Şimdi Ara

DPFli Porsche C-30 onaylı en ucuz yağ (Lubrico Titanium 4Litre: 357 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Porsche C30 onayı olan arac çok yuksek basınçta calışan 0-100 hızlanması 4,5 sanıye olan dızel bır araç. Bu araca uyumlu yağ artık en yuksek teknolojı anlamına gelıyor. Castrol Edge'nın bazı modellerı ve daha pahalı urunler var. Araştırırken bu yagında C30 onaylı oldugunu gördum. Dizel partikül filtreli araçlarımıza en ucuz ve en kaliteli olarak alabileceğimiz yağ bu olduğu kanaatine vardım.

Üretim tesisi Gebze'de oldugundan boyle ucuz sanırım. SAnayıde bıkac satan kullanan ustayla görüştüm kaliteli dediler. Sizde arastırın sanayıde illaki satan parçacılar vs var

EDiT: Fabrikayı aradım satıcı firma bayileri değilmiş o nedenle arayıp bulunduğunuz ildeki yetkili satıcıdan almanızı tavsiye ederim no

DPFli Porsche C-30 onaylı en ucuz yağ (Lubrico Titanium 4Litre: 357 TL)www.lubrico.com.tr
    TITANIUM GT-8 5W/30 DPF - Binek Araç Motor Yağları - Ürünler ‹ Lubrico Petrokimya A.Ş.
    https://www.lubrico.com.tr/tr/urunler/binek-arac-motor-yaglari/titanium-gt-8-5w-30-dpf

357 TLye satan satıcı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 3 Şubat 2023; 13:59:15 >

• internetten yağ aldım, yağı daha boşaltır boşaltmaz motor bloğu eriyerek yere akmaya başladı. Hemen bi leğen soktum altına.
    Sahte yağmış meğerse, leğene biriktirdiğim eriyikle napçam bilmiyom. Bi usta getir toplarız dedi.

Bi daha tövbe internetten yağ almam.
    Ferrari ya da Porşe nin önermediği yağ almam.
    Gitti güzelim Lada Samara'm
  • Arkadaşlar internetten motor yağı alınmaz, çoğu kişi biliyor yine de bilmeyenleri uyaralım. 300-500tl kar edeceğim derken motoru kucağınıza alıp bebek gibi sevebilirsiniz. Sahte yağ ise duman atma, dpf tıkama, en önemlisi motorda aşınmaya kadar gider bu olay. Tavsiyem kullandığınız markanın direkt distribütörüne/üretici şubelerine gidip elden almanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 3 Şubat 2023; 12:4:29 >
  • 1F20SL kullanıcısına yanıt

hocam zaten dıstrubıtoru arayıp bu internetten satış yapan fırmanın vergı numarasından yetkılı bayısı olup olmadıgı sorusturulabılıyor. Değilse direkt fabrıkadan alacaz zaten bu gıdısle ama orda bıle dolnadırılabılrız :D

• 1F20SL kullanıcısına yanıt

Niye alınmıyor?

8 senedir her aracıma ve çevreme internetten çok daha uyguna alıyorum. Önemli olan satıcı yoksa sahte yağ kurbanı olan yetkili servis bile duydum ben.

• Benim linea ya koysam linea porche kadar hızlı gider mi ?

• EDiT: Fabrikayı aradım satıcı firma bayileri değilmiş o nedenle arayıp bulunduğunuz ildeki yetkili satıcıdan almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cabbar.ağa @mitrexx

Yetkili serviste dolandırıldığım için zaten bu kadar dikkat eder oldum hocam. Tabii herkesin kendi kararı, bu fiyat farkına alacağım risk değil benim için. Bütün olay riski satın almak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 3 Şubat 2023; 14:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten yağ aldım, yağı daha boşaltır boşaltmaz motor bloğu eriyerek yere akmaya başladı. Hemen bi leğen soktum altına.
    Sahte yağmış meğerse, leğene biriktirdiğim eriyikle napçam bilmiyom. Bi usta getir toplarız dedi.

Bi daha tövbe internetten yağ almam.
    Ferrari ya da Porşe nin önermediği yağ almam.
    Gitti güzelim Lada Samara'm

• Olayın internetle ilgisi yok; internetteki satıcı da sanayideki parçacı zaten. İnternetten de alsanız, yetkili satıcıdan da, yetkili servisten de, sirkülasyon oranıyla paralel oranda sahte ürün alma ihtimaliniz var. Motor yağının sirkülasyonu yüksek, her araç için her yıl 4 litre tüketiliyor, bu yüzden sahtesi de çok, hızlı satılıyor zira.

Ben bu yüzden bu tip ürünleri, marka değerini düşürme riski büyük olan, aynı zamanda çalışanların sadece maaşlı eleman olup sahte üründen para kazanmalarının zor olduğu kurumsal yerlerden alıyorum, Koçtaş, bunlardan biri. Yağ seçimini bile Koçtaş'ta falan stoğu var mı diyerek yapıyorum.

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

1 önceki yağdan dolayı olmuş olmasın o. çunku 1 sanıye ıcınde olmaz bu 2-3 değişim yapılır sonra cıkar sıkıntı zamanla

• İroni yapmış arkadaş hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    DPFli Porsche C-30 onaylı en ucuz yağ (Lubrico Titanium 4Litre: 357 TL)

• anzubesti kullanıcısına yanıt

Daha bile hızlı gider hocam. Benim bir arkadaş aldı, otobanda F30'ları, Cayenne'leri tokat manyağı yapıyor.

• Hangi ildesiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.