Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum :S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

allahın verdiği vucuda müdahile gunah ise
    tırnaklarımızı saçlarımızı kesmeyelim

Ben mudahaleden değil verilecek zarardan bahsediyorum

Ayrıca benim için bir gunah sclası yapılıcaksa dovme benim için en altlarda bulunur

Günahtır ama kim işlemiyorki aynı gunahı?

Hanginiz her sabah kosup kolestorlunu kontrol altında tutuyor sigara içmiyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Çok büyütüyorsunuz

sen günah mı değilmi diye sordun
    bende netten yapabildiğimce bir kıssa buldum buraya kopyaladım
    büyütülecek birşey yok

sen yinede bildiğini oku !
  • benim büyüttüğüm bir şey yok. Aslında bana bir zarar vermediği sürece umrumda da değil. Ancak ilgili kişilere konunun artık dine döndüğünü belittim ilgilenmediler. Ben de kendimce cevaplar verme isteği duydum. Tabi konunun bundan daha fazla sabote olabileceğini düşünüyorsun. Peki o zaman, artık cevap yazmayacağım. Sana da kolay gelsin. Okuduklarıma göre yaptırman senin için daha güzel olacak gibi geliyor bana.
  • Büyütüyorsunuz dediğimde abartmak anlamında dedim, arkadaşın dediği gibi Dövme yaptırırsın Sigara içmessin günahı herkez işler Sigara içersin Dövmen olmaz, hele içki çok günahdır dövmenin yanında, ve ya içki içersin sigara içersin dövme yaptırırsın günahgar dediğimiz bu olsa gerek,
    Allaha inancımızı yitirmediğimiz sürece bence sorun yok neyse konuya dönelim Din konularına fazla girmeyelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

allahın verdiği vucuda müdahile gunah ise
    tırnaklarımızı saçlarımızı kesmeyelim

Ben mudahaleden değil verilecek zarardan bahsediyorum

Ayrıca benim için bir gunah sclası yapılıcaksa dovme benim için en altlarda bulunur

Günahtır ama kim işlemiyorki aynı gunahı?

Hanginiz her sabah kosup kolestorlunu kontrol altında tutuyor sigara içmiyor....

şu şekilde günah, bedene acı çektirmek ve bu şekilde oynama yapmak.. dövme yapılırkende acı duyarsın, artı hastalık kapma olsalığıda var

•  Dövme yaptırmak istiyorum :S

aynısını yaptırıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

quote:

Orjinalden alıntı: raydric

one la

hacı kaça yaptırdın o dövmeyi

bi manası varmı?_

Valla herhangibi bir manası yok. biomechanic bir dövme stili seçtim. Bence güzel oldu
    1000 YTL'ye yaptırdım.

@PotansiyeLi$siZ
    Saol dostum iltifatın için. Eğer izmirde oturuyorsan veya gelme gibi bir imkanın varsa diğer dövmeni bu adama yaptır derim. Tıkla

Coşkun Sakreyi biliyorum. motordelisi.com un forumlarında okumuştum. ben izmirdeyim zaten. Köprüaltında yaptırdım. ortam güzel, muhabbet güzel. devamı da orda olur sanırım.
    ----------------
    sarılık, aids bunlar mümkün şeyler. çünkü kanla temas ediyor biliyorsun. o yüzden sağlam bir yerde yaptırmalısın benim yaptırdığım yerde, gözümün önünde paketinden kullanılmamış iğneyi cıkarttılar. işlem bitince de iğneyi kırıp bana verdiler, imha ettiklerini kanıtlamak için. o yüzden iyi araştır derim ben.
    -----------------
    konuyu nerelere çekmişsiniz ya. utanmasanız dinsiz ilan ediceksiniz dövmesi olan insanları

• istanbul avrupa yakasında biryer var kaliteli güvenilir bir yermiş yaptırırsam orası olabilir
  • hepimiz yaptıralım cehennemde dh dövmeliler fan klübü açarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimkaraaslann

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Günah olsada yaptır olmasada yaptır yani sen istiyorsan yaptır dünyaya bir kere geliyorsun her istediğini yap yaşa keyfine bak insanlar neden yaşıyor? Öteki dünya için mi? Dünyaya bir kere geldikleri için mi? mecburiyetten mi ? Hayatın keyfini çıkartmak için mi?

Kendin vicdanen rahat edeceksen yaptır derim maddi olarak uçuk fiyatlarda olmasa hiç düşünmem yaptırırım dinle vs. ilgisi olmadığınıda düşünüyorum.Devlet büyüğü dediğimiz adamlar din bilmem ne diyorlar bizleri ülkeyi sömürüyorlar ama öldüklerinde cennete gidecekler (sözde inançlı insanlar ya) ama ben dövme yaptırdığım için cehenneme gidecem yok ya!

Yaptır birader yaptır günah diyeninde ben ta aklına...

tabi ki bak arkadaş ne demiş bir kez geliyosun dünyaya salla günahda neymiş. o vucud senin zaten allah emanet vermedi onu sana
    sonra arkadaşın dediği gibi 1 kere gelmişin dünyaya keyfine bak hayatını yaşa mesela yarın yolda yürürken bi kız mu gördün yapış arkadan;istediğini yap at eve.... baktın yaşı biraz ilerlemiş ona da aynısını uygula sen keyfine bak.
    peki bunları yaptığın bayan az bazılarının anası bacısıysa
    Anlayana

Yazdıklarımdan bunumu çıkarttın

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

quote:

Aile, aslında çok karışmıyorlar istesem yarın gidip yaptırırım ama aceleye getirmemek lazım hatta pederbile kendisine yaptırmayı düşünüyor

Cok sanslisin. Ben gizlice yaptircam dövmeyi. Yaptirdiktan sonra göstercem Aileme dövmeyi

Bence öyle yapma..Git söyle..Siz ne derseniz deyin ben yaptıracağım eğer çok karşılarsa bir iki homurdanırlar sonra birşey demezler..

Babama yaptircam diyorum, o'da hayir yaptirmicaksin diyor. Bir gün eve Dövme'yle gelcem...

@OzCrash: Yaptirmak istiyorsan yaptir. Yaptirdiktan sonra bi resim cekip koyarsan iyi olur

@çaDo: Güzel olmus

@Vanilla__:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 8 Mart 2008; 14:09:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

hepimiz yaptıralım cehennemde dh dövmeliler fan klübü açarız

Kardeş her dövme yaptıran cehennememi gidiyor kafanız almıyorsa şuraya yorum yapmayın ya saçma sapan üsttede belirttim, tanıdığım bir sürü dövme yaptıran insan var hepsi cehenneme gidecek o zaman, sen git ders çalış
  • quote:

quote:

Kardeş her dövme yaptıran cehennememi gidiyor kafanız almıyorsa şuraya yorum yapmayın ya saçma sapan üsttede belirttim, tanıdığım bir sürü dövme yaptıran insan var hepsi cehenneme gidecek o zaman, sen git ders çalış

Ya birak sen bunlari istiyorsan git yaptir.

• quote:

quote:

gerçekle şakayı ayırt edebilecek durumda olmadığından açıklamalı bi cevap yazmıyorum şimdilik idare et

• quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orjinalden alıntı: akın48

quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Dövme yaptırmak
    Sual: Dövme yaptırmak günah mıdır?
    CEVAP
    Evet günahtır.

Sual: Dövme, gusle abdeste mani midir?
    CEVAP
    Dövme yaptırmak günahtır, ancak gusle abdeste mani değildir. Çünkü dövme deri altından yapılmaktadır. Deri üstünden yapılsa ve çıkmayan bir boya olsa, altına su geçmezse, zamanla vücut onu atar. Onun için zamanla atan boya sürülmez. Peki çıkmayan yağlı boya yapılsa ne olur? Çıkmadığı için zaruret olur ve yine gusle mani olmaz. Yani dövme kesinlikle gusle mani değildir.

Sual: Bir arkadaş, �Dövme yaptırmanın günah olduğu söyleniyor. Ben meal okudum. Kur�anda böyle bir şey göremedim� diyor. Dövme yapmak günah değil mi?
    CEVAP
    Evet günahtır. Her şeyi Kur�anda bulmak zordur. Sahih-i Müslim'de bildiriliyor ki:
    İbni Mesud hazretleri, (Dövme yapan ve yaptıran, peruk takan ve taktıranlara lanet olsun) mealindeki hadis-i şerifi rivayet edince, Ümmü Yakub adında ihtiyar bir kadın itiraz edip, "Ben Kur'anın hepsini okudum, ama böyle bir lanet yok� dedi. İbni Mesud hazretleri, "Dikkatli okusaydın mutlaka görürdün� diyerek şu mealdeki âyet-i kerimeyi okudu:
    (Resulullahın size verdiklerini alın, yasakladıklarından sakının!) [Haşr 7]

Sual: Dövme yaptırmanın caiz olmadığını bildiren hadis var mı?
    CEVAP
    Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
    (Kaşlarını incelten ve dövme yaptıran lanetlenmiştir.) [Ebu Davud]

insanları lanetledinya helal olsun allah senin gibi insanlara akıl fikir versin

Allah sana akıl fikir versin. Dedimmi ben yazdım o yazıyı diye. Alıntı yaptım...

o zaman bilmediğiniz konularda yorum yapmayın kopyala yapıştır yapmakla insanları aydınlatamassın

• Doğuda köylüler yeşilimsi bir madde sürüyor yüzlerine ... Onlarınkinde namaz kılınıyor ve günah degil onları dene istersen ben iyice araştırıp yazarım ... yada git kınayla dövme yaptır Profosyonel ama
  • quote:

quote:

quote:

gerçekle şakayı ayırt edebilecek durumda olmadığından açıklamalı bi cevap yazmıyorum şimdilik idare et

Tamam yaptırıp cehenneme gidecem

• quote:

quote:

quote:

quote:

illa gidecem diyosan yapacak bişey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam bende geliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 8 Mart 2008; 14:25:41 >

• Fan Club'da açarız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.