Şimdi Ara

DSLAM kilidi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Turknet firmasinda VDSL hizmet almaktayım. Fakat modem arayüzümde maksimum hız 128Mbps olduğu halde 79/5Mbps almaktayım. DSLAM kilidi için TurkTelekom ile iletişime geçiyorum operatörünüzün bize talimat vermesi gerekiyor diyorlar. TurkNet ise hattınız en fazla 79Mbps destekliyor diyor. Herkes uploadı 8Mbps kullanırken ben 5 olarak kullanıyorum ve 100Mbps parası ödeyip 79Mbps kullanıyorum. Lütfen DSLAM kilidimi kaldırır misiniz?

Abone No: 1706643

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, hız profiliniz için 100 Mbps olarak işlem sağladım ancak tekrar 79 Mbps oldu. Kaydınızla ilgilenen arkadaşıma bilgi verdim. Kontrol ederek dönüş sağlayacak.
  • DSLAM kilidi yüzünden oluyor işte. Bu kilidi Türk Telekom'a kaldırtmanız gerekiyor.

• Ben yaklaşık bir hafta önce kayıt açtım ama nedense kalkmadı 88mbps hızda kaldı. Üzerine ilk etapta 79'a indirdiler sonra ben tekrar yazınca 88'e çektiler ama bu seferde upload hızım 8'den 5'e düştü. Ttkom'un marifeti bu düşüş ama nedense bir anda düşmedi Sanırım tepki çekmemek için kısım kısım çekiyorlar 100'e çekilmiyorsa 88'de kalsın dedim

Güncel durumum 88download-5upload
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızlarıyla ilgili bize gelen resmi bir bilgi bulunmuyor.https://turk.net/online-islemler/ üzerinden performans sorunu olarak arıza kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün gece 100download'a güncellendi hattım Bugün öğlen baktım yine 79'a inmiş Anlamıyorum nasıl böyle oluyor nms profili 79 yapılmış
    Ayrıca daha önce oluşturdum bikaç kez ama bir sonuç çıkmadı Ayrıca şuan sitenize erişim sağlıyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 20 Temmuz 2020; 16:52:54 >
  • Bari 100 vermiyorsunuz 79/5ide düşürmeyin. Şuan 35/3 hız alıyorum ve 95TL ödeyeceğim. Nasıl bir iş bu? Hattım 100mbps rahat kaldırdığı halde 79dan 35e düşünüyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, şu an online işlem merkezimizde sorun bulunmuyor. Yaşadığınız sorun devam ediyorsa tekrar www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • wonderlive W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerleriniz ile ilgili tanımlama yaparak hız profilinizi güncelledim. Hattınız 88 Mbps ile buluşuyor. Şu an online durumdadır. Keyifli kullanımlar dilerim.
    Hız profilimi güncellemeyi dener misiniz 88mbps yerine 100mbps'e

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hat değerleriniz ile ilgili tanımlama yaparak hız profilinizi güncelledim. Hattınız 88 Mbps ile buluşuyor. Şu an online durumdadır. Keyifli kullanımlar dilerim.
    DSLAM kilidini ne zaman kaldiracaksiniz? Kopma sorunları duzeldikten sonra saha ekibine ileteceginizi söylemiştiniz.

Merhaba, hız profilinizin 100 Mbps olarak güncellenmesi için teknik arkadaşıma bilgi verdim. İşlem sağlayarak size bilgi verecek.
    Merhaba, 100 Mbps olarak güncelleme yapmıştım ama 88 Mbps' de buluştu. Sorununuz devam ediyorsahttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hız profilinizin 100 Mbps olarak güncellenmesi için teknik arkadaşıma bilgi verdim. İşlem sağlayarak size bilgi verecek.
    Siz cevap vermeden önce 88Mbps idi hat hızım. Şuan 79a düştü. Yükseltmek istiyorum dedikçe düşünüyorsunuz. 100Mbps ne zaman olacak internetim?

Hız profilinizde güncelleme yaptım ama tekrar kontrol eder misiniz?
  • Hala aynı. 79Mbps. DSLAM kilidini kaldırmadan çözülmeyecek.

Hız profiliniz ile ilgili kontrolleri tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • Benimde başıma denk geldi turknet kullanıyorum abone no ile TurkTelekom saha yetkilisi 5 saniyede kilitten yükseltti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderlive

Siz cevap vermeden önce 88Mbps idi hat hızım. Şuan 79a düştü. Yükseltmek istiyorum dedikçe düşünüyorsunuz. 100Mbps ne zaman olacak internetim?
    Aynı olay bende de oldu Dslam kilidini kaldırma başvurusu sonucu 88'den 79'a düştü Daha sonra bir miktar daha destek kaydı konuşmaları sonrası önce 88e sonra 100'e çıkarıldı. 100mbps'e çıktığı gecenin sabahı nedense tekrar 79 ve 88'lere indi ama 2 gün sonra tekrar 100tanımlandı Daha ellemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Temmuz 2020; 8:59:41 >
    İndirme Hızı 97.65 Mbps
    Yükleme Hızı 4.99 Mbps

Şuan böyle aman ellemeyin böyle kalsın, teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.