Şimdi Ara

Doping Adsl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bu hizmeti alanların hız testlerini göremiyoruz burda neden?

Forumda doping hizmeti alan sayısı çok az, firma türkiyede yeni olduğu için kimse bahsetmemiş doping hakkında bu hafta içerisinde dopinge geçince sonuçları buraya koyarım.
  • Doping'e tükiyenin heryerinden abone olabilir miyiz?
  • Fiyatları oldukça uygunmuş. Bende her ay 62 63 TL fatura ödüyorum ama 0.8Mb için..

Allahtan son ay. Aklı olan kontratlı paket filan almaz ne için olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahruti

Doping'e tükiyenin heryerinden abone olabilir miyiz?

arkadaşım mesajlarda açıklama yazdım bı kaç sefer yine yazayım telefon hattının ulaştığı her yerde doping adsl bağlatabilirsiniz.doping adsl nin ttnet,smile yada biri adsl den bir farkı yok.hepsi aynı.doping şu an en uygun fiyatı veren firma.hizmet hepsinde aynı.başka bir şey söyleyen yalan söyler.ben şu an millenicom bayisiyim ama ttnet smileadsl ve bir bayilikleride yaptım.hepsinin satış servis kanalıydım.hem sattım hem kullandım.hepside aynı.önemlı olan fiyat.hepimiz hala çok pahalı olduğunun farkındayız zaten.ben size şunuda söyliyeyim.17.90 dan aşağıya adsl hiç bir zaman olmaz.hiç bir zaman.indirim sürelidir.sabit fiyatı taahütsüz 1 mbıt (zaten daha alt adsl yok) 17.90 dan aşağıya ulaştıramazlar bir maliyet var sonuçta.ama kalkıp 20 tlye 4 mbit verebilirmi evet verebilir.ama vermez.bunun en son en uygun noktası şudur. 10 mbit 50 tl sınırsız.olay budur yani.tadından yenmez

• tercih konusunda şunuda belirtmeliyim sabit hatlarda taşıma başlamak üzere.rekabet başladığı zaman millenicom türk telekomun tekeline son verecek.avrupanın en büyük ve en ucuza konuşturan firması.çok değil bi kaç ay sonra bu bilgiler teyit edilir.2010 da tv de izlediğiniz 10 reklamın 7 tanesi sabit hat reklamı 3 tanesi gsm reklamı olucak. ufak bir bilgi millenicom tvlere reklam için tek şart koymuş anlaşırken.

cem yılmaz çıkar arkasından benim reklamım çıkar. para sözkonusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everytimeup -- 3 Ağustos 2009; 12:21:54 >
  • Daha 5 ay önce 2 yıllık sözleşmeli kotalı açtırdık of of şimdi bekle bakalım.
  • Biraz önce biriadsl için iptal başvurusu yaptım. Ağustos zaten ödeniyormuş 3 gün kullanılsa bile o yüzden ay sonu iptali istedim. Sormak istediğim Eylül de de fiyatlar bu şekilde de olacak mı ağustos için 2 defa adsl ücreti ödemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octavarium

Biraz önce biriadsl için iptal başvurusu yaptım. Ağustos zaten ödeniyormuş 3 gün kullanılsa bile o yüzden ay sonu iptali istedim. Sormak istediğim Eylül de de fiyatlar bu şekilde de olacak mı ağustos için 2 defa adsl ücreti ödemek istemiyorum.

şimdilik bu kampanyaya dahil olabilirsiniz ama yarın durum değişebilir.yeni kampanya başlıyabilir.
  • Bende iptal başvurusunda bulundum. Pazar günü yaptığım başvurunun ardından pazartesi sabahı aradılar beni gerekli bilgileri verdim koçnet aboneliğimin iptal olmasını bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: octavarium

Biraz önce biriadsl için iptal başvurusu yaptım. Ağustos zaten ödeniyormuş 3 gün kullanılsa bile o yüzden ay sonu iptali istedim. Sormak istediğim Eylül de de fiyatlar bu şekilde de olacak mı ağustos için 2 defa adsl ücreti ödemek istemiyorum.

Aslında ağustos ayın faturasını çıkartmazlar, sadece 3 günlük faturasını ödersiniz yada ücret almıyorlar(TTnette öyleydi) ama sikayetvar.com'da bununla ilgili çok şikayet var dikkatli olun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 4 Ağustos 2009; 0:22:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bu hizmeti alanların hız testlerini göremiyoruz burda neden?

arkadaş ne sorduğunu anlayamadık biraz açıklasan

Anlaşılmayacak ne var? doping adsl kullananların internet hıuz testleri diyorum. Ping sürelerini vs görmek lazım nasıl bir hizmet verdiklerini anlayabilmek için.
  • bak şimdi ne yazdığın anlaşıldı arkadaşım.

önceki yazdığın anlaşılmıyordu.yakında görürsün hız testlerini.1 mbıt fiyatına 2 mbit hız kullanıldığını.sonuçta yeni başlandı hizmet vermeye ttnet gibi 5 - 10 senelik değilki firma.özelleşmenin başlamasıyla hizmet yarışıda başladı.esas önemli olan adsl değil zaten firmalar için.sait hatlardaki kazancın peşindeler.bu da biz kullanıcıların işine yarıyacak.telekom kazığından kurtulacağız.

ben 512 kb kablonete 300 milyon aylık verdiğimiz günleri hatırlıyorum.çok eski bir tarih değil yani.

neler yazmak istiyorumda neyse.

• Yarım yamalak göz boyama için yapılan bir kampanya.

12 ay sonra ne olacak? Orda üstü çizilen fiyatlara dönülecek...

İsmini bile yeni duyuyorum ki zaten TT altyapısını kullanıyor.Büyük firmaların biri almış 12 ay indirim sonra başla TT ile aynı fiyata.

Kendi altyapısını kullanan bir şirket olmadıkça ben geçmem, sizde geçmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Yarım yamalak göz boyama için yapılan bir kampanya.

İsmini bile yeni duyuyorum ki zaten TT altyapısını kullanıyor.Büyük firmaların biri almış 12 ay indirim sonra başla TT ile aynı fiyata.

arkadaşım bişeyi bilmiyorsan bari açıp okuyup öğren
    ben yetkili bayiyim yaptığımız sözleşme benim elimde var sende varmı.nerden uyduruyorsun ttnetle aynı fiyata diye.konuşmus olmak için konuşuyorsun yani.insanlar burda araştırıp öğrenip en uygun hizmeti almak için bilgi paylaşıyorlar.sen şimdi bilmediğin anlamadığın bir yalan bilgiyi nasıl doğruymus gibi yazıyorsun.yalan sölemek hiç yanlış birşeymiş gibi gelmiyor mu sana.

bilmiyebilirsin ama öğrenmeden yalana yanlış yazmak olmaz.sen şu an ne internet kullanıyorsan 2 katı hızlı interneti aynı fiyata vereyim ben sana varmı daha ötesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Yarım yamalak göz boyama için yapılan bir kampanya.

arkadaşım bişeyi bilmiyorsan bari açıp okuyup öğren
    ben yetkili bayiyim yaptığımız sözleşme benim elimde var sende varmı.nerden uyduruyorsun ttnetle aynı fiyata diye.konuşmus olmak için konuşuyorsun yani.insanlar burda araştırıp öğrenip en uygun hizmeti almak için bilgi paylaşıyorlar.sen şimdi bilmediğin anlamadığın bir yalan bilgiyi nasıl doğruymus gibi yazıyorsun.yalan sölemek hiç yanlış birşeymiş gibi gelmiyor mu sana.

bilmiyebilirsin ama öğrenmeden yalana yanlış yazmak olmaz.sen şu an ne internet kullanıyorsan 2 katı hızlı interneti aynı fiyata vereyim ben sana varmı daha ötesi.

Dostum sen TT'nin altyapısını kullanarak nasıl 2 kat hızlıyı aynı fiyata veriyorsun.O zaman zarar etmesi lazım şirketin.

Üstü çizili olanlar zaten TT fiyatı.3 ay 5 ay kampanya sonra üstü çizili olanlara dönmüyor mu.Onu söyle bana.O zaman niye 12X 3X 5X yazıyor?

• hah şöyle sor söliyelim..bilmeden ne diye boş boş atıyorsun.ben ttnet, smile, doping hepsinin bayisiyim arkadaş.sen müşteri olarak kapıdan içeri girdiğin zaman ben sana hizmetin en iyisini en doğrusunu sunmak zorundayım.sonuçta o büyük firmalar ayakta kalır ama ben vergi veren kira ödeyen bir firmayım.gemimi kendim yüzdürmekle görevliyim.seni yalan yanlış kandırırsam bir daha benden alışveriş yapmazsın bende kirayı cepten ödemek zorunda kalırım .

sen hayatında denk gelmemiş olabilirsin ama ben işini doğru yapan ALLAH tan korkan bir insanım.konunun başından beri ben en doğru bilgileri burda yazıyorum.sen okumaya tenezzül etmeden yalan yanlış yazıyorsun.

sorunun cevabına gelelim.sen şu an hangi tarifeyi kullanıyorsan ve ne ödeme yapıyorsan doping aynı fiyata sana 2 kat hız veriyor.1 mbit limitli kullanıyorsan 3 ay 9.99 ödeme 21 ay 26.81 fiyat veriyor.ama hızın 2 mbit.

1 mbit limitsiz kullanıyorsan 12 ay 45 ödüyorsun 12 aydan sonra devam edersen 55 ödüyorsun.ve yine 2 mbit.

ben üstteki mesajlarda fiyat karşılaştırması da yapıp yazdım.tabi sen okumadığın için bir daha yazayım.ben yazmaya öğretmeye erinmem yeterki insanlar öğrenmek istesin.

şu an doping e rakip olarak en iyi fiyat smile adsl de oda yıllık 599 alırken dopigde 540 lira ödersin arkadaşım.yine 2 mbit hızdan bahsediyorum.ttnetin fiyatını yazmıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

Merhaba arkadaşlar,
    Dopingin kampanyalarına üye olmak isteyen olursa, pm atsın.

O firmada mi çalişiyorsunuz ?
  • Geçsem mi ki TTnet 1mb sınırsız 45 tl vereceğime 2mb 45 TL vermek çok daha mantıklı ama Büyükşehir de oturmuyorum ilçesinde sorun olurmu?
  • ben doping adsl bayisiyim.şu ana kadar bu konuya bilgilendirme amaçlı mesaj yazıyordum.eğer başvuru yapmak istiyorsanız ben izmirde işlemlerinizi halledebilirim.ama başka şehirdeyseniz dopingadsl nin kendi sitesinden online abonelik işlemi yapılıyor.bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

Geçsem mi ki TTnet 1mb sınırsız 45 tl vereceğime 2mb 45 TL vermek çok daha mantıklı ama Büyükşehir de oturmuyorum ilçesinde sorun olurmu?

arkadaşım büyük şehirde olmana gerek yok.şu an zaten kullanmıyormusun adsl.onu kapatıp doping adsl ye geçiceksin.telefon hattının olduğu her yerde dopig adsl bağlatabilirsin.
  • şimdi doping sayfasına baktım. 1 mb yerine 2 mb 4gb sınırlı tarife 3 ay 9.90 sonraki 21 ay 26.80. birde 8mb 4 gb kotalı 5 ay 18 ytl sonraki 19 ay 29 ytl. bence zaten kotalı tarife olacağı için 2mb sınırlı almanın hiçbir mantığı yok ayda 2 lira için. hızınız 4 katına çıkıyor sonuçta.
    ama o tabloda bide iki ayrı 8 mb sınırsız tarife var. biri 12 ay boyunca 82 lira. diğeri 5 ay 29 sonraki 19 ay 49 lira. bu nasıl oluyor. aynı mal için 2 ayrı tarife var biri diğerinin yarı fiyatı. bu ucuz olan tarifede 8mb hızı asla gerçekten göremiyeceğimiz anlamına mı geliyor acaba "biz 8 mb veriyoruz ama hattınız iyi değil sizin" mi diyecekler bize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.