu uçan kaçan yaratıklara karşı.
    Oyunun ayrıntıları mükemmel bu kadarını beklemiyordum ancak yeni mouse almadan oynayamayacağım anlaşıldı.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Oyun benimde çok hoşuma gitti,sadece 2 bölüm kalmış.Ancak bekleme ekranları bayıyor (sorun değil ama zor bölümlerde öl bekle diril öl bekle diril bayıyor.)
    Ve en fazla 2 tane silah taşımak gerçekten iğrenç.

video games, anime and hip-hop
  • Çok berbat 2 silah taşıma. Oyundan alına zevki fena baltalıyor. Çok mantıksız, bu oyunu gerçekçilik adı altında böyle bir özellik ekledilerse, çok gülünç olmuş. Bu oyun kim, gerçekçilik kim...
    Bence en zor bölüm su altında ilerlemiydi. Nefes çok sorun oluyordu.

hint: ß = ss
  • http://izmirfx.mekan360.com/hediyeyagmuru.html :D Playstation veriyolarmış la sevindim xD
  • konuya ilk girdiğimde konu tarihinin 202 falan olmasını bekliyordum
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Ben bitiremedim bile oyunu, bir gün oyunsuzluktan tekrar kurarım elbet, o zaman net kararımı veririm beğenip beğenmediğime dair ama şimdilik benim için hayal kırıklığı Duke Nukem.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• oyunları gittikce berbat ve robotlaştırıyolar insan gözüyle bakmadıktan sonra ne zevki var? duke duke nukem resimlerine baktım oyunu yüklemeden önce hoş grafikler değildi yüklemedim.
  • Adam hala grafik diyor ya.Size oyuncu denmiyor zaten.

video games, anime and hip-hop
  • 
Sayfa: önceki 1...22...424344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.