Şimdi Ara

Dualshock ps3 için alacamda sizce fiyatı uygunmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ps3 ün dualshock sorun çıktı ve x tuşu basmıyor malum futbol oyunlarında x çok işime yarıyor gittigidiyora girdim 69 milyona gördüm bitane fotolarınıda koymuş eleman orjinal gibi duruyor sizce fiyatı uygunmu zaten orjinal almak istiyordum,diğer ilanlarda hep 98 milyon civarı,siz ne düşünüyorsunuz yada sizler nerden aldınız ?

• Orjinal ve sıfır ise güzel fiyat.Ben 80 e sıfır ps3 kutusundan çıkmış.Sıfır kolu satıyorum misal...
  • Orjinal gibi duruyor demişsin de yine de çok dikkatli ol. Sahteleri de görünüş bakımından birebir aynı. Youtube'da sahteyle orjinaller arasındaki farkları gösteren güzel videolar var, onlar bakabilirsin.

Bence imkanın varsa hiç riske girme orjinal al 130 liraya. Hatta bugün Saturn'de KZ3+Yeşil Dualshock bundle şeklinde satıyorlardı ve fiyatı 170 liraydı.

Elinde KZ3 yoksa 40 liraya geliyor ki olukça güzel bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Orjinal gibi duruyor demişsin de yine de çok dikkatli ol. Sahteleri de görünüş bakımından birebir aynı. Youtube'da sahteyle orjinaller arasındaki farkları gösteren güzel videolar var, onlar bakabilirsin.

Bence imkanın varsa hiç riske girme orjinal al 130 liraya. Hatta bugün Saturn'de KZ3+Yeşil Dualshock bundle şeklinde satıyorlardı ve fiyatı 170 liraydı.

o paket hbde 140 lira
  • quote:

Orjinal gibi duruyor demişsin de yine de çok dikkatli ol. Sahteleri de görünüş bakımından birebir aynı. Youtube'da sahteyle orjinaller arasındaki farkları gösteren güzel videolar var, onlar bakabilirsin.

Ben Elazığdayım hocam ya bi teknosa var kısıtlı yani her mağaza yok ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Ben Elazığdayım hocam ya bi teknosa var kısıtlı yani her mağaza yok ondan

hbde var 140 tlye ordan alabilirsin

• shoptoda 90 liraya denk geliyordu bir ara.

ebayde 3 hafta önce içinde hem uncharted 1 hem de uncharted 2(goty versiyonu) nin olduğu mavi yada kırmızı renklerde bundle (paket) (orjinal resmi sony paketidir) halinde 126 liraya satıyorlardı ama ilan kalktı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdd satın alacağım ama ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • illa orjinal istiyorum demiyorsan dealextreme'den getirt derim. fiyatlar 15$ civarı. ayrıca orjinalden kalır yanı yok. üstelik bedava kargo. ancak eline ulaşması iki üç haftayı alır.
  • Büyük olasılıkla Hong Kongtan getirdiği çakma joysticktirAlmamanı teknosadan yada güvenilir bir elektronik sitesinden orjinal almanı tavsiye ederim.İnternetten satış yapan resmi Sony mağazalarını fiyat açısından tavsiye ederim.109tl aşağıdaki yerde resmi sony satıcısı.Taksit faalanda yapıyor.

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=135837
  • İntenet üzerinden satış yapan bir Sony bayiisinden veya internet satışı olan bir elektrpnik marketten almanı tavsiye ederim.
    GG'deki 69TL'lik DS3 büyük ihtimalle çakmadır. Bir süre sonra şarj olmaz veya şarjı az gitmeye başlar. Güvenilir biryerden almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Orjinal ve sıfır ise güzel fiyat.Ben 80 e sıfır ps3 kutusundan çıkmış.Sıfır kolu satıyorum misal...

Ben olsam Murat abiden alırdım :)
  • Eyvallah,kardeşim.Benden alması şart değil sadece piyasayı bilsin arkadaş.
  • orjinal değil, eğer ondan alıcaksan dealextremeden al aynı ürün daha ucuza gelir.
  • bişi sorcam biri 140 TL dedi 140 TL ucuz mu ya :)) 100 TL bi yerde görmüştüm ama 90 TL de var orjinal abi öle pahalısına kaçma araştır incele neresi ucuzsa ordan al Kazık yeme.
  • dealextremede 15 dolar ve sağlam diyolar baya.
  • ben 110a almistim bence dikkat edin
  • teknosada 125tl diye biliyorum.ben sony centerdan daha yeni 120ye taksitle aldım
  • Amerika'dan gelecek arkadaş var dualshock3 aldırsak, burda, Türkiye'de alınmış PS3 için sorun olmadan çalışır değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Amerika'dan gelecek arkadaş var dualshock3 aldırsak, burda, Türkiye'de alınmış PS3 için sorun olmadan çalışır değil mi ?

çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Amerika'dan gelecek arkadaş var dualshock3 aldırsak, burda, Türkiye'de alınmış PS3 için sorun olmadan çalışır değil mi ?

çalışır.

Teşekkürler cvp için. Fiyat çok farkediyor mu ? Değer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.