Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anket diye koyduğunuz şeyde olmayan ve site ile alakalı zilyon tane eksiklik var.
  • Yazılı haberlerin içerik kalitesi iyileştirilmeli ve bazen foruma msg yazarken hata kodu cikiyor karsima bu sorunun da duzeltilmesi gerekiyor bence.Tabi anasayfa ve forum tasarimida yenilenip yeni ozellikler de eklenebilir...

  • Ben donanım haber i seviyorum ama inceleme videoları biraz daha artarsa daha iyi olur ve evet 2si1 gibi programlar artsın gercekten zevkle izliyorum bu aynı şey gibi önceden trt3 de cuma akşamları çizgi sinema vardı cocuklar nede cok izlerdik mutluluk la buda onun gibi bişey saygılar seviliyorsunuz :)

  • şu baş belası reklamlar olmasa daha iyi olur. tamam reklam mecbur koyacaksınız ama ben forumda herhangi bir başlığa girdiğim zaman başlığın önünde zang diye reklam çıkmasın çarpıya tıklayıp reklam kapatmakla uğraşmak istemiyorum koy sağa sola sabit reklam dursun orada bizi uğraştıracak reklam koymayın yeter.

    eksiklik olarak sitedeki incelemeler haberler vs çoğunlukla hep mobil üzerine. bilgisayar konsol yada farklı teknolojik alanlardaki gelişmeleri de bu kadar yoğun görmek istiyoruz.

  • Çok fazla reklam var

  • bu tür anketler güzel oluyor dahada artsın anketler,konu hakkında ise en büyük sorununuz reklamlar sagdan soldan fırlıyor buna bir çözüm bulunmalı birde artık şu anasayfa tasarımı yenilensin daha sade material desıgn a geçilsin anlaşılır olsun....

  • ``Donanım Haber yardımınızı istiyor``
    Bir an para istiyor sandim :D

  • Forumda konu disina onlem alin. Belli bir mesaj sayisi olan cevap yazamasin konu acamasin, en az 100 mesaj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan TTNET ile anlaşma yapıldı. Her sayfaya geçişte tanıtımı geç demekten illallah geldi mobil de dahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım yıllardır ufak tefek değişiklikler hariç aynı.. Kullanım ve hız bakımından gayet iyi fakat insan biraz değişiklik istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    Sizden tek birşey istiyorum, üyelik tarihi'nin Nick'in altında yer alması..

    Bunu ben de isterim.

    Ayrıca ''sık sık çöken haber sitesi'' olmamanız gerekiyor. Forumda sürekli yavaşlık yaşanıyor.
  • Tüm şıkları işaretleyemiyoruz neden ?

    Ben birine değil hepsini işaretlemem gerek çünkü çoğunda sorun yaşanmıştır .

  • 2004 yılından beri aktif bir üyeyim. Bu foruma biz değer katıyoruz. Hataları şikayet ederek biz duzelttiriyoruz. Konuları bizler acıyor, Yorumları bizler atıyor, sorunlarımızı ve paylaşımlarımızı yine bizler yapıyoruz. Buranın değerini yine biz Kullanıcılar oluşturuyoruz. Ancak bu yarattığımız değer ne kadar büyürse bize o kadar fazla reklam olarak geri dönüyor. Tabiiki sizlerde para kazanin, sizlerde hem maddi hem manevi birseyler alin buradan. Ama bu kadar abartmanın manası yok. Artık o kadar çok reklam var ki o reklamları veren firmaları sevmek-alışveriş yapmak yerine onlardan daha çok antipati alıyorum.

    Bunun dışında yetkililerin ceza verme adaletleri hiç doğru değil. Özellikle futbol bölümünde cok büyük bir adaletsizlik mevcut.

    Kullanıcıların büyük bir bölümü Sıcak Fırsatlar Bölümü'nde üyelik tarihi ve mesaj sınırlaması istiyor. Biz bir aileyiz. Birimiz bir fırsat yakaladığı zaman once biz kendimiz yararlanmak istiyoruz. Ama bu tüm Dünya'ya acık sekilde Google da görülebildiği zaman kimse fırsattan faydalanamıyor. Ya satışı yapan firma yüzlerce siparişi iptal ediyor, ya da bir kisi onlarca satın alip-anket doldurup vs kotayı dolduruyor. Bizlerin isteğine göre hareket etmediğiniz zaman üzerinizde baskı ve antipati oluşur. Bunun sonucunda yaşanacakları kimse istemez diye düşünüyorum.

    Ayrica ben kendimden örnek vereyim. Otomobil-Futbol-Ülke Gündemi-Sıcak Fırsatlar-Konu Dişi konularını seviyorum. Takdir edersiniz ki popüler Konuları hepimiz takip ediyoruz. Hatta bir Çoğumuzun el alışkanlığı olmuş durumda. Ben artık foruma girer girmez istemsiz olarak popüler konulara giriyorum. Ama girdiğim zaman bana Saçma sapan gelen lol konularını görüyorum. Kimse yanlış anlamasın, benim ilgi alanlarım da size Saçma gelebilir. Istegim de bu yönde; popüler konularda görülecek olan Konuları her üye kendisi sinirlandirabilsin istiyorum. Benim gibi istegi olan eminim birçok Kışı vardır.

    Ayrica her defasında "bir daha gösterme" ye tiklamama rağmen her seferinde karşıma çıkan dh dergisinin reklamının artık beni anlayıp tekrar karşıma çıkmamasını istiyorum.

    Umarım inceleme videoları, ikisi bir gibi programlar artar diyerek Sözlerimi bitiriyorum. Iyi calışmalar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • uservoice sayfası açın. Oradan geribildirim yapalım.

  • Bu arada ek olarak öksüz kalmis forumlara yönetici alin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz bir gecikme sorunu var. Dünyanın öbür ucundaki siteye daha çabuk erişiyorum. Çevirihaber, olabilir, edebilir, söylenti haberleri olasılığı gerçekten yüksek değilse yayınlanmasın. Forumda kesinlikle temizlik lazım. Yönetici kadrosu elden geçmeli. 2.el ve sıfır ürün satışı için düzgün bir sistem lazım. İlgileniyorum dediğimizde o kişinin telefon numarası, önceki satışları, varsa vukuatı gözükmeli. Hakkında açılmış konu asılsız değilse silinmemeli. Yöneticiler sırf kendileri haksız çıkıyor diye konu silip üye banlıyor. Destek bölümüne cevap veren yok. Adam küfür ediyor. Banlanıyor, 5dk sonra başka hesapla geliyor. Ama biz başka hesap açarsak ne dediğimize, derdimize bakmaksızın süresiz ban yiyoruz. Cezalar düzenlenmeli. Açın bir hesap konu dışı, konu dışı özel ve ülke gündemi konularına yorum yazın. İlla birisi size bulaşıyor. İkinci El dolandırıcı kaynıyor, şikayet eden Banlanıyor. Bariz yönetici parmağı var. Tasarım değişmeli ve site gerçekten hızlanmalı. Üyelerin yanında durup gerekirse firmalara baskı yapmalısınız. Olmaz derseniz bizim için hava hoş, onca site var. Geçeriz bir tanesine. Türkiye'deki en büyük site olup firmaların tarafında olmanız hoş gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • hosting sponsor bedava falan diye kullanılmamalı,adam akıllı düzgün bir hosta geçin bence. Sitenin cevap süresi çok uzun ve çok yavaş,her yıl 30-40 kere kapalı kalıyorsunuz günlerce sorunlardan dolayı.
    Bir de şu bir daha gösterme dememe rağmen sürekli çıkan dergi sinir bozuyor.
  • Daha fazla inceleme olmalı. Mobil üçgeninin dışına çıkmalı artık "donanım haber" adına yakışan şekilde.
    Bide Ekrem71 i kovun artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon ama diğer seçeneğini koyup da, diğer seçeneğinin altına yorum yazılabilecek bir satır neden açılmıyor? (İnsan gerçekten hayret ediyor.)

  • Site çok yavaş çalışıyor gerçekten yabancı siteler daha çabuk yükleniyor, son birkaç aydır bazen site erişilmez oluyor.

    Birde videoları izlerken youtube daki gibi genişletme seçeneği koysanız iyi olur, büyük ekranda videoları ufak izlemek zorunda kalıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.