Şimdi Ara

DSLAM kilidi problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Download Çıkış Gücü : 12.2
    Upload Kapasite Hızı : 38242 kbps
    Download Kapasite Hızı : 109544 kbps
    Upload Mevcut Hızı : 5116 kbps
    Download Mevcut Hızı : 79868 kbps
    Upload Noise Margin : 31.5 dB
    Upload Attenuation : 11.8 dB
    Download Noise Margin : 14.1 dB
    DownloadAttenuation : 0.0 dB

benimde hat değerlerim bu sekilde ama ısrarla max 76mbit destekliyor diyip kestirip atıyorlar
  • Bugün beni Türk Telekom saha teknikeri aradı ve hattınız yüksek hızı kaldırmadığı için kopmalar meydana geliyor dediler. Hattım 100Mbps'yi kaldıracak kapasitede. Sanki biz birşey bilmiyormuşuz gibi burası 24-35mbpsden fazla kaldırmaz diyor birde. Şuan şehir dışındayım 1 hafta içerisinde İstanbul'da olacağım kopma sorunum çözülmez ise geldiğim gibi başka operatöre geçiş yapacağım. Milleti enayi yerine koymaktan vazgeçin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınızın desteklediği hıza göre önerdiğimiz paketlere www.turk.net/oim sayfamızdan paket/ tarife işlemleri sekmesinden ulaşabilirsiniz.
  • homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem arayüzündeki değerleri belirterek www.turk.net/oim sayfamıızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • wonderlive W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • edit geldi : forumdaki turknet destek nick'li arkadaş 88mbite kadar yükseltti. şuan 88/5 e olarak kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homosapiens17 -- 27 Temmuz 2020; 11:1:52 >
  • homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.