Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnce ergenliğni bitir askerliğide bitir öle yaparsın..şimdi yapıcan döwmeyi ilerde beenmeye bilirsin.hmde askereliğini yapmış olursunbnce günah mı değil mi sen kendin karar werebilirsin
  • Bizim dinci sole anlattıydı Bu dovme derinin icine kdr ısledıgı ıcın o bolgeyı kapatıyor. Yani sen sankı o bolgeyı gıysıyle kapatmıs gıbı oluyosun. Bu nedenlede abdest aldıında o bolge yıkanmamıs temızlenmemıs sayılıo. Derin kapalı oldugundan ayrıca saglıga da zararlı.
  • Dinimizce dövme yaptırmak günah ama abdesti etkilemiyor. Bu arada askerde sorun çıkarcağını sanmıyorum bizim koğuşta 3 kişide vardı kimse birşey demiyordu birtanesi üsteğmenin yazıcısıydı. Burdan bakabilirsin dövme modellerine

Buda benim dövmem
     Dövme yaptırmak istiyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaDo -- 7 Mart 2008; 20:58:31 >

• Parası sorun olmasa hemen gidip yaptırcam
  • one la

hacı kaça yaptırdın o dövmeyi

bi manası varmı?_
  • Bilen bir abiye sordum 17 yaşından küçüklere yasakmış doğrumu bu ?
  • çado, seninki kadar güzel değil ama bu da benim ki :) tribal manyağıyım ben de :) önümüzdeki sene omuzlara kadar yürütücem bunu.
     Dövme yaptırmak istiyorum :S

edit:
    18 yaşından küçüklere yasak değil. ailenin izniyle yaptırabiliyorsun. yaş sınırı falan yok da, dövmeciler senin annen babanla uğraşmak istemedikleri için böyle bir uygulamayı seçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotansiyeLi$siZ -- 7 Mart 2008; 21:05:27 >
  • yok parayı bastır yaptır

yok öyle bişe

@üsteki kulanıcı

oba millet çoşmuş

avatar resimindeki senmisin?peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 7 Mart 2008; 21:06:31 >
  • Günah olsada yaptır olmasada yaptır yani sen istiyorsan yaptır dünyaya bir kere geliyorsun her istediğini yap yaşa keyfine bak insanlar neden yaşıyor? Öteki dünya için mi? Dünyaya bir kere geldikleri için mi? mecburiyetten mi ? Hayatın keyfini çıkartmak için mi?

Kendin vicdanen rahat edeceksen yaptır derim maddi olarak uçuk fiyatlarda olmasa hiç düşünmem yaptırırım dinle vs. ilgisi olmadığınıda düşünüyorum.Devlet büyüğü dediğimiz adamlar din bilmem ne diyorlar bizleri ülkeyi sömürüyorlar ama öldüklerinde cennete gidecekler (sözde inançlı insanlar ya) ama ben dövme yaptırdığım için cehenneme gidecem yok ya!

Yaptır birader yaptır günah diyeninde ben ta aklına...
  • Ozaman yaş sınırı yoksa haftaya yaptırıcam inşallah resmini koyarım omuzda olacak benımkı alta doğru inicek meme ucuna doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

one la

hacı kaça yaptırdın o dövmeyi

bi manası varmı?_

Valla herhangibi bir manası yok. biomechanic bir dövme stili seçtim. Bence güzel oldu
    1000 YTL'ye yaptırdım.

@PotansiyeLi$siZ
    Saol dostum iltifatın için. Eğer izmirde oturuyorsan veya gelme gibi bir imkanın varsa diğer dövmeni bu adama yaptır derim. Tıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Buda benim dövmem
    [simage]http://img338.imageshack.us/img338/4339/dvmem3hm9.jpg[/image

Dövme çok hoş
  • Dövme yaptıran arkadaşlar dövme yaptırdıktan sonra bakımını anlatırmısınız cildin zarar görmemesi için neler yapmamız gerekir ilk günlerde suyla temas olabilirmi ? anlatabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Yaşım 17, Bir sene sonra bir döğme yaptırmak istiyorum omzumdan aşağıya uzanacak şekilde ama gusül abdesti geçmiyor galiba yaptırsam günahmı olur, dinimizde yasakmı biraz bilgilendirirseniz sevinirim saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen

Günah abdest alamıyorsun ama bildigim kadarıyla hint kınasıyla birşey olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Yaşım 17, Bir sene sonra bir döğme yaptırmak istiyorum omzumdan aşağıya uzanacak şekilde ama gusül abdesti geçmiyor galiba yaptırsam günahmı olur, dinimizde yasakmı biraz bilgilendirirseniz sevinirim saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen

Günah abdest alamıyorsun ama bildigim kadarıyla hint kınasıyla birşey olmuyor

Abdest alabiliyorsun
  • off bu ne yaa konu dagilmi$ günah sevap caiz abdesti bozar felan filan herneyse

en kisa zamanda bende yaptirmayi dü$ünüyorum
  • ozanım salla ya

bu arada; günah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Günah olsada yaptır olmasada yaptır yani sen istiyorsan yaptır dünyaya bir kere geliyorsun her istediğini yap yaşa keyfine bak insanlar neden yaşıyor? Öteki dünya için mi? Dünyaya bir kere geldikleri için mi? mecburiyetten mi ? Hayatın keyfini çıkartmak için mi?

Kendin vicdanen rahat edeceksen yaptır derim maddi olarak uçuk fiyatlarda olmasa hiç düşünmem yaptırırım dinle vs. ilgisi olmadığınıda düşünüyorum.Devlet büyüğü dediğimiz adamlar din bilmem ne diyorlar bizleri ülkeyi sömürüyorlar ama öldüklerinde cennete gidecekler (sözde inançlı insanlar ya) ama ben dövme yaptırdığım için cehenneme gidecem yok ya!

Yaptır birader yaptır günah diyeninde ben ta aklına...

tabi ki bak arkadaş ne demiş bir kez geliyosun dünyaya salla günahda neymiş. o vucud senin zaten allah emanet vermedi onu sana
    sonra arkadaşın dediği gibi 1 kere gelmişin dünyaya keyfine bak hayatını yaşa mesela yarın yolda yürürken bi kız mu gördün yapış arkadan;istediğini yap at eve.... baktın yaşı biraz ilerlemiş ona da aynısını uygula sen keyfine bak.
    peki bunları yaptığın bayan az bazılarının anası bacısıysa
    Anlayana

• Günah biliyorum ama içimde kaldı :( İbrahim o kadar değilde arkadaş heveslerini gerçekleştir anlamında demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 7 Mart 2008; 21:35:40 >
  • fazla denize suya girmem zira yüzme bilmem hint kınası 1 ayda ne kadar soluklaşır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.