Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle sapık zihniyetlerin pek çoğu dindar gözüken tiyatrocular.

böyle bir konu üzerinden islamiyete küfredenler de münafıklar.

körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • Uzatacak bir şey yok

Karışamaz

Kendi işine bakacaktı

Bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet nerede ne zaman ne yiyeceğini kimseye sormak zorunda değil, istediği yerde yemek de yer, dondurma da yer. Oruç tutanlara herhangi bir şekilde saygısızlık yapmadıkları sürece bı tebiyesizlik ve görgüsüzlük değildir. Cübbeli bir şekilde gelip ahlak bekçisi kesilmek de neyin nesi? Dayanamıyorsan tutma kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 21 Haziran 2017; 18:12:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklar dh genç tayfadan sanırım yallah arabistan xdd
  • Yeni nesilden umut var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

quote:

Orijinalden alıntı: gams

Videodaki görüntülere bakılırsa cübbeli olan kişilerin uslüpları kaba ama dönüp bi de videoyu çeken kişilere bakarsak ramazan günü saygı denilen insani vasıftan zerre nasiplenmemiş kişilerin dondurma yemeleri çok mu doğru? Nerde kaldı saygı nerde kaldı edep. İşlerine gelmeyince "YALLAH ARABİSTANA" Türklükle övünen şu şahsiyetler dönüp baksınlar bi geçmişlerine, bu denli saygısızlık hangi türk milletinde var. Ramazan ayıdır tutarsın tutmazsın kişinin vicdanına kalmış ama bi toplumda yaşıyorsan ve aklını kullanma becerin varsa o toplumun hassasiyetlerine önem vermelisin.

isteyen istediği yerde istediği şekilde istediği yemeği yemekte özgürdür.oruc tutanların ağzına dondurma sokmaya çalışmadıkça ben bir saygısızlık görmüyorum.dondurma yiyen çocuğa tahammül edemeyeceksen oruç tutmayacaksın.

benim annem hafız. bugün kandil olduğu için mahalledeki çocuklara şeker çikolata verdi mesela onlar da afiyetle yedi.muslumanligin içine ettiniz içine.

Saygı kavramı ve zorlama gibi kelimelerin anlamlarını öğrenmen dileğiyle.

• quote:

quote:

quote:

Videodaki görüntülere bakılırsa cübbeli olan kişilerin uslüpları kaba ama dönüp bi de videoyu çeken kişilere bakarsak ramazan günü saygı denilen insani vasıftan zerre nasiplenmemiş kişilerin dondurma yemeleri çok mu doğru? Nerde kaldı saygı nerde kaldı edep. İşlerine gelmeyince "YALLAH ARABİSTANA" Türklükle övünen şu şahsiyetler dönüp baksınlar bi geçmişlerine, bu denli saygısızlık hangi türk milletinde var. Ramazan ayıdır tutarsın tutmazsın kişinin vicdanına kalmış ama bi toplumda yaşıyorsan ve aklını kullanma becerin varsa o toplumun hassasiyetlerine önem vermelisin.

isteyen istediği yerde istediği şekilde istediği yemeği yemekte özgürdür.oruc tutanların ağzına dondurma sokmaya çalışmadıkça ben bir saygısızlık görmüyorum.dondurma yiyen çocuğa tahammül edemeyeceksen oruç tutmayacaksın.

benim annem hafız. bugün kandil olduğu için mahalledeki çocuklara şeker çikolata verdi mesela onlar da afiyetle yedi.muslumanligin içine ettiniz içine.

saygı hakedene gösterilir. o kavramları bilmeyen güruh çok açık ortada zaten.yok öyle saygı falan .

ha unutmadan ;
    yallah arabistana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygı hakedene gösterilir. o kavramları bilmeyen güruh çok açık ortada zaten.yok öyle saygı falan .

ha unutmadan ;
    yallah arabistana.

• ne kadar gereksiz insan var ise zaten bu tür konuların altına muhalefet oluyorlar.1 kişinin yaptığını tümüne yansıtamazsınız ve farklı bir toplumu ezemezsiniz. Sizin gibi cahil ve kör insanlardan egoist kendini ve üye olduğu toplumu bir B..k sanan insanlardan nefret ediyorum. Sizin gibilerin yaşaması bile gereksiz.
  • Kimse birileri oruç tutuyor diye gizli gizli yemek yada aç gezmek zorunda değil.21.yy ın ortasındayız bunu o kafanıza sokun.
    İbadet kişiyi bağlar.Orada dondurma yiyenleri gördüysen önüne bakar gidersin.Eğer zor geliyorsa oruç tutmak tutma zaten.
    Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle saçmalıklar yok adamların ilgi alanları farklı adamlar sanatla,bilimle ilgileniyor milletin ne yediğiyle ne giydiğiyle değil.
    Sizin gibi bedevi zihniyetine sahip olan örümcek beyinliler olduğu sürece bu ülke asla sanatta bilimde Avrupa'ya rakip olamaz.Her zaman Avrupa'ya muhtaç olur.
    Nasıl ki oruç tutma özgürlüğü varsa kişinin tutmama özgürlüğü de vardır ve sen bu özgürlüğü kısıtlayamazsın sen kimsin?Ve sen insanların özgürlüğünü hangi cürretle kısıtlıyorsun?
    Ona bakarsan bize toplu taşımada orda burda sizin ağız kokunuzu çekmek zorunda değiliz.
    Ne yapalım size niye oruç tutuyorsun biz senin pis kokan ağzını çekmek zorunda mıyız diyelim?
    Buraya gelip dininizi başka insanlara dayatmayın o cahiliye dönemleri çoktan geçti.Size biat edip istediğinizi yapacak durum yok ortada.Araplaşmaya bu kadar meraklıysanız sizi Arap ülkelerine yollayabiliriz.Ha orada 1 dakika bile durur musunuz sanmıyorum.Ağlayarak dönersiniz muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 21 Haziran 2017; 19:39:13 >

• Cübbellinin millete karışması yanlış da konu buram buram din düşmanlığı kokuyor.Hangi kafire cevap verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 21 Haziran 2017; 19:44:56 >
  • ah şu arapçılar bi Türkçülerle karşılaşsaydı
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Mulkiyet Allahindir. Musluman ulke diye bir sey yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok enteresan şaşırdım. sadece dondurma mevzuumu acaba ? başka bişey vardır belkide bilmiyorum
  • Bir kere cübbeli oruç tutmanın mantığını anlayamamış, gelmiş bir de çocuklara musallat olmuş. Demek ki bir yerleri yemiyor kafede oturup çayını kahvesini içenlere laf etmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Oruçluyken iyi güldürdü.Karışırsan ağzının payını alırsın işte.Torunuyum dedikleri kişilere özenseler böyle olmayacaklar.İstanbul fatihi güzel insanın bu sözü bunlara gelsin.

Offf, işte beklediğim cevap. Cuk diye oturdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

adamın biri yol kenarında bir kadını dövse, "müslüman ülkede yapamazsın!" der miydi acaba? bence demezdi, kaçarak uzaklaşırdı oradan.

güzel tespit

ayrıca aklıma bu video gelmişken onuda paylaşayım.
    https://www.youtube.com/watch?v=6bBCelPGSWM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 21 Haziran 2017; 20:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

adamın biri yol kenarında bir kadını dövse, "müslüman ülkede yapamazsın!" der miydi acaba? bence demezdi, kaçarak uzaklaşırdı oradan.

O dediğin zaten müslüman ülkelerde yapılabilen bir şey. Normal der geçer giderdi yani.

• Bir laf var bilir misiniz ??? Bilirsiniz bilirsinizzzzzzzzz

Arap , lütfen.
  • Allah razı olsun Cübbesiyle , sakalıyla Peygamberimin (sav) sünnetini yaşayan ve yaşatanlardan.

Yaptıkları da tam olarak budur:

"Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı bir ümmetsiniz. Marufu emreder, kötülükten vazgeçirmeye çalışırsınız; çünkü Allah'a inanıyorsunuz...'' (Ali İmrân, 3/110).

İnanmayan Müslümanlığını sorgulasın , ateistler kudurmaya devam edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 21 Haziran 2017; 21:10:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.