codex çevirileri çok kötü duruyor.Bu gpt ile mi çevrildi yoksa düz translate mi? |
Saol dostum motive edici yorumun için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deneyimleyin beğenmezseniz yamayı kaldırarak ingilizce sürüme dönebilirsiniz.Google translate ile çevirildi.Bir kaç düzenleme yapıldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
codex kurulumu hata alıyorum önce codex64.dll hatası verdi dll yükledim başka bir hata verdi "CDX_ERROR 0X3" nedir bu sorun ne? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 20 Ocak 2021; 13:53:52 > |
Merhaba sürüm uyumlu olmayabilir.Farklı bir sürüm deneyin. |
tamam oyunu C diskine kurdum hata vermedi sorun yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 20 Ocak 2021; 14:22:45 > |
Tamam dostum bu tarz bir hata gelirse bu şekil çözüm öneririz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emeğinize sağlık. Star Wars BF2 içinde mümkün mü translate yaması? Yaparsanız millet âbâd olur. |
Dostum sanırım zartzurt yapicak kimse yapmazsa ilerleyen zamanda bakarız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 21 Ocak 2021; 8:40:35 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba çevirmen arıyorsanız ulaşabilirsiniz. discord : FurkanN#2601 |
Ücretsiz cevirilere destek olacağınızı düşündüğümden yolladım.😉 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 4 Şubat 2021; 19:24:25 > |