Şimdi Ara

Duke Nukem Forever™ (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
928
Cevap
1
Favori
42.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1...23...44454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Rezalet bi oyun . Bitirdim ama daha güzel olmasını isterdim

O kadar rezaletse nasıl dayandında bitirdin hocam :D

para verdik boşa gitmesin

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Arkadaşlar hortlattığım için kusura bakmayın ama. Oyunun senaryo dlcsini indirdim doctor mu ne ismi. İçinden oyunun dosyaları falan çıktı ama... Nasıl kuracağız. Bir el atsanız...
  • Geçen gün sıkılıp Duke Nukem 3D'yi oynadıktan sonra aklıma bu oyun geldi.Gerçekten iyi bir oyun değildi oynanabilirlik olsun,2 silah taşıma olsun eğlenceyi baltalıyordu.Bölümlerin bazıları aşırı sıkıcı bazıları çok eğlenceliydi,zaten oyunu bitirebilmemin sebebi de o arada çıkan eğlenceli bölümlerdi (küçüldüğümüz bölümleri söyleyebilirim).Umarım başka bir firma daha iyi bir oynanabilirlikle o havayı bozmadan güzel bir oyun çıkarır ileride.
  • Oyunu yeni bitiren biri olarak deneyimim oldukça olumlu oldu. Sanırım oyun çıktığında beklentiler çok yüksek olduğu için bu kadar fazla olumsuz yorum aldı. Eğlence açısından Duke Nukem Forever gerçekten çok şey vaat eden bir oyun.

Çatışmalar oldukça eğlenceli ve oyun 24 bölümden oluşuyor. Bölümlerin içine çeşitli mini oyunlar da yerleştirilmiş. İsterseniz masa hokeyi oynuyor, isterseniz basket atışı yapıyorsunuz. Duvarın dibinden yürürken bir tabloya çarpınca tablonun sallanması gibi küçük detaylar bile beni şaşırttı. Bazı noktalarda ayrıntılara gerçekten çok önem verilmiş.

Macera boyunca kullandığımız çeşitli araçlar da var. Monster Truck ile etrafı yıkarak tepelerden hızla geçmek ve yola devam etmek özellikle hoşuma gitti. Bana Half Life 2'deki araç yolculuğu bölümlerini hatırlattı.

Oyunda etkileşim kurabileceğiniz çok fazla şey bulunuyor. Duke neredeyse her NPC ile konuşabiliyor. Çevredeki eşyaları eline alıp kullanabiliyor. Hatta isterseniz tuvaletini bile yapabiliyorsunuz. Sonrasında tekrar işeyebilmesi için sıvı tüketmesi gerekiyor. Etrafta yiyip içebileceğiniz şeyler de bulunuyor. Bunların tamamı biraz mizah amacıyla kullanılmış.

Zaten Duke gerçekten çok komik bir karakter. Yaptığı neredeyse her eylemin öncesinde veya sonrasında bir espriyle karşılaşıyorsunuz. Oyun yalnızca aksiyondan da ibaret değil. Çeşitli bulmacalarla da süslenmiş. Hatta boruların içindeki sıcak havayı yönlendirdiğimiz bir bölüm vardı. Orada Valve bulmacalarından nefret ettiğini söyleyerek Valve'a gönderme yapması oldukça komikti.

Düşman ve silah çeşitliliği de oldukça fazla. Ancak aynı anda sadece iki silah taşıyabilmek bence doğru bir tercih olmamış. Bazı özel silahların mermileri çok çabuk tükeniyor ve bu nedenle o silahlardan yeterince keyif alamıyorsunuz. Ben de bu yüzden oyunun büyük bölümünde pompalı ve ağır makineli silahla ilerlemek zorunda kaldım.

Boss savaşlarını ve zorluk seviyesini de başarılı buldum. Özellikle ahtapot bossu beni bayağı terletti.

Bir de oyunun normal hikâyesi düşündüğünüz kadar kısa değil. Duke Nukem Forever'ı bitirir bitirmez Doctor Who Cloned Me DLC'sine başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. DLC, ana hikâyenin tam bittiği yerden devam ediyor. Ana oyuna 12 bölüm daha ekliyor ve hikâyeye gerçek bir final sunuyor.

Özetle, oyun oynamayı seven ve güzel vakit geçirmek isteyen herkese bu oyunu önerebilirim. Grafik her zaman her şey değildir, bazen biraz daha ötesine bakmak gerekiyor. Oyunu gerçekten oynayıp bitirdiğinizde ne kadar fazla emek harcandığını daha iyi anlayabiliyorsunuz.

Not: Duke Nukem Forever kesinlikle aceleye getirilmiş bir oyun. Oyunda birçok kişinin eleştirdiği kare tekerlekli otobüs ve taksi gibi araçlar var. İlginç olan ise bazı araçların oyun içerisindeki tasarımlarının oldukça iyi görünmesi. Kullandığımız küçük araçlar, Monster Truck ve DLC'deki uzay araçlarının assetleri gayet düzgün hazırlanmış.

Sanırım geliştiriciler eski oyunun üzerine yeni oyunu tasarlarken eski taslaklardan ve assetlerden de yararlanmışlar. Bazı yerlerde bu eski assetlerin kullanılması ise oldukça göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 17 Eylül 2026; 10:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllarca geliştirme aşamasına tanıklık ettiğimiz ilk oyun  

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt

Simdi yerini HL3 aldi.Acaba DNF2 cikarmi diye dusunuyorum. 

Sayfa: önceki 1...23...44454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.