< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 12 Kasım 2019; 1:54:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 12 Kasım 2019; 1:54:41 > |
Trde ucuz olan tek şey insan hayatı
|
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim, ülkemiz her konuda olduğu gibi sağlık alanında da kötüye gidiyor. Büyük hastaneler yapmak marifet değil hasta ile ilgilenen doktor yetiştirmek marifet.
|
atamaların liyakate göre değil de menziline ve mevkisine göre bir takım kabile büyücülerinin keyfine göre belirlendiği bazı afrika ülkelerinde de görülebilen durumlar bunlar, fakat bizde böyle şeyler asla ve kata olmaz biliyorsunuz.
|
konu yukarda kalsın
doktorların bu durumuna rağmen herkes tiroid kontrollerine gitsin elinden geldiğince farklı doktorlara da danışsın hastalar olarak bilinçlenelim artık tüm iyileşmeyi bekleyenlere geçmiş olsun |
Doktora mı kızayım, her bka doktora gidip asıl hastaların muayene süresini azaltanlara mı kızayım bilemedim. 80 milyonluk ülkede acile başvuru sayısı 120 milyon, kalp krizi geçiren de orda bir haftadır burnu akan eşek kadar adam da orda. Ne diyeyim.. Allah yardımcımız olsun.
|
elbet bir gün sivilde karşılaşacakmış ... ya hu biraz medeniyet öğrenin. haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız verin mahkemeye . neyi bekliyorsunuz ? size o hastaneyi o doktoru zorla mı seçtirdiler ? beddua iyi bir şey değil 10 bedduanın 1i gider 9u eve kalır der büyükler . kolay olanı yapıyorsunuz şiddete başvurup düzen bozuyorsunuz. lütfen haksızlığa uğrayınca şiddete değil hukuka başvurun. ülkede adalet yok evet katılıyorum. ama Ibrahim peygamberin ateşine su taşıyan karınca misali siz de hakkınızı arayın ama doğru olan yolla .
|
Çok geçmiş olsun ve değerli paylaşımın için teşekkür ederim. Bu tür ihmallerin istisna olmadığını göstermek açısından önemli bir paylaşım. Acil şifalar diliyorum.
|
Geçmiş olsun acil şifalar.
Tıp fakültesi birinci sınıf olarak sınıfıma bakarak söylüyorum sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar canınız emin ellere emanet değil. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 12 Kasım 2019; 10:40:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |