Kedi Kusması
Merhaba, 1 yaşında Tekir cinsi kedim var. Bu sabaha kadar bir problem yoktu. Sabah kustu. Aralıklarla bu saate kadar 4 kere kustu. Sarı renkte içerisinde mama taneleri var. Veteriner bulunduğum yerde yok. Hafta sonu olmasa götürecektim biryerlere. Sebebi ne olabilir ne yapmam gerekir?
Yıl 2022 alt yapı yok
Merhaba, yaz aylarinda köyde oluyorum ailem yaz aylarında köyde yaşıyor. İnternet altyapisi yok, GSM operatorleri çekmiyor. Altyapi için valilik, kaymakamlık, turktelekom, cimer vs. heryere başvurdum. Bugün beni aradıklarında en yakın santral 6km uzaklıkta olduğu için altyapı gelmeyecek dediler. Böyle bir açıklama olabilir mi? Biz vergi vermiyor muyuz, biz vatandaş degil miyiz? Alt yapı gelmeyecek diye bir açıklama kabul edilebilir mi? Nasıl bir yol izlemem lazım? Yardımcı olur musunuz?
Ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar, tatil icin yaz aylarında köye geliyorum. Fakat köyde hiçbir türlü internet altyapısı mevcut değil. Köy dağın içinde ve rakım olarak yüksekte. Airfiber vs. bir işe yarar mı? Öneriniz nedir?
Erkek Kedim Kızgınlığı Girdi
Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da 1 yaşında erkek bir kediye sahibim. Tatil için köye geldim. Kedim dişi kediyi görünce haliyle kudurdu. Mama yemiyor, çok uyumuyor. Dışarıdaki kedilerle kavga edip kendine zarar verdiriyor. Evden çıkarmasak deli gibi miyavliyor. Sağa sola koku bırakıyor. Ne yapmamız gerekir acaba?
Sultangazi/İsmetpaşa Mahallesi İçin Gigafiber Talebi Oluşturalım!
Merhaba arkadaşlar, Türknet web sitesinde Gigafiber istiyorum sekmesini aktif etmiş. Hep beraber mahalle olarak oluşturursak birşeyler olabilir belki.
“ İSTANBUL SULTANGAZİ / İSMETPAŞA mahallesine TurkNet GigaFiber gelmesini istiyorum! Çünkü dünya standartlarında ve hızında internet bir ihtiyaçtır.
💪 Sen de adresine dünya standartlarında internet istiyorsan, https://bit.ly/GIGAFIBERISTE 'ye gel, farkındalık oluşmasına katkıda bulun!”
|
DSLAM kilidi problemi
|
YAPA'dan VAE Geçiş Hakkında
|
Tip-7 Kabin Aktiflestirildi Ama Port Yok
|
TürkNet'e Bulaşmayın Hele Yapa'ya Asla
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.052 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar