Şimdi Ara

Doping Adsl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşşağıda yıldızlı olan 8 MB 15 GB kotalı tarife.O yüzden fiyatı düşük.

Ayrıca kırmızı yazılan fiyatların yanlarındaki X kadar ay olacağını unutmayın.O süre geçince üstü çizili olanlardan devam...
  • Ahhh ahhhhh.

Bizim millet neden detay a bakmaz.

Belirteyim arkadaşlar biri telefonda konuştum 12 ay taahüt var demiş yok öyle bir şey. Telefonda kouştuğun hiç bir delil olmaz. Mahkemeye gitsen diyecekler kardeşim adam şaşırmış sen niye okumadan imza atıyorsun sözleşmeye.

Doping Adsl

Yani öncelikle sözleşmesiz olarak almayı düşünüyorsanız buyrun. Ama belirteyim.

2Mbit İçin

Smile ın yıllık kampanyası kapsamında ödeyeceğiniz toplam bedel 571.54TL

Doping de 1 yıllık masraf sözleşme olmadan. ( Normal sözleşmesiz tarife fiyatları hiçbir yerde yazmıyor ama 2Mbit için 55 kabul ediyorum ) 660TL . Yani 90TL pahallı.

24 ay taahhüt verirseniz ilk yıl maliyeti 12*45 ten 540TL. Yani 31TL daha ucuz.

( Valla rakamın kendisinden sonra gelen 12 ayda başınıza ne gelir bir fikir çıkıyor zaten. ) 12. ayda iptal ederseniz ( Dikkat 13 ya da 14, ay değil tam 12. ay. ) taahhütten yırtıyormuşsunuz. Yani eğer sizi yanıltıp ülkemizdeki her firma ( yerli yabancı hepsi aynı hepsi bizi kaz gibi görüyor. ) gibi yok 11. ayda iptal ettiniz yok 13, ayda iptal ettiniz donunuza kadar herşeyi alıyoruz demezler ise yırtıyorsunuz. Bana bu konuda yazılı kağıt vermeleri lazım iptal ederken. 12. aya bir açıklık getirmeleri lazım.

=============

4Mbit İçin

Smile ın yıllık kampanyası kapsamında ödeyeceğiniz toplam bedel 728,77

Doping de 1 yıllık masraf sözleşme olmadan. ( Normal sözleşmesiz tarife fiyatları hiçbir yerde yazmıyor ama 4Mbit için 75 kabul ediyorum ) 900TL . Yani 170TL pahallı.

24 ay taahhüt verirseniz ilk yıl maliyeti 12*63,81 ten 765,72. Yani 36TL daha pahallı.

Yanisi 2Mbit için ufak bir avantaj var ama devamında da 24 aylık bir taahüt var.

• Biri ADSL sağolsun ay sonuna kadar kapanmasını bekleyecekmişim aksi takdirde aylık ücretini yatırmam gerekiyormuş.

Neyse, doping'in müşteri hizmetlerini mail atıp gerekli bilgiyi verdim çok hızlılarki 15 dk sonra cebimi aradılar sözleşmeyi ay sonuna kadar tutacaklarını söylediler yalnız herkesin yanlış anladığı bi husus var başvuracaklara bilgi olsun,

1 mbit tarifeyi seçtiniz ve kampanya nedeniyle 1 mbit fiyatına 2 mbit hızı alıyorsunuz 12 aydan sonra 63 TL ödemeye başlıcaksınız yine de dert etmeyin, 12 ay dolduğunda interneti kapattırabilirsiniz,1 mbit tarifesine geçersiniz veya 12 ay dolduğunda smile'a (kampanyası devam ederse) geçersiniz.. Bu durumda bile doping daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Ağustos 2009; 17:33:23 >

•  Doping Adsl

merhaba arkadaşlar bende 14.08.2009 tarihi itibari ile doping adsl abone oldum yanlız resimdede görüldüğü gibi altı çizili olan maddelerden 3. ve 4. de bir çelişki yokmu yani birinde 12. atda taahüde bağlı kalınmaksıznın aboneliği iptal ettirebilirsiniz diyorlar ve diğer maddede 12. ay ile 24. ay arasında iptal ederseniz 140 lira para alırım diyor bu nasıl iş anlamadım

yanlız müşteri hizmetlerini aradığımda tam 12. ayda iptal ederseniz para ödemezsiniz 11. veya 13. ayda iptal ederseniz 140 lira ödersiniz dendi ama bu maddelerden işin böyle olacağı açık bir şekilde belirtilmemiş yani siz 12. ayda iptal etseniz bile adamlar 140 lira ödeyeceksinizi diyebilir.

birde son bir soru sorayım ben aboneliği telefon ile yaptım yani sözleşme imzalamadım yukarda yazdığım çelişkiyi sebep göstererek aboneliğimi iptal edebilirmiyim ?

• Bence dikkatli olun.Ben de girmek için biri yi iptal ettirdim ay sonu için ama dikkatli bakldığında taahhüt olayı bana sakat geldi. Almaktan vazgeçtim.31 Ağustosta bütün kampanyalar bitiyor.Artık yeni kampanyalara göre bir şeyler alırım.Şu 140 tl olayı da ilginç hat tesis ücreti nedir aktivasyon nedir. Diğerlerinde sadece indirimi alırlar bir de aldıysanız modemi.
  • bence muammalı ifadeler var sözleşme bilgisinde...
    şimdilik beklemek en iyisi...
  • Benim anladığım; indirimden faydalanmak için kesinlikle 24 aylık sözleşme yapıyorsun daha aşağısı yok. Artı olarak 12. ayda iptal seçeneği sunuyor ama eğer 12. ayı kaçırırsan ve başka bir ayda iptal edersen o güne kadar elde ettiğin bütün indirimi aynen geri ödüyorsun? Baya boru gibi bişey bu sıkıysa iptal et der gibi bişey?
  • Bence hiç ugraşmayın adsl hatları hep aynı fiber gelene kadar bekleyin
  • arkadaslar bende dopinge geçtim birinin verdiği modem i kullanıyorum aktivasyonum yapıldı ama hala nete giremiyorum sebebi nedir acaba doping in internet veya modem ayarları farklımı acaba?
  • Evet kullanıcı adın ve şifren değişmiştir. Doping adsl i arayıp öğrenebilirsin.
  • Bugünden itibaren bende doping'ten hizmet alıyorum, hız veya bağlantı problemi yaşamam umarım, speed test sonuçlarında en fazla 1.90 mbit görebildim.
    Rastgele yaptığım test'ten;

Doping Adsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Eylül 2009; 17:53:52 >
  • okudum ama uğraşmaya değmez şimdi.taahüt maahüt.digiturke bulaştık zaten bi de buna girip sinir olmaya gerek yok. adında meymenet yok zaten. quiknet gelene kadar ttnete devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bugünden itibaren bende doping'ten hizmet alıyorum, hız veya bağlantı problemi yaşamam umarım, speed test sonuçlarında en fazla 1.90 mbit görebildim.
    Rastgele yaptığım test'ten;

Doping Adsl

2mbit mi bağlattın dostum. O zaman gayet iyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

okudum ama uğraşmaya değmez şimdi.taahüt maahüt.digiturke bulaştık zaten bi de buna girip sinir olmaya gerek yok. adında meymenet yok zaten. quiknet gelene kadar ttnete devam.

Millenicom u desteklemek istemiyorum ancak ortada şöyle bir durum var,

QuikNet Superonline 'ın. (Superonline ın kurumsal adı Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş olduğundan Tellcom diyeceğim)
    Tellcom Turkcell Grup şirketi.
    Turkcell Çukurova Grubunun.

Millenicom 'un %75 'i Çukurova Grubunun.

Şirketlerin isimleri farklı, genel müdürleri farklı.. Ancak araştırınca aynı yere çıkıyor.

Ben bu işin Türk Telekom tarafından son zamanlarda Superonline ADSL 'i QuikNet hizmetinden dolayı yıldırma politikasına karşı yapıldığına inanıyorum. Biliyormusunuz bilmiyorum ama son zamanlarda Superonline, ADSL hizmetine yeni abone alamıyor. Teknik sorun var diyorlar ancak bu durumun yukarılardan biryerlerden engellendiğini düşünüyorum QuikNet 'in TTNet 'e verdiği zarardan ötürü.
    Kâğıt üzerinde firmalar farklı. Biri Superonline, diğeri Millenicom. Ancak kökende aynılar. Millenicom 'un tüzel kişilik olarak Superonline ile bağı olmaması, işlerini kolaylaştıracaktır.

Bizim kapıya da buroşür bırakmışlar. Gelen buroşür, web siteleri, hiçbirşey göze hitap etmiyor. Ben de güvenemedim şahsen. Kökenini bilsem de şahsen geçmeyi düşünmüyorum ama geçenin de pişman olacağını sanmıyorum.

• @talaria

Yorumunuz mantıksız olmuş. Fiber optiğin heryere yayılması için en az 5 yıl gerekiyor. 5 yıl boyunca ttnet'temi sürüneceğiz?

@semender86

Evet 2 mbit bağlattım.
  • sanmam 5 yıl olacağını.izmirde mavişehirde var zaten bayadır.karşıyakayada 1-2 seneye gelir diye düşünüyorum. Ha tabi gelmezse dopinge geçebiliriz tabi uygun olursa.Hatırladımda ttneti zaten bırakamıyoruz taahhüt vardı
  • az önce müşteri hizmetlerini aradım kampanya fiyatlarını sordum ilk yıl 2mbit için 45 ödüyormuşuz 12. aydan itibaren 63e geçiyormuşuz ama internette bi indirimde dahi olsa faydalanamıyormuşuz sözleşmede imzaladığımız fiyattan kullanmaya devam ediyormuşuz ne anladım ben bu işten pff
  • Benim anlamadığım nokta her şekilde olan bize olmakta. smile adsl ye geçeyim dedim ttneti kapatana kadar canım çıktı yeni bir sistem yapmışlar siz gidip iptal işlemleini yapıtp hattınızı iptal etseniz bile ttnet sizi arayıp ikna etmeye çalışacakmış ve bu süre en fazla bir hafta sürüyormuş işin gülünesi yanı o sırada sizin internet erişiminizi kapatıyorlar ama yeni hizmet alacağınız sağlayıcıya port vermiyorlar çünkü kapatma sözde gerçekleşmiyor ne zaman onlar sizi arar sizi ikna edemez ozaman hattınız tam anlamı ile kapanıyormuş. Ben bunu kavga döğüş iki günde halledebildim ve bu durumu smileadsl ye bildirdim ve onlara inatla bakın artık kapalı bu hat ve siz hızlandırın bu olayı demekten dilimde tüy kalmadı ama onlarda inatla hazır cevap vermeye devam edip 3 iş günü en geç diye diye olayı hafta sonuna kitlediler bende dayanamayıp onlarla olan sözleşmemide iptal ettim. kaç gündür bakmadığım kampanya ve hizmet sağlayıcı kalmadı ve hepsinde gördüğüm tutum aynı biz bu insanları yolabildiğimiz yere kadar yolalım mantığı...

Arkadaşlar çok pis bir şekilde çıkmazın içerisine girmiş bir ülkenin vatandaşları olmuşuz ve anlaşılan bizler haklarımızı adam akıllı savunmaya ne kadar yavaş başlarsak bu çıkmaz okadar uzun sürecek.

smile adsl 12 ay sözleşme istiyor. onun haricindeki bütün sağlayıcılar 24 ay fiber işi sadece birkaç büyük şehirde ve hizmet verebilmelerinin şartı sitede ikamet etmen gerekiyor.

Haydi buradan yakın en acı koyan tarafıda ya paşa paşa 24 ayı kabul edeceğim yada fazladan para verip uzun süreli sözleşme yapmayacağım.

• Forumda doping'ten hizmet alan tek kullanıcı ben miyim acaba?
  • Kampanyaları devam ediyor ayrıca adsl2+ olması ayrı bir avantaj, ttnet 4 mbit e kadar eski adsl portlarını kullanıyor yanlızca 8 mbit adsl2+ telekomda

1 yıl boyunca ttnet yada diğerlerinden yeni kampanyalar çıkması hayal olur bence vakit varken denemek iyi olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.