Şimdi Ara

Düğünde ne takılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu akşam bir arkadaşımın abisi evleniyor. Dolayısıyla erkek tarafından olarak düğüne gidceğim. Şimdi benim kime ne takmam gerekir? Erkek tarafı olduğum için erkeğe mi yoksa nezaketen kıza mı birşey takmalı? Sadece altın ve para mı takılır? Bu arada arkadaşım da ben de yeni üniversite mezunuyuz. Yani henüz işimiz yok, geçimimiz yok vb. bu durumları da düşündüğümüzde ne takmalı acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düğüne Ne Takılır?

Yakınlarınızın düğüne davet edildiğinizde, hediyelere karar vermek heyecan verici ve bir o kadar da zorlu bir görev olabilir. Arkadaşınızın özel gününde onları neşelendirecek ve uzun yıllar değer verecekleri anlamlı bir hediye seçmek istersiniz.

Arkadaşa düğünde ne takılır sorusunun tek bir cevabı yoktur, çünkü hediye tercihi kişisel zevkler, bütçe ve çiftin isteklerine göre değişir. Bununla birlikte, dikkate alabileceğiniz bazı popüler seçenekler şunlardır:

• Nakit: Her zaman takdir edilen ve pratik bir hediyedir. Çiftler, nakit hediyeleri ihtiyaçlarına veya isteklerine göre kullanabilirler.
    • Hediye Çeki: Çiftlerin belirli mağazalarda veya online perakendecilerde alışveriş yapmalarını sağlayan hediye çekleri, başka bir popüler seçenektir.
    • Deneyim Hediyeleri: Birlikte geçirebilecekleri unutulmaz anılar yaratmak için çiftlere bir deneyim hediyesi verebilirsiniz, örneğin bir gezi, spa günü veya yemek pişirme dersi.
    • Kişiselleştirilmiş Hediyeler: Bir fotoğraf albümü, özel bir sanat eseri veya çiftin isimlerinin veya düğün tarihinin yer aldığı bir takı gibi kişiselleştirilmiş hediyeler, kalıcı hatıralar olarak değerlendirilecektir.
    • Ev Eşyaları: Çiftler yeni bir hayata başlarken, mutfak aletleri, ev dekoru veya yatak takımları gibi ev eşyaları her zaman faydalıdır.

Hangi hediyeyi seçerseniz seçin, çiftin arzularına saygı göstermek ve hediye verme geleneğine uygun bir şekilde davranmak önemlidir. Arkadaşınızın düğünü için anlamlı ve takdir edilecek bir hediye seçerek, onların bu özel gününü daha da özel kılabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • erkeğe 20 tl tak yeterli
    arkdaşın evleniyosa samimiysen küçük altın.tabiki bütçene göre herşey

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • sen pistte oyna.. bişey demezler..
    Go Long, Go Deep, Go State!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Guardian

Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam bir arkadaşımın abisi evleniyor. Dolayısıyla erkek tarafından olarak düğüne gidceğim. Şimdi benim kime ne takmam gerekir? Erkek tarafı olduğum için erkeğe mi yoksa nezaketen kıza mı birşey takmalı? Sadece altın ve para mı takılır? Bu arada arkadaşım da ben de yeni üniversite mezunuyuz. Yani henüz işimiz yok, geçimimiz yok vb. bu durumları da düşündüğümüzde ne takmalı acaba?

erkek tarafi odlugun icin erkege takacaksin.. sakin birsey takmamamazlik yapma.. adettir ve gozler arar acaba takacakmi diye..
    20 den asagi 50 dende fazla takma... yakinlik derecen ve durumunu bildiklerindne en iyi rakamlar bunlar..
    yok abi artislik yapcam diyorsan 20 ero yaptir farkli olsun

biraz daha samimi olsan emzik tak derdim.. biz arkadaslarimizin dugunlerinde once para sonra saka olsun diye emzik geciriyoruz boynuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 7 Ağustos 2010; 14:38:44 >

• Kapalı zarf olarak da verebilirsin. Yalnız ağzını iyi yala, densizin biri açmaya çalışır falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 7 Ağustos 2010; 14:39:36 >
    Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Ya 2-3 arkadaş çeyrek altın alacağız ya da tek başıma 20-30 TL arası zarfta vereceğim.

Bir de bir sorum daha olacaktı, kirli sakalım var onu kesmek gerekir mi :D Düğün dernekten hiç anlamadığım belli oluyor herhalde :)
  • Ya meclistemi düğün boşver kalsın sakal :)
  • _____________________________
  • Iron set tak yüzükleride rol yap küpelerde +1 w.e olsun
    cCc Temel Reyiz cCc
    Beşiktaş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Iron set tak yüzükleride rol yap küpelerde +1 w.e olsun

/>

Orijinalden alıntı: Elect
    Iron set tak yüzükleride rol yap küpelerde +1 w.e olsun

Benim dayımın oğlu evlenirken +0 kekuri ring takmıştım.En ucuzu oydu.
  • 100watt ampul tak şatafatlı olur

Orijinalden alıntı: Blind Guardian

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Ya 2-3 arkadaş çeyrek altın alacağız ya da tek başıma 20-30 TL arası zarfta vereceğim.

Bir de bir sorum daha olacaktı, kirli sakalım var onu kesmek gerekir mi :D Düğün dernekten hiç anlamadığım belli oluyor herhalde :)

dugun demek manita ortami demek.. kendini gosterme yeri.. gozler uzerinde olacak.. cafede cay icmeye benzemez :D
    havali takil minyon tipliysen kalsin diyecem agir abi olursun ama zaten yasin buyukse bi top sakal fena olmaz..
    olmadi yap bi sinek kaydi damat kim belli degil espirisi yapilsin

(altından daha pahalı)
    Tak 20lik hem adet yerini bulur hem de sana göre ideal para.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.