Şimdi Ara

Doping Adsl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne doping bayisiyim, ne de çalışanı. Devlet memuruyum ve aralık 2010 da internet abonesi oldum. Söyledikleri hıza hiç ulaşmadı. İki günde bir müşteri hizmetlerini aradım. Değişen bir şey yok. En son abonelik iptali istedim. Burada abone olacak arkadaşlar sorular soruyorlar. Tek kelimeyle UZAK DURUN ve TTnet ten veya hiç denemedim belki kablodan birini seçsinler. Umarım aboneliğimi iptal ettirebilirim.
    Saptırmaya filan çalışmıyorum. Kesinlikle gerçek düşüncelerimdir. Dünyadaki tüm değerlerim üzerine yemin ederim.
  • Arkadaşlar,

"Doping Adsl kullanan var mı?" isimli bir başlık var ve birde bu var.

Aslında bir ana konu olsa Doping ADSL diye, orda tartışsak. Bilmiyorum adminlere mi başvurmak lazım ?

Doping ADSL'e yeni geçtim bazı sorularım vardı diğer başlığa yazmıştım, bazılarımız buraya bazılarımız da oraya bakıyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marenostrum2

Ne doping bayisiyim, ne de çalışanı. Devlet memuruyum ve aralık 2010 da internet abonesi oldum. Söyledikleri hıza hiç ulaşmadı. İki günde bir müşteri hizmetlerini aradım. Değişen bir şey yok. En son abonelik iptali istedim. Burada abone olacak arkadaşlar sorular soruyorlar. Tek kelimeyle UZAK DURUN ve TTnet ten veya hiç denemedim belki kablodan birini seçsinler. Umarım aboneliğimi iptal ettirebilirim.
    Saptırmaya filan çalışmıyorum. Kesinlikle gerçek düşüncelerimdir. Dünyadaki tüm değerlerim üzerine yemin ederim.

şu mesajı görene kadar kafamda netleştirmiştim ama tekrar düşünücem sanırım

• ttnetin her fırsatta hizmetini baltlamaya çalıştığı servis sağlayıcıdır, acıyorum valla bunlara. doping kampanyası baya iyiydi benim ttnet anlaşmam olduğu için geçememiştim.
  • ttnet 8mbte kadar olan pakette 25gb kotayı aşınca 1mbt e düşüyor diye geçiyor ancak ben aylardır 100gb ın altına düşmememe rağmen gayet rahat 8mbt kullanıyorum. Doping adslde 8mbt e kadar olan paketi kullanan arkadas var ise kotayı geçince hız düşüyormu bunu merak ediyorum düşmüyorsa geçecegim cunku en azından 6ay 55 yerıne 30 vermiş oluruz.
  • ayın 2sinden bu yana 1mbit kullanıyorum ttnet de böyle sıkıntı yokdu 200gb da indirsem düşmüyordu, bu doping de 2. ayım ilk ay iyiydi ama bu ay çok kötü durumdayım ayın 1inde düzelir heralde
  • bende diger firmalara geçmek istiyorum, ama bi yandan da geçmek istemiyorum cunku ttnet aylardır kesmıyor hızımı kotayı kat kat aşmama rağmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

ayın 2sinden bu yana 1mbit kullanıyorum ttnet de böyle sıkıntı yokdu 200gb da indirsem düşmüyordu, bu doping de 2. ayım ilk ay iyiydi ama bu ay çok kötü durumdayım ayın 1inde düzelir heralde

peki kotanız 25gb ı doldurur doldurmaz yada ertesi gün fln hemen kesiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingElseMatters

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

ayın 2sinden bu yana 1mbit kullanıyorum ttnet de böyle sıkıntı yokdu 200gb da indirsem düşmüyordu, bu doping de 2. ayım ilk ay iyiydi ama bu ay çok kötü durumdayım ayın 1inde düzelir heralde

peki kotanız 25gb ı doldurur doldurmaz yada ertesi gün fln hemen kesiliyormu ?

dediğim gibi ayın 2 sinde hız birden bire düştü kota sorgulama giriyorum 2-3gb birşey görünüyor telefon ile arıyorum 25gb i geçmişsiniz diyorlar
    bazen hiç bağlanamıyorum aradığımda sorun pc nizde, modeminiz de deyip yardımcı olmuyorlar fln
    lanet olsun diyorum geçtiğim güne :D

• desene fiber gelene kadar buraya.. sürünmeye devam ttnetle
  • millet ben şuan doping adsl giriyorum anında bağlandım geciş tamamlandı . ilk başlarda çok tedirgin olmuştum
    net gayet hızlı . güvenle gece bilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion52 -- 1 Haziran 2011; 17:16:13 >
  • scorpion52

Geçiş işlemin ne kadar zaman aldı ayrıca telefon hattın hazırmıydı? bende sıfırdan dün sözleşme imzaladım Sade Doping için bakalım ne kadar zamanda aktif olacak. Ayrıca IP bilgisi ve Hız testi yapar mısın, ayrıca modem de hat değerlerinide paylaşmanı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion52

millet ben şuan doping adsl giriyorum anında bağlandım geciş tamamlandı . ilk başlarda çok tedirgin olmuştum
    net gayet hızlı . güvenle gece bilirsiniz .

4-5 ay sonra bu mesajını güncelleyebilir misin başlarda bende memnundum ama şuanda hiç memnun değilim
  • kararsız kaldım şimdi ben de dopinge geçmeyi düşünmüştüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

kararsız kaldım şimdi ben de dopinge geçmeyi düşünmüştüm...

aynen.
  • valla dediğiniz gibi ilk 5 ay sorunsuz kullandım ama 1 haziran günü bir gitti 3 hazirana kadar belki 50 liralık telefon görüşmesi yapdım çağrı merkeziyle artık o kadar bunaldımki herşey aynı herşey aynı kafaı bozdum şikayet etmediğim yer kalmadı en son ekip geldi hat değerlerini ölçdüler iç tesiat dan sorun dediler bende iç tesisatı yeniledim dedim sonra apartman girişlerine bakdılar santrale gittiler bi bakdım sinyal geldi yani anlatacağımoki ttnetde sorun halledilior tmm ttnetde rezil internet ama idoping koçnet gibi firmaları sallamıyor ve sorunları halletmiyor bizede kafaı bozmak kalıor fiber gelene kadar rezillik çekmeye devam 3g yide denedik oda aynısının laciverti hızlar stabill değil vodafone vodem kullandım sabah hız süper akşam pingler havada hız yerlerde yani işin özeti ttnet ve alt yapısına sahip bütün firmalar aynı b..k süperonline fiber gelmesi için dua edeceğiz ...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Yarım yamalak göz boyama için yapılan bir kampanya.

12 ay sonra ne olacak? Orda üstü çizilen fiyatlara dönülecek...

İsmini bile yeni duyuyorum ki zaten TT altyapısını kullanıyor.Büyük firmaların biri almış 12 ay indirim sonra başla TT ile aynı fiyata.

Kendi altyapısını kullanan bir şirket olmadıkça ben geçmem, sizde geçmeyin...

arkadaşım bişeyi bilmiyorsan bari açıp okuyup öğren
    ben yetkili bayiyim yaptığımız sözleşme benim elimde var sende varmı.nerden uyduruyorsun ttnetle aynı fiyata diye.konuşmus olmak için konuşuyorsun yani.insanlar burda araştırıp öğrenip en uygun hizmeti almak için bilgi paylaşıyorlar.sen şimdi bilmediğin anlamadığın bir yalan bilgiyi nasıl doğruymus gibi yazıyorsun.yalan sölemek hiç yanlış birşeymiş gibi gelmiyor mu sana.

bilmiyebilirsin ama öğrenmeden yalana yanlış yazmak olmaz.sen şu an ne internet kullanıyorsan 2 katı hızlı interneti aynı fiyata vereyim ben sana varmı daha ötesi.

Dostum sen TT'nin altyapısını kullanarak nasıl 2 kat hızlıyı aynı fiyata veriyorsun.O zaman zarar etmesi lazım şirketin.

ben burda yns kardeşe katılıorum ttnet bana 16 mb santraliniz desteklemior dior doping e geçiorum santraliniz desteklior dior hattı dopinge aktarıoz sinyal yok e ne oldu hattınız 8mb ekadar desteklior e diorum ben zaten ttnetden bu hızı alaabiliorum bizde ttnetin verebildiği hızı verioruz e hani a

Üstü çizili olanlar zaten TT fiyatı.3 ay 5 ay kampanya sonra üstü çizili olanlara dönmüyor mu.Onu söyle bana.O zaman niye 12X 3X 5X yazıyor?

quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

Orijinalden alıntı: everytimeup

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Yarım yamalak göz boyama için yapılan bir kampanya.

12 ay sonra ne olacak? Orda üstü çizilen fiyatlara dönülecek...

İsmini bile yeni duyuyorum ki zaten TT altyapısını kullanıyor.Büyük firmaların biri almış 12 ay indirim sonra başla TT ile aynı fiyata.

Kendi altyapısını kullanan bir şirket olmadıkça ben geçmem, sizde geçmeyin...

arkadaşım bişeyi bilmiyorsan bari açıp okuyup öğren
    ben yetkili bayiyim yaptığımız sözleşme benim elimde var sende varmı.nerden uyduruyorsun ttnetle aynı fiyata diye.konuşmus olmak için konuşuyorsun yani.insanlar burda araştırıp öğrenip en uygun hizmeti almak için bilgi paylaşıyorlar.sen şimdi bilmediğin anlamadığın bir yalan bilgiyi nasıl doğruymus gibi yazıyorsun.yalan sölemek hiç yanlış birşeymiş gibi gelmiyor mu sana.

bilmiyebilirsin ama öğrenmeden yalana yanlış yazmak olmaz.sen şu an ne internet kullanıyorsan 2 katı hızlı interneti aynı fiyata vereyim ben sana varmı daha ötesi.

Dostum sen TT'nin altyapısını kullanarak nasıl 2 kat hızlıyı aynı fiyata veriyorsun.O zaman zarar etmesi lazım şirketin.

Üstü çizili olanlar zaten TT fiyatı.3 ay 5 ay kampanya sonra üstü çizili olanlara dönmüyor mu.Onu söyle bana.O zaman niye 12X 3X 5X yazıyor?

yns arkadaşa katılıorum doping yalancının teki 16 mbe kadar hattınız desteklior dedi ben ttnet 8mb kadar kullanıcısıyım doping geçdik bi bakdık hız 8mb e
    setlenmiş e hani 16 mb biz ttnetin verebildiği hızı verioruz haydaaa hani kendi alt yapınızdı bu yalanı neden sitenizde bangır bangır söylüorsunuz anlıcanız hepsi şarlatan bunların....

• Arkadaşlar Kanmayın Diyorum Çoğumuz Gibi bende eski Ttnet Mağduruyum 6-8 kasmaları int kopmaları vs... Ama gelen gideni aratırmış DOPİNG (doping bir Kazık Hertürlü ttnet rahatsızlığını hatasını kopmasını net yavaslamasını 5 hatta 10 ile çarpın)

Ki ttnette en azından bir Yönetici bulup sıkıntınız buyukse Dile getirme hakına sahipsiniz Dopingde üye olana yani sözleşmeyi imzalayanakadar telefonlar yağdırıyor süper kurulmus tavlamasanatından alınmıs konusmalar Peki sonra ne oluyor derseniz Çürümüş Göz boyama üzerine kurulmus Bir müşteri hizmetleri Ki müşteri hizmetlerinden rahatsızlıgını müşteri hizmetlerine bildiriyorsun Sözde işe yarmaz bir mail sistemleri

Lafın kısası Arkadaslar TTneti ilahlaştırılmak için kurulmus Çürümüş bir sistem ve Bir okadar Para ile akıllarını bozmus Çürümüş insanlar tarafından yönetilen Sizinle Uğrassındie Asgeri ücrete çalıstırılan müşteri hizmetleri personelleri ve Tıkanmıs şikayet hatları. büyük bir ihtimalle ttnetten fazla şikayet alan hiç bir akkılışirketin çalısmadığı bir şirket bu Millenicom Kandırılmıs Şirketlerde enfazal 4-5 ay çalsıp sözleşmelerini fes ediyor Hatta Kargo şirketleri bile bunlarla Çalısmıyor.

Arkadaslar Uzakdurun bu ve bunun gibi uyanık geçinen şirketlerden. BEN BAŞI YANMIS BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM SAUN SÖZLEŞME ARASI FARKI CEZAYI ÖDEYİP İNTERNETİMİ KAPATIRIYORUM BUNU BİLE YAPABİLMEK İCİN 50 LİRAYI GECKİN ARAMAYAPMAK ZORUNDA KALDIM TOPLAMDA 250 LİRAYI GECKİN ARAMA YAPMISIMDIR MİLLENİCOMA DAHA DAHA ANLATIRIM AMA GEREK YOK GENE SİZ BİLİRSİNİZ AMA UZAKDURMANIZI TAVSİYE EDERİM

• benim problemim 2 aydır hergün aramama rağmen hala çözülmedi bugün aradım artık iptal ettirmek istiyorum işlemleri başlatın dedim 2 saat sonra teknik destek den birileri aradı hattınızı kontrol ediyoruz modeminiz gün boyu açık kalsın dedi bu saat oldu hala aynı sorun
    ping minimum 60 maximum 150, maximum download hızım 20kb/sn

rahat batmış olacak ki ttnet den vazgeçip buraya geçmişim
  • beni 2 gündür dopingten ısrarla arıyorlarda, arayan eleman fiberoptik döşedik sizin bölgeye dedi? büyük ihtimal sallıyor ama fiber mi çekti doping?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne-Limon -- 11 Haziran 2011; 16:39:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.