Şimdi Ara

Life is Strange: Reunion Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy şu anda #5
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Life is Strange: Reunion Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun bütün sürümler ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

"ÖNCEKİ OYUNLARDA" sahneleri çevrilmiştir.

Türkçe yama v2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler

VolkTyson / CrimsonSwift / Sweaty / Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki "LisReunion_YamaKaldır.exe"sini kullanabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2: Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümlerini sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Life is Strange: Reunion Türkçe Yama İndir

Life is Strange: Reunion Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Life is Strange: Reunion Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün yeni çıkan Life is Strange Reunion oyunu için hazırlamış olduğumuz Life is Strange Reunion Türkçe Yamasını paylaşıyoruz. Bu videomuzda da Life is Strange Reunion Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir sorun yaşamamak için, videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Life is Strange Reunion Türkçe Yama İndir: https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/life-is-strange-reunion-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Bizlere destek olmak isterseniz Youtube veya Steam üzerinden destek olabilirsiniz. Steam üzerinden destek olmak isterseniz, aşağıdaki arkadaşlık kodu ile beni ekleyebilirsiniz. Steam Arkadaşlık Kodum : 159986944 Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha Fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #lifeisstrangereunion #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?v=jQLpB2f80NQ&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 29 Mart 2026; 10:47:31 >

• elinize emeğinize sağlık, yama için teşekkürler.  

AMD Ryzen 5 7600 | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB GDDR6 | CORSAIR 1TB MP600 CORE XT | CORSAIR iCUE 3000D AIRFLOW | CORSAIR CX750 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 5 | ASUS TUF GAMING VG279Q5A 27" 200Hz 0.3ms HDMI DP G-Sync FreeSync FHD Fast IPS Gaming Monitör
  • Hakushu90 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar Life is Strange: Reunion Türkçe Yama 

Teşekkürler, iyi oyunlar dostum Life is Strange: Reunion Türkçe Yama 

• Hocam ellerine sağlık müthişsin ya. Düşünüyorum da eskiden ne kadar çok beklerdik bu yama işlerini. Oyunçeviri filan vardı kaliteli işler yapan birkaç oluşumdan biriydi. Sayende her oyunu daha indirmeden Türkçe konusunu görüyoruz 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Mart 2026; 8:51:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Hocam ellerine sağlık müthişsin ya. Düşünüyorum da eskiden ne kadar çok beklerdik bu yama işlerini. Oyunçeviri filan vardı kaliteli işler yapan birkaç oluşumdan biriydi. Sayende her oyunu daha indirmeden Türkçe konusunu görüyoruz 🙂

Güzel yorumun için teşekkürler dostum. Rica ederiz, iyi oyunlar Life is Strange: Reunion Türkçe Yama 

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar dileriz  

Hocam size ne kadar teşekkür etsek az, oldukça ilerledim ve en küçük bir anlaşılmayan diyalog olmadı, çok ama çok güzel olmuş yama, kaldı ki bu kanaatimi V1 için söylüyorum, V2 için değil.

Beğenmene sevindim dostum, rica ederiz. İyi oyunlar Life is Strange: Reunion Türkçe Yama 

Yamayı doğru kurdun mu ? Çevirisini yaptık zaten ve fotoğraflarda da mevcut.

Sizler ilk versiyonu kullanıyor olmalısınız, onu kaldırın ikinci versiyonu indirip kurun.

Evet haklısınız, ben de sonradan v2'yi yüklemiştim, şimdi o ilk sahneyi kontrol ettim, İngilizce çıkıyor. Bu sahnenin altyazıları farklı bir yerde herhalde, o yüzden mi sorun oluyor. Ama çevrildiği halde görünmemesi garip. Belki bir çözüm bulur yamayı yapan arkadaşımız.

Yama düzelene kadar aşağıdaki videodan giriş bölümünü izleyebilirsiniz.

Life is Strange: Reunion - "Önceki Oyunlarda" (Türkçe Altyazılı)

https://www.youtube.com/watch?si=5PpUS4nCQnIEb85X&v=JwkshB946ek&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 28 Mart 2026; 18:0:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.