Şimdi Ara

Doping Adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Doping ADSL bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, kullanıcılarına hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sunuyor.

Doping, ADSL2+ teknolojisinin gücünü kendine ait ve yepyeni ağ yapısından alıyor. ADSL 2+ teknolojisiyle donatılmış Doping ADSL hizmeti interneti bugüne dek hiç olmadığı kadar hızlandırıyor. Doping ADSL kullanıcılarını dar bant genişlikleri yerine uçsuz bucaksız bir evrene davet ediyor ve gerçek genişbant internet erişimiyle tanıştırıyor.

Doping ADSL, kullanıcılarına sunduğu Doping’li Kurulum Teknolojisi sayesinde modem kurulumunu uzaktan erişim ile birkaç dakika içinde gerçekleştiriyor. Bu işlem sırasında kullanıcıların modemlerin kablolarını takması yeterli oluyor, geri kalan tüm işlem ve tanımlamalar Doping ADSL’in üstün teknolojisi aracılığıyla uzaktan ve yalnızca birkaç dakika içinde tamamlanıyor.

Herkes için %100 genişbant internet erişimi, Doping ADSL ile gerçek oluyor.
    Fiyatlarıda şöyle.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doping İnternet

Doping, sporcuların performansını geliştirmek için yasaklı madde veya yöntemler kullanmasıdır. İnternet, dopingin yayılmasında ve erişiminde önemli bir rol oynamaktadır.

İnternet ve Dopingin Erişimi

İnternet, dopingle ilgili bilgilerin ve yasaklı maddelerin kolayca erişilebilmesini sağlar. Sporcular, performans arttırıcı ilaçlar, besin takviyeleri ve yasadışı teknikler hakkında bilgiye çevrimiçi olarak ulaşabilirler.

Çevrimiçi Doping Satışları

İnternet ayrıca yasaklı maddelerin çevrimiçi olarak satılmasını kolaylaştırmıştır. Sporcular, reçete gerektirmeyen ilaçlar ve bilinmeyen kaynaklardan gelen besin takviyeleri satın alabilirler. Bu maddelerin kalitesi ve güvenliği genellikle sorgulanabilir.

Doping Hapları ve Besin Takviyeleri

Çevrimiçi olarak satılan birçok doping hapı ve besin takviyesi, etiketlerinde olmayan zararlı bileşenler içerir. Bu maddelerin kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir, hatta ölüme neden olabilir.

Sonuç

İnternet, dopingin yayılmasında ve erişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Yasaklı maddelere kolay erişim ve çevrimiçi doping satışları, sporcuların sağlığı ve adil oyun için bir tehdit oluşturmaktadır. Sporcular, dopingin zararlarını anlamalı ve yasaklı maddelerin kullanımından kaçınmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sitede upload hızıyla ilgili bir bilgiye rastlamadım....
  • Bende rastlamadımda.İyi gibi ama biraz daha otursun.Belki geçebilirim bile.
  • 12 aydan sonra 55 lira olacakmış. Ben cuma günü aldım. bu gün ya da yarın açılacakmış. Şifre ve kullanıcı adı aldım sinyal göndereceğiz dediler.
  • 24 ay taahhütümü var yoksa 12 aymı? 12 ay ise idare eder ama 24 ay ise biraz daha beklenmeli bence.
  • Sözleşme uygulaması 12 ay. Ben sözleşmeyi 12 aylık yaptım. Bir arkadaş 15 gb lık kota olayından bahsetmiş, 15 gb aşılınca 512 bağlantı alınacak diyor. Sözleşme böyle bir madde içermiyor. 8 megabitlik sınırsız kampanyada var bu olay. Yine de içime kurt düşürdü adam
  • Hatta sordum 24 ay değil miydi diye. Müşteri hizmetlerinde Nüket hanım var. Onunla konuştum biz 12 aylık sözleşme taahhüt ediyoruz dedi. 12 Aylık yaptık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    12 ay önce açıldı
    FİXNET TELEKOM İNTERNET
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da oturuyorum ama sözleşmeyi Marmaris/Muğla şubesinde yaptım. Çok yerde şubesi var. Yani bayilik bazında tabi. Daha yaygınlaşacaktır umarım. Çok yerde reklamı var. Dün akşam da tv reklamını gördüm hatta. Ben aldım artık ne olur bilemem. Ama eğer bir arkadaşın forumda dediği gibi 15 gb kota aşımından sonra bağlantı 512 ye düşüyorsa gider o Nüket'i bürosunda tokatlarım. Çünkü böyle bir olay konuşmadık. Bunun dışında dediklerimi tam olarak konuştuk ve buna göre sözleşme yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Hatta sordum 24 ay değil miydi diye. Müşteri hizmetlerinde Nüket hanım var. Onunla konuştum biz 12 aylık sözleşme taahhüt ediyoruz dedi. 12 Aylık yaptık.

Hocam daha dolmamaış yani 5000 kişi ?
    Memnun kalırsan söyle bize de biri'nin saçmalığından bıktım 20 tl ödenmemiş borç çıktı durduk yere.
  • Evet arkadaşlar net açıldı. Cuma başvuru yaptım, pazartesi kullanıcı adı şifre aldım, bu gün saat 16:00'da açıldı internetim. Rapid ile denedim 160-200 arası indiriyor. Rapid üyeliğim bitmiş yoksa 200 üstünü rahat bulur. Uploadı bilmiyorum şu an.
  • şu 3g olayını bi görelim de gerekirse daha sonra geçilebilir...
  • Smile adsl ile aynı fiyata geliyor. Sanırım Smile daha öncelikli olur tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin37

TTnet ile aynı altyapıyı mı kullanıyor? Yani smile gibi al-sat modeliyle mi çalışıyor?

Sorunun cevabı zaten haberde verilmiş...

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

/>

Doping ADSL bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, kullanıcılarına hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sunuyor.

• Kendi alt yapısını kullandığını hiç sanmıyorum. Öyle olsa neden sadece 8mbite kadar servis verebiliyor. Bu saatten sonra tutupta bakır kablo döşeyecek değilya. Sahtekarlıktan başka bişi değil. İnsanları kendi altyapımız diye kandırmasınlar.
  • herkese meraba.ben millenicom ve doping adsl yetkili bayisiyim.mesajları okudum.sımdılık burda yazanlara gore yazayım.daha sonra olası problem vs gıbı durumlarda elımden gelen destegı verırım.bana sordugum sorularda yardım pek gelmedı ama neyse ıyılık yap denize at diye düşünürüm her zaman.

öncelikle ben satış kanalıyım.o yüzden burda paylaşıcaklarım ticari olamaz.yani siz formu benden doldurmadığınız sürece ben ticari olarak bir şey kazanmam o kesin.o yüzden lcd tv satan bayi görevlisi durumuna düşürmeyin lütfen.

konumuza gelirsen netten kendi sayfasında gördüğünüz bilgiler doğru.ama altyapı dendiğinde insanın anladığı evindeki modeme kadar gelen kablonun tamamen fırmaya aıt olmasını altyapı olarak algılamaktır.bencede bu dogrudur.

tt net dahıl hıc bır fırma kendı altyapısına sahıp değil arkadaşlar.smıle bırı dopıng hepsı telekoma aıt altyapı uzerınden sıze ınternet ulastırıyorlar.bu mantıkla hıc bırı dıgerınden daha onde degıl.sunu soylıyebılırsınız ttnet telekoma aıt fırma o yuzden daha saglıklı dıye.alakası yok.telekoma aıt oldugu dogru ama ondan oncekı gercek onemlı.telekomda devlete aıt yanı telekomınıkasyon kurumuna aıt dolayısıyle habelesme vs bakanlıgına yanı devlete aıt ınternetı kullanmakta.telekomun kendı ınternetı degıl.kotrol de telekomda degıl.telekom dıyorum türk telekom demıyorum cunkı o da ozel bır fırma ve turk degıl.ama hala ınsanlar ole sanıyorlar.turk telekom oldugu ıcın devletın malı sanıyorlar.

aradakı fark su yonden ttnetın lehıne.4.5 mılyar doları verıp ıhaleyle telekoma aıt tasınmazları ve calısanların iş gücünü aldılar.yanı ttnette 300 kısı var arıza destek bolumunde dopıngde 30 kısı var gıbı dusunelım.

sımdı konumuz olan dopıng adsl ye gelırsek.mıllenıcom fırmasının ınternet bolumu.mıllnıcom su an avrupanın en buyuk ses operatoru.%25 alovatan %75 cukurova grubuna aıt bır fırma.yanı telekoma gore bakarsak yerlı bır fırma.seversınız yada sevmessınız ama odedıgınıs para ısraıle degıl turkıyeye gıdıyor.guc olarak su an telekomdan cok daha guclu ve daha cok ses tasıyan bır fırma.dopınde boyle bır fırmanın ınternetle ılgılı hızmet veren kurulusu.

elbettekı s.s.s bolumu olucaktır.ama genel anlamda kafanızdakı sorulara cevap vermek ıstedıgım ıcın bılgımı paylasmak ıstedım.ben kullanıyorum hem evde hem ofıste hıc bır fark yok.daha once ttnet ve smıle adsl bayılıklerı yapmıs bırı olarak bunu solıyebılırım.acıkcası ttnet de ne sıkıntım vardı ıse smıle adsl dede aynı sıkıntım vardı daha fazlası degıl.

bırde soyle bır durum vardı.telekom malın sahıbı oldugu ıcın rakıp fırmaları kasıyordu ama bundan sonra artık boyle bırsey yok.kurul olusturuldu butun telekom ıslerı ust kurul tarafından kontrol edılecek.telekom bel altı vurma sansına sahıp degıl.cezasını ceker.

bu adsl2 sıstemıdır arkadaslar.kendı altyapısını olusturup sıze ınternet ulastırmak ısteyen fırmalar artık sadece fıberoptık dosuyorlar.o sıstem faalıyete gectıgınde kı ben 5 yıldan once öngörmüyorum olacagını o zaman telefon hattı olmadan 100 mbıte kadar net baglatabılecegız.kımbılır ne kadar ucretle.zamanla goruruz ınsallah.sımdılık bu kadar konu uzun malum.ozetle dopıng aynı hızmetı en az fıyata veren fırma durumunda.ve arkası saglam suphenız olmasın.

• ve cuneyt arkadasın ımzasındakı konuya degınmeyı unuttum artık sabıt telefonlarınızıda numara degısmeden tasıyabıleceksınız.9 ekım dıye acıklama yapıldı bakanlıktan.ınsalallah gerceklesır.ısteyen sabıt hattını ısteyen ınternetını ıstedıgı fırmaya tasıyabılecek en uygun fıyatı hangı fırma verırse.ne kadar rekabet o kadar bız kullanıcılara yarıyacak.saygılar.
  • arkadasım google a speedtest yaz ılk lınkten hızını anlık test edebılırsın.hem upload hem download. ve dıger konu verdıgın bılgılere gore 2 mbıt baglanmıssın sanırım.12 * 45 sonrakı 12 ay 55 tl odeme yapıcaksın.dıger fırmalara gore ılk yıl 225 ıkıncı yıl 105 tl az odeme yapıcaksın.ve 12 aylık taahutle aldıgın ıcın hedıye de almadıgın ıcın 12. aydan sonra hattını baska odeme yapmadan kapatabılırsın.saygılar..

quote:

Evet arkadaşlar net açıldı. Cuma başvuru yaptım, pazartesi kullanıcı adı şifre aldım, bu gün saat 16:00'da açıldı internetim. Rapid ile denedim 160-200 arası indiriyor. Rapid üyeliğim bitmiş yoksa 200 üstünü rahat bulur. Uploadı bilmiyorum şu an.
  • en kesın cevap su arkadasım su an kullandıgın net her neyse 2 katı hıza aynı hatta daha az para odersın.telefon hattının oldugu her yerde dopıngadsl de mevcut.usttekı genıs acıklamada mantıgını anlattım zaten.saygılar....

quote:

Orijinalden alıntı: sin37

quote:

Sözleşme uygulaması 12 ay. Ben sözleşmeyi 12 aylık yaptım. Bir arkadaş 15 gb lık kota olayından bahsetmiş, 15 gb aşılınca 512 bağlantı alınacak diyor. Sözleşme böyle bir madde içermiyor. 8 megabitlik sınırsız kampanyada var bu olay. Yine de içime kurt düşürdü adam

Sözleşme 12 aysa çok iyi... 2Mb sınırsız 45 TL... Her yerde hizmet veriyor mu peki yoksa sadece İstanbul mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

ve cuneyt arkadasın ımzasındakı konuya degınmeyı unuttum artık sabıt telefonlarınızıda numara degısmeden tasıyabıleceksınız.9 ekım dıye acıklama yapıldı bakanlıktan.ınsalallah gerceklesır.ısteyen sabıt hattını ısteyen ınternetını ıstedıgı fırmaya tasıyabılecek en uygun fıyatı hangı fırma verırse.ne kadar rekabet o kadar bız kullanıcılara yarıyacak.saygılar.

dostum teşekkürler bilgi için. ayrıca da hayırlı işler diyelim satışlarında

benim ttnet üyeliğim var 2010 mart a kadar taahhütlü, modem hediyesi vardı. buna rağmen ben de istediğim internet şirketine geçebilir miyim?
  • dostum taahhutlu abone olduysan sozlesmedekı maddeler geregı aldıgın ındırımler kadar odeme alırlar.ve modem almıssın kablosuz ıse 150 kabloluysa 75 tl gıbı bı rakam ısterler.sen bekle bence sozlesme bıtıs tarıhını.hem o tarıh dolunca modem sana aıt olucak sozlesme geregı.yenı gecıcegın yerden modemde almazsın ve tekrar taahhut vermessın.

quote:

Orijinalden alıntı: turquito

quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

ve cuneyt arkadasın ımzasındakı konuya degınmeyı unuttum artık sabıt telefonlarınızıda numara degısmeden tasıyabıleceksınız.9 ekım dıye acıklama yapıldı bakanlıktan.ınsalallah gerceklesır.ısteyen sabıt hattını ısteyen ınternetını ıstedıgı fırmaya tasıyabılecek en uygun fıyatı hangı fırma verırse.ne kadar rekabet o kadar bız kullanıcılara yarıyacak.saygılar.

dostum teşekkürler bilgi için. ayrıca da hayırlı işler diyelim satışlarında

benim ttnet üyeliğim var 2010 mart a kadar taahhütlü, modem hediyesi vardı. buna rağmen ben de istediğim internet şirketine geçebilir miyim?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.