Şimdi Ara

Doping Adsl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ckilinc

Doping Adsl

merhaba arkadaşlar bende 14.08.2009 tarihi itibari ile doping adsl abone oldum yanlız resimdede görüldüğü gibi altı çizili olan maddelerden 3. ve 4. de bir çelişki yokmu yani birinde 12. atda taahüde bağlı kalınmaksıznın aboneliği iptal ettirebilirsiniz diyorlar ve diğer maddede 12. ay ile 24. ay arasında iptal ederseniz 140 lira para alırım diyor bu nasıl iş anlamadım

yanlız müşteri hizmetlerini aradığımda tam 12. ayda iptal ederseniz para ödemezsiniz 11. veya 13. ayda iptal ederseniz 140 lira ödersiniz dendi ama bu maddelerden işin böyle olacağı açık bir şekilde belirtilmemiş yani siz 12. ayda iptal etseniz bile adamlar 140 lira ödeyeceksinizi diyebilir.

birde son bir soru sorayım ben aboneliği telefon ile yaptım yani sözleşme imzalamadım yukarda yazdığım çelişkiyi sebep göstererek aboneliğimi iptal edebilirmiyim ?

canım arkadaşım orda "12. AY HARİCİNDE 24 AY DOLMADAN ABONELİĞİN SONA ERDİRİLMESİ DURUMUNDA.." diye ibare var. bu ne demek? zaten 12 ay dolmadan iptal ettirirsen 140 ytl ve modem aldıysan modem ücretini ödeyeceksin. 12. ayda iptal ettirirsen hiçbir ücret vermiyosun. yalnızca modem aldıysan yine modemin ücretini veriyosun. 13 ya da daha sonraki aylarda iptal ettirirsende hepsini veriyosun

çelişkiyi sebep gösteremezsin çünkü bi çelişki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yacopo -- 8 Mart 2010; 20:51:09 >

• Ben de Doping'e geçme niyetindeyim.Sizce mantıklı bir iş yapmış olur muydum.
  • telekom altyapısı kullanmıyormu bu doping?

sadece 16mbit adsl2 veriyor başka bir farkı var mı?

kullanan varsa bir yorum yazabilirmi konuyu aktifleştirelim biraz.

130tl 16mbit için gayet iyi.
  • Evet ben de cevap bekliyorum. Eve kadar telekom altyapısını kullanıyor. Ancak sadece yurtdışı çıkışlarında kendi altyapıları varmış onları kullanıyormuş. Yani tt ninkini kullanmayıp, kendi yurtdışı altyapısını kullanıyor. Ancak santralden eve kadar gelen kablolar aynı tabii ki...

Acaba bunda hız farkeder mi?
  • Ben TTNET 1MBit Sınırsız kullanıyordum eski evimde.. 45 TL ödüyordum her ay..

Yeni evde taahhütüm bittiğinden dolayı Doping'e geçme kararı aldım, aynı tarife yine..
    24 ay taahhüt verdim.. 1 MBit sınırsız, ilk 9 ay 19.90 TL, sonraki 15 ay yine 45 TL..
    Parasal anlamda gayet hesaplı benim için..

İnşallah hız, kopma vs gibi problemler yaşamam..
    Bakalım..
  • Burayi okumadan abone olmayin, hatta hic abone olmayin.

Bu adamlar sahtekar...

http://forum.donanimhaber.com/m_32316733/mpage_2/f_/key_//tm.htm#msglink_40018651
  • doping'e geçmeyi düşünüyorum avantajlı görünüyor 1mb sınırsız istiyorum ilk 9 ay 19.99 sonraki aylar 46TL 24 aylık sözleşme sonucusunda olacak şuanda smile adsl'e ayda 46TL ödüyorum sizce geçeyimmi kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun olurum
  • Ben Şubat'ta geçtim Doping'e ve şunu söylemek istiyorum;

TTnet'den daha sorunsuz değil.

Tabii bunun sebebi telefon hatlarının kalitesiz olması, evimin santrala uzak olması ve zilyon sene fiber çekilmeyecek bir yerde oturuyor olmam. Herkes koşullarını kendine göre değerlendirsin, ona göre seçsin ISS'ini.
  • Doping ile 1mb limitsiz internet 24 ay taahhüdlü Aylık 37 TL ye geliyor.Piyasada daha uygunu yok heralde biraz araştırdım.Smile kullanıyordum dopinge geçmeyi düşünüyorum.
  • 1 mb sınırsız 9 ay x 19.99
    1 mb kotalı 12 ay x 9.99
  • Hort bende ttnetin baglantı sorunlarından ve lacenty sorunlarından bıktım saglayıcıyı değiştirmek istiyorum kullananlar varsa yorum alabilirmiyim
  • DOPİNG internete geçmeyi düşünüyorum ( 8mb. hıza kadar (sınırsız) )

TTNET'DE 8mb. hıza kadar (sınırsız) 15gb kotayı gectiginde hız düşüyor. forumlarda okudugum kadar 1-20 gün arası hız düşme olmuyor.son 10 günde düşüyormuş sonra ay başı düzeliyormuş. DOPİNGDE NASIL...?
  • arkadaşlar ben geçtim geçtiğime dünyalar kadar pişman oldum ttnet canavar gibiymiş meğerse senelerce ttnet kulandım ne bir sıkıntı nede bir derdim olmuştu ta ki bu doping denen üçkaçılar beni kandırana kadar kesinlikle öyle bir hata yapmayın hız daha da yavaş hatta ping süresi ttnete oranla çok daha geç geliyor müşteri hizmetleri berbat yalancı sahtekar düzenbaz herşey sözleşmeye imza atana kadar imzaladınmı kabus başlıyor buraya yazamkla bitiremem sorunları o yüzden uyarayım derim ben yandım siz yanmayın
  • beyler dopıngden aradılar ttnet 1mb snırsız kullanıyorum yok gecın buraya faln fılan konstum bayanla anlatıyoda anlatıyo 8mbıt sınırsız 19.95 odecekmısım ılk 8 ay sonra 46 ya cıkıcakmıs hız dusmesı faln olmıcak dedı fıberoptık kablo ısını ucret almadan yapıcaklarmıs modemıde dsardan almıstım bu yuzden bı bedenl odenmıyomus yarın kararımı bıldırırım dedım arıcak yıne ne yapıyım usttekı arkadas gecmeyın faln demıs gecmeyı dusunmuyorum bende yınede ama gecsem mı acaba kararsız kaldım sagolun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

beyler dopıngden aradılar ttnet 1mb snırsız kullanıyorum yok gecın buraya faln fılan konstum bayanla anlatıyoda anlatıyo 8mbıt sınırsız 19.95 odecekmısım ılk 8 ay sonra 46 ya cıkıcakmıs hız dusmesı faln olmıcak dedı fıberoptık kablo ısını ucret almadan yapıcaklarmıs modemıde dsardan almıstım bu yuzden bı bedenl odenmıyomus yarın kararımı bıldırırım dedım arıcak yıne ne yapıyım usttekı arkadas gecmeyın faln demıs gecmeyı dusunmuyorum bende yınede ama gecsem mı acaba kararsız kaldım sagolun ?

yukarı yukarı yok mu yenı fıkırler
  • denizli merkezde kullanan varmı arkadaşlar ? eylülün 19unda ttnet sözleşmem bitiyor da
  • bende doping kullanıyorm modemime girdiğimde 12.00 Mbps ama indirme hızın 100kb/sn anca oluyor sorun nedir??
  • cıks buda olmadı alayı 3 kagıtcı hele şu 15 gb kullanım saçmalıgı olayını kaldırsınlar bence baştan hepsi burda mort oluyor devamında teknik destekti şuydu buydu yaptıkları 3 kagı hazarı geçiyo oturdugumuz yerde oturup ttnin kazıgını yemekten başka alternatif yok gibide müstahak zaten...
  • ben kulanıyorum memnunu valla limitli ama olsun vede sabit hatımıda taşımaya çalışıyorum ama ne hikmetse 3 aydır bişey olmadı kulanıcılar arasındaki tester ne zaman bitecek ne zaman kulanıma başlıcak dopimgli ses hizmet
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.