Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkede huzur olmamasının sebebi,



    1- Dinci cahil ve aynı zamanda kötü kalpli güruh,

    2- Kürt milliyetçileri ve Pkk sempatizanı topluluk,



    Bu ikisine de ne kadar hak,özgürlük, maddi manevi ne verirseniz verin hep daha fazlasını ister. Herşeyi verirsiniz en sonunda sizin huzurunuz gözlerine batar, onu da isterler. Kendi huzurlarından çok baskasının ne yaptıgı ne ettiği ile ilgilenirler.

    O da yetmezmiş gibi Esad, bi baltaya sap olamamış ağzı salyalı şeriat yanlısı destekçilerini ülkemize iteledi, yani bağırsaklarını bize döktü. Güzel günler bizi bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani o adam orada çocukları tekme tokat dövseydi

    yine helal bee, çocuklara hadlerini bildirmiş falan mı diyecektin yoksa :S

    @stanco
  • Anlat anlat serinlik geliyor, önce bir git yazdığımı anla, kitapta sadece oruç tutanların yanında değil ramazanda imsak ile iftar arası hiçbir şey yemeyin-içmeyin diye hüküm var .
  • uzatmayın konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobaz dediğimiz bunlar işte.



    Bunlar hası o ayrı konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil yobazlarla kızıl yobazlar kapışıyor ne güzel :):)
  • İslamiyet düşmanlarını bir bir ortaya çıkaran bir konu daha.

    Ayrica adamın yaptığı yanlış, böyle müslümanlik olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sakalını eline verirdim onun çocuklar yine sakin kalmış. Böyleleri bana denk gelmiyor ki.
  • konuyu acan arkadas neden uzaklatirilmis bir bilgisi olan var mi? donanimhaber moderatorlerinin arabistana gitme vakti mi gelmis?
  • İslamla müslümanı karıştırmamak lazim .bu sakallilar ne iş yapar nerden para kazanir onuda anlamam hiçbir işyerinde görmüyorüm bu tiplerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obyzr

    İslamin kılık kıyafetle olmayacağını onlar anlayamamış, ama sizde anlayamamışsınız. Neden sadece kötü örnekleri öne sürüyorsunuz, amacınız provokasyon mu? Bizim buradaki bir camide de teravihten sonra çocuklara dondurma dağıtılıyor mesela. Videodaki cübbeli ne kadar haksızsa sizin nefret söylemleriniz de sizi haksız duruma düşürüyor. Bende bir muhafazakarım ama kimseye su içiyorsun gebereceksin demedim. Müslümanlık ya da islâmiyet, toplumda gördüğünüz kötü örneklerden oluşmuyor. Gördükleriniz müslüman geçinen kötü niyetli ya da cahil insanlar, herşeyden önce islam hoşgörü dinidir. Bunu öğrenseler bir sorun kalmayacak.

    Güzel demişsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dondurma yeme özgürlüğünden bahsediyor ama neden kimse dondurma yedirtmeme özgürlüğünden bahsetmiyor?

    Öncelikle bunu düşünün
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    Ahanda bi halk kahramanı daha salıverin küçük enişteyi.Yav sen klavye başında zamanını geçiren bi bebesin nasıl baş edeceksin adamla.Seni halay çekerek döver bu adamlar yegenim sakin ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-321FD3A7A -- 21 Haziran 2017; 23:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibiler insanı islamiyetten soğutuyor , uzaklaştırıyor. kürekle ağzına ağzına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DracoReptilian

    Algı yaratrak milleti ayrıştırmayı bırakın artık ! Ramazan ayında milletin içinde dondurma vs yiyecek tüketmez terbiyesizlik ve görgüsüzlüktür.Kime neyi anlatıyorsunuz siz ?

    Yallah arabistana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef ülkenin tamamını senin gibi sandıklarından kolayca gidemiyoruz oralara. Elimde imkanım olsa 1 gün kalmam sizin sayenizde suriye gibi olmaya yüz tutmuş bu ülkede. Kendi seçtiklerinizle kendi pisliğinizde boğulsanız keşke bizde gitsek. Benim için hava hoş.
  • bunlar daha ıyı gunlerimiz ...yazın bir yere

    ırak ve afganıstan gibi...

    sokak ortasında idamlar baslayacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold


    quote:

    Orijinalden alıntı: deniz006

    https://www.youtube.com/watch?v=osW2i7Q_lsM

    birde böyle tipler var

    Kadin provakator. Net. Otobus soforude cok delikanli saglam dayi, enteresandir ki calistigi firma kadinin kafasinda bir firma. Cok acayip denk gelmisler

    doğru firmada kadının kafasında olduğu için metro'nun sahibi galip öztürk de sonradan açıklama yaptı
    adamı işten kovduk diye




  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Senin gibi ukalaların ve dinsiz olunca elit falan bi halt olduğunu sananların sayesinde memleketin başına cebelleş bunlar. Siz bitseniz bunlarda bitecek, valla rte sizin kadar oy toplayamadı kendi partisine.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.