Şimdi Ara

Dreambox 500s ile LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    D500s ile kullanmak için lcd tv almak istiyorum. Bana en iyi performansı alabileceğim LCD TV tavsiyesi verebilir misiniz. Bütçem 2500 TL. Aynı zamanda Ps3 de oynıcam, harici harddiskten de HD FILM VE DIZI izlemek istiyorum çünkü yeteri kadar arşivim var. Fakat genelde SD yayın izleyeceğim için siz bu durumu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Ekran boyutu da 100-110cm arası olması iyi olacak.
    Bide dream den hangi bağlantı türüyle aktarmamız daha güzel olur? scart > component kablom var altın uclu ama tv de giriş olmadığı için hiç deneyemedim. Şimdiden teşekkürler...



  • Yok mu bi tavsiye :(
  • samsung 46c650
  • selamlar sanırım bu özelliklere uygun samsung c serisi size uyabilir.dream 500s hem scart to scart hemde scart to component olarak samsung c serisinde denedim her 2 sinden de gayet güzel görüntü aldım.lcd nin usbsinden de external hdd mi bağladım kendi media playerinda kullanıyorum.hd media player ve 5.1 ses sistemi alana kadar bu şekilde kullanmaya devam edicem.alternatif olarak LG markasının SL- 8500-9000 serilerine de bakabilirsin bence.kolay gelsin zor iş lcd seçmeye çalışmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faracrasher -- 27 Nisan 2010; 12:11:31 >
  • Teşekkürler. Benim kafama takılan tek şey crt den lcd ye geçiş olacağı için görüntü kalitesinin düşmesinden korkmam. Ttaf marka scart to scart kablo almıştım crt de görüntü ve ses farketmişti.
    Bide komponent bağlamam görüntü farkını değiştirir mi?
  • açıkçası bana sanki scarttocompanent bağlantı biraz daha iyi göründü ama öyle ahım şahım süper bir fark beklememek lazım.tabii yanına ses bağlantısınıda yapman lazım.companent ses taşımıyor çünkü.dreamle sorun yaşamazsın açıkçası bende karlı berbat bir görüntü alırmıyım diye endişelenmiştim başta lcd alırken.deneme imkanımda olmamıştı lcd yi alırken.ancak memnunum oldukça net bir görüntü aldım.birde görüntü sıralaması yaparken netlik açısından hdmI>component>scart/scart>compozit diye sıralayabiliriz sanırım.
  • @faracrasher
    Yardımın için teşekkürler. Dediğin gibi bariz bi fark beklememek lazım. Ama elimdeki imkanlara göre en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sesi de aslında Optic giriş LCD aradım ama yok sadece çıkış var. O yüzden sesi kompozit ile bağlayacağım.
    Hdmi çıkış olan Dreamler 600tl den başlıyo o yüzden büyük masraf olacak. Ilk etapta LCD alayım da ilerleyen zamanda bi tane Hdmi çıkışlı Dream alırız artık. Bu arada PS3 de alacağim için külfet iyice artıyor :)
    Tekrar teşekkür ederim. LCD için 1 ay daha bekle yeni modeller gelecek dediler o zamana kadar da iyi bi araştırma yaparım artık.
  • bekleme bence cunku 1 ay sonra da sana yine bekle 1 ay sonra yeni modeller gelecek diyecekler. Bu isin sonu yok...
  • Bütçe 2500TL ise ve haftada 1 tane de olsa 1080p (FullHD) BluRay film seyretMEyecekseniz naçizane önerim:
    Benim geçen hafta aldığım 50" (127cm) HD-Ready (1366x768 pixel) SAMSUNG 50B450 Plazma TV,
    TEKNOSA'dan (en ucuz oradaydı) 1799TL / 10 taksitle alnır.
    Geriye 700TL artar. 700TL'de en az 1 yıl Digiturk Plus HD aboneliği + HD Uydu alıcısına yeter.
    Keyifle HD (720p/1080i) TV yayinlarini seyredersiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 30 Nisan 2010; 18:17:55 >
  • öncelik zaten lcd de,onu hallettikten sonra zamanla diğer eksikleri halledersin ama dediğim gibi lcd den alacağın görüntüden memnun kalacağını düşünüyorum scart /scart kullansan dahi ama fazla da bekleme teknolojinin 1 ayı hiç bitmez daima yeni model ve bekle abi yakında çıkacak olan model varya ...... salatası hiç bitmez.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
  • Herkese çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.