Şimdi Ara

Drift yaparken kaza yapıp sonra kavga etmek. (Tuning Festivali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafta sonu gerçekleştirilen 2. Batı Karadeniz Tuning Fest 2016 gösterisinde drift yapan otomobilin park halindeki otomobile çarpması ile ortalık bir anda karıştı.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/308505/drift-yaparken-kaza-yapip-birbirlerine-girmek

Ne desem bilemiyorum, şu şahinleri alıpda şöyle haraket yapıp ölenlere hiç üzülmüyorum nedense?

• Ya drift dedigin sey yari kontrollu bir seydir oda araban iyi ve direksiyonun iyi ise dunyanin en dandik arabasi ile donuyorsun duruyorsun kaza oluncada atar gider yapiyorsun olmamasi mucize bakin bunlar istanbul parkin orda bir otopark var eski orda yanliyor tek bir cukur var lastigini cikarip kiran kirana neden cunki bu isi kontrollu yapmiyorlar akillari yok arabalar dandik ve ucuz ve zaten bu is kontrollu yapilamaz ken block kac kere kazaya karismistir kim bilir ayni zamanda yurt disinda cekilen o dirft videolari kac kere sakatlik oluyor tekrar tekrar cekiliyorda birlestiriliyor hic acimadim carpilanada carpanada carpilmasin istemiyorsan gitmeyecekdin ben bir kere gittim baktim cok sakat isler yapiyorlar dahada gitmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki şahin tamponu kaç para sanki kavgaya karışanlar 1 lira atsa iş çözülecek
  • Beter olsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Ya drift dedigin sey yari kontrollu bir seydir oda araban iyi ve direksiyonun iyi ise dunyanin en dandik arabasi ile donuyorsun duruyorsun kaza oluncada atar gider yapiyorsun olmamasi mucize bakin bunlar istanbul parkin orda bir otopark var eski orda yanliyor tek bir cukur var lastigini cikarip kiran kirana neden cunki bu isi kontrollu yapmiyorlar akillari yok arabalar dandik ve ucuz ve zaten bu is kontrollu yapilamaz ken block kac kere kazaya karismistir kim bilir ayni zamanda yurt disinda cekilen o dirft videolari kac kere sakatlik oluyor tekrar tekrar cekiliyorda birlestiriliyor hic acimadim carpilanada carpanada carpilmasin istemiyorsan gitmeyecekdin ben bir kere gittim baktim cok sakat isler yapiyorlar dahada gitmem

Ben de arada bir gidiyorum arabayı en arkalara bırakıp izlemeye geliyorum. Hoşuma gidiyor Fiesta ile geri viteste dönmeye çalışanları falan görmek.

• Geleneksel 2. Batı Karadeniz Tuning Fest 2016 şahinden başka bişey yok
  • Alayı keko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dönerken ruhunu teslim edecek dedim. başka türlü oldu ama oldu.
  • Şahin'i kullanan öyle heyecanlanmış ki adamı Formula'ya bıraksan Şahin'le yarışır. Şu saçmalığı yapmanın ne anlamı var çözemedim. İçinde istek varsa git profesyonel olarak tatmin et. Arabayı kullananı geçtim çevrede onları izleyenler daha akılsız. Adam direksiyonu bir kaçırsa elinden hepsini biçecek, seyirciler de hala bunu akıl etmeden izlemenin derdinde.
  • Drift kadar ayağa düşmüş çapulcu birşey yok. Maalesef insanlar drifti çok önemli ve gerekli sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 8 Haziran 2016; 21:54:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortama bak alayı mal. ya insan kontrollü yapar bu işi. hadi arabaya vurmuş iyi yanı ya insanlara vursaydı.

bakınız bizim buradada yapılıyor her yıl bişeyler belediyede destekliyor. sonuçta eğlenebiliyorlarsa güzel birşey ama nasıl yaptıklarıda çok önemli;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 8 Haziran 2016; 21:56:48 >
  • arada bir piste girip ben de yapıyorum virajlarda filan zevkli oluyor. ama tabiiki şahin gibi tabutla yapılacak şey değil. şehir içinde yapılacak şey hiç değil. beter olsunlar
  • araba bi yansaydida içimin yağları bi eriseydi ne vardı ya.
  • istanbulparkın açık drift alanında adamlar zorla lastiği patlatana kadar drift yapıyorlar, alana yaklaşınca lastik kokusu garanti zaten :) yayı kesik yeni bi bmw lastiği patlatınca tekeri çıkaramadılar, çekiciyle gidince tofaşcılar coşmuştu.he bende de 60 beygirlik twingo olduğu için uzaktan izlemekle yetiniyorum, canını seven yaklaşmamalı bunlara zaten. 2013ten bir kare, kod adı hurda
     Drift yaparken kaza yapıp sonra kavga etmek. (Tuning Festivali)

• Şaka maka şu tablo çok üzücü değil mi ?

Tiplere bakın anında bıçak mıçak çıkartıyorlar . Bu insanlar trafikte her gün bizimle yan yana ufacık şeyden bizi de öldürebilirler veya biz bunları öldürebliriz .

Bu ülke bu tiplerle mi dünyada seviye atlayacak ? Resmen Age of Empires'ta rakip en üst çağa geçmişken bizim hala ilk çağlarda takılıp 100-200 et odun altın aramamız gibi bir şey bu .

Gece gece üzüldüm yine ya
  • Samsun ve çevresindekilere ben gidiyorum.Ben arabayı sakin,kuytu bir yere bırakıp sadece izlemeye,eğlenmeye giderimDaha bügüne kadar benim gittiğim etkinliklerde kaza vs olmadı ama gelenlerin %90'ı keko oluyor benzer olayda benzer dandirik kavgalar olur.
  • Adam ne ara sopa çıkarttı ama kullanamadı salak burda benim favorim mavili 1.50 boylarındaki hobbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 9 Haziran 2016; 4:04:13 >
  • Ülkenin ve bunların durumu çok kötü. Yanmışız ağlayanımız yok.
  • Drifti, direksiyonu kırıp gaza basarak sıfır çizmek sanıyorlar ya bunları görünce ülkeyi terkedesim geliyor

• Ya varya bir kerede video çekilirken kavga başladığında kamera baştan itibaren çeksin ya.

Ulan ne zaman kavga başlasa video çeken kamerayı sağa sola yatırıyor hiçbirşey gözükmüyor kavga bittikten sonra çekmeye devam ediyor.Oğlum çek sen videoyu eve gidince izlersin kavgayı zaten videodan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.