Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
9.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanım haber olmasını istiyoruz, mobil haber oldu,
    haberleri yazarken yazarlar kendi yorumlarını koymasınlar,

bir de laf kalabalığı olsu diye, daha önce şurada belirtiğimiz gibi linkleri eklemeyin zaten sol tarafta o konuya benzer linkler var.

• Video haber belki iyidir bilemiyorum ama ben yazili haber taraftariyim, lutfen videolarin altlarina icerigini kucuk ozet olarak eklemeye devam ederseniz sevinirim sevgili donanimhaber ailesi..

• DH olarak sizden en önemli isteğim haberlerin içerik kalitesinin artması yanında, rehber tarzı yazıların ve videoların sayısının artması.

İçerik olarak kullanıcıların işine yarayacak, faydalanabilecekleri rehber tarzı içerikler çoğaltılsın lütfen.

Ana sayfa tasarımı falan içeriğin yanında çok da önemli değil bence.

Edit: Berkan Sezer'in ürettiği içerikler bu bağlamda çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grid2 -- 15 Ağustos 2015; 21:45:06 >
  • Arada diy(do it yourself) bölümleri çekilebilir quadcopter vs. gibi

Çoluk çocuk görünce sınırsız banlayın

Sıcak fırsatları 10 gün altı üyelere kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişkin bir DH günde 20 defa çökebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 15 Ağustos 2015; 21:54:48 >
  • 3 büyük mobil platform için uygulama yapılmalı. Uygulamaya sadece anasayfa değil forumda dahil edilmeli
  • Sitenin yavaşlığı beni hayattan soğutuyor
  • Site çöp. Bu kadar kalabalık olmasa üye olmaya değmez. Biraz emek verin düşünün de tasarımını eli yüzü düzgün bir şey yapın. Gerçi tasarıma gelene kadar bir ton sorun var. En başta site sık sık hata veriyor, mesajlar gitmiyor, bildirimler açılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin tasarımını değil programlama dilini değiştirin. Vbulletin felan yapın ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

Site çöp. Bu kadar kalabalık olmasa üye olmaya değmez. Biraz emek verin düşünün de tasarımını eli yüzü düzgün bir şey yapın. Gerçi tasarıma gelene kadar bir ton sorun var. En başta site sık sık hata veriyor, mesajlar gitmiyor, bildirimler açılmıyor.

+1

ekleme yapacak olursak ;

- Para ile haber vermeye, firmalara yandaş olmaya son vermeniz lazım, bir sene " iphone müthiş telefon, boyutunu büyütürse efsane olur" deyip, öbür sene boyut büyüyüce "çizgisini bozdular,yaptıkları terbiyesizlik, insanları kandırıyorlar." dememek lazım
    - Siteye aklı başında yönetim lazım, şuanki yönetim twitchteki moobot'tan beter, moobot bile daha anlayışlı daha mantıklı kararlar veriyor.
    - Sitenin kodlarında bir bozukluk var, ağır çalışmasının haricinde online oyun sırasında girilen her sayfada ping yükseltmeye sebebiyet veriyor. ( oyun oynarken foruma nasıl giriyorsunuz şeklinde anlayış kıtlığı çekebileceğinizi düşünerek evde 3 pc olduğunu belirteyim ) arka planda full hd youtube videoları açıldığında bile sıkıntı yok iken lanet olası dh varken oyun oynanmıyor.
    - Eski üyelere, faydalı üyelere değer verilmesi, trolller yüzünden perma atmamanız veya şaçma sapan 7 gün - 10 gün gibi cezalar vermemeniz de lazım, kansızın birisi fake hesap açıp tartışma çıkartıp 7-8 yıllık hesaplara ağır cezalar aldırtıyor.

neyse başka söyleyecek tonla şey var ama perma yemek istemiyorum, dua edin ki şu forum çok eski zamanlardan beri olduğu için kullanıcı sayısı fazla, aksi halde batıp gider, sizde sağda solda 200 liraya website diye gezerdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Forumda konu disina onlem alin. Belli bir mesaj sayisi olan cevap yazamasin konu acamasin, en az 100 mesaj.

Bu harika bir şey. Bin mesaj bile yapılabilir. Zebani kelimesini bir daha görmeyiz bu olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Forumda konu disina onlem alin. Belli bir mesaj sayisi olan cevap yazamasin konu acamasin, en az 100 mesaj.

Bu harika bir şey. Bin mesaj bile yapılabilir. Zebani kelimesini bir daha görmeyiz bu olursa

Trollerden kurtulacağız daha iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Eskiden DH'ta görürdük pek çok donanım inceleme,haber,video vs,şimdi mobilden geçilmiyor,eğer gerçekten donanım haberse öncelikli olarak pc donanımları incelenmeli,videolar çekilmeli,son zamanlarda hep başka sitelerde izliyoruz A10 7870K incelemesi,intel 6600k incelemesi vs.

İncelemeyi geçtim bazen donanım haberi bile yapılmaz oldu(Amd zen tasarımı,sunucu tasarımı vs),tekrar eskisi gibi olmasını isterdim,ilk burda görmek isterdim bu haberleri.

Birde arada fazla incelemesi olmayan parçalarıda incelerseniz kasa,güç kaynağı gibi(her hafta 1 psu 1 kasa vs gibi),sonra aylık pc toplama rehberi yapsanız hatta mümkünse topladığınız sistemin montajını testini yapsanız(en azından zaten sürekli değişmiyor bi ay 6300fxli,bir ay 6600k lı,bir orta üst,bir ekonomik vs gibi) güzel olurdu.

Hocam boşver Apple, Ios tanıtımlarına devam (!)

• Arkadaşlar mobil haberlerin çok olması biraz da teknolojinin gidişatına bağlı. Günümüzde mobil teknolojileri diğer teknolojilere göre daha hızlı ilerliyor haliyle haberleri de fazla oluyor. Burası 2000 yılında açılmış adı donanımhaber olabilir ama artık donanım sitesi değil teknoloji sitesi. Buna göre değerlendirin bence.
  • bana kalırsa forumlarda neler populer onu arastrıp detaylı vıdeo hazırlana bılır ve baska sıtelerede bakıyorsunuzdur onların sıze baktıgı gıbı sızde kendı sıtenızde kı forumların populer baslıkların da o malum sıtedekı malum baslıklar hakkında vıdeolar hazırlanır altarnetıf isimlerlede yayınlanır .
    ses uzerıne yardımım olursa ihtiyac varsada ne mutlu bana :)

• haber veya forum konusunun önüne tam sayfa çıkan reklamı kaldırın sağ sol reklam dolsun sorun değil

• Birden fazla konunun işlendiği videolarda hangi konunun hangi dakikada başladığı videonun altında belirtilirse güzel olabilir.Ayrıca neredeyse her haberin altında siyaset görmek beni baydı,bu yorumların uyarılması gerekirse uzaklaştırılması veya banlanması lazım.Telefon haberi çıkıyor altında vergiden girip siyaset konuşuluyor,enerji ile ilgili haber çıkıyor gene aynı terane.

Ayrıca foxconn ile ilgili yapılan yazı diziside bence çok güzeldi,yazı dizilerinin sayısı artarsa güzel olabilir.Güncel olarak mesela yerli telefon muhabbeti populer,hangi marka ne kadarını kendi üretiyor veya ürettiyor bununla ilgili bir kısa araştırma çok bilgilendirici olabilir fikir vermesi açısından.
  • Sitede gezinirken yandaki flash reklamlardan birisi kasmaya başlıyor, i5-3570K işlemcim var işlemci kullanımı bir anda 100% 'e vuruyor pc kitleniyor kalıyor. Kullandığım tarayıcı ; w10 edge

DH+ dergisi artık basıma gitmeli ek gelir elde edilmeli ve reklamların sayısı azaltılmalı. Reklamlar her tarayıcı için ayrı ayrı test edilmeli problemsiz olduklarından kesin emin olmadan yayına verilmemeli.

Sitenin tasarımı bence güzel, yazıların sade ve okunaklı olmasını seviyorum. Fakat sitenin arkaplanındaki javascriptler çok ağır ve hantal.

Forum içinde deneyimli ve anlayışlı modlara ihtiyaç var. Hepsinin kafa bi milyon. İlgi alaka sıfır. Sadece görevlerini yapmış olmak için yapmamalılar. Banı atıp gitmemeliler.

Otomotiv sektörüne biraz yoğunlaşılabilir. İçerikte mobilin domine etmesi problemi var. Hatta şöyle eski fakat sağlam bir 9800GT incelemesini bile cipsimi alıp izleyebilirim =)

• Bence forum tasarımına mümkünse makyaj lazım

• Yazım hataları artık can sıkıcı bir hal aldı. İçerikler ise kalite ve doyurucu olmaktan uzaklaştı. Haberlerin sitede yayınlanma süresi diğer platformların gerisinde. İnceleme videolarından ziyade inceleme yazıları daha sık olmalı. (örn: soc mimari inceleme)

eyormlamam bu gadar..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.