Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir mesaj şikayet edildiği zaman şikayet eden kişiye, "Şikayetle ilgilenildi" tarzında mesaj geliyor sadece bu kadar. İlgilenildi de ne oldu nasıl ilgilenildi. Üyeye ceza mı verildi, mesaj mı silindi, üyeye uyarımı yapıldı ne oldu yani, bununla ilgili hiç bir bilgi yok. Sadece şikayetle ilgilenildi diye yazılıp geçiliyor. Bence bu tip bir uygulama çok yanlış ve saçma.
  • Farkındalık artıran videolar çekilmeli. İnsanlar kaliteyi, bilinçli kullanmayı, öğrenmeli. Gidin ayfon, eyçtisi alın tarzı değil tabi ki.

    Sokak videoları çekilebilir. Elde kamera ,soru, görüş almak.

    Daha fazla editör alınmalı. Özellikle pc donanımı üzerine.

    Forum çöplük balinden kurtarılsın. Balon şişti iyice.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: qrolica

    beyler bende hiç reklam yok acaba neden

    Mesut Çevik bunu beğenmedi.

    Mesut Bey reklam konusunda tek tıklama ile 24 saat reklam kapatılması gibi bir özellik ekleseniz sizce de uygun olmaz mı? Hem bu sayede üye sayısı artar, hem de insanları ad*block gibi uygulamalara mecbur bırakmazsınız. Bir de bu konuyu abartıp farklı sayılara geçmeyin lütfen, 24 saat ve tık gayet de uygun olacak.

    Ayrıca kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama "bazı" editörler sanırım "birazcık" taraflı yazılar yazıyor onları da "ufaktan" uyarsanız sanırım gayet de uygun olur.
    Burada ufak bir ekleme yapayım, umarım bu konuyu ciddiye alırsınız çünkü artık göze batan bir sıkıntı bu konu.

    Son olarak da mobil haber kısmı cidden ayrı bir bölüm olsun, pc bölümü tamamen ayrı bir bölüm olsun. Burada bahsettiğim olay yeni bir site değil sadece ayrı bir bölüm.

    Kolay gelsin. Uzun süredir üye bir forumdaş olarak böyle bir başlık açtığınıza çok memnun olduğumu da belirtmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chip.com.tr yakın sayılabilecek bir zamanda site görünümünü değiştirdi. bence çok harika ferah ve nezih bir görünüme kavuştu. DH ise çok sıkıştırılmış bir görünüme sahip. Benzeri bir tasarıma geçilebilir. Ben açıkcası o sitede çok ferahlıyorum. Eskiden çok beğenmesemde şimdi daha sık girer oldum o siteye.

    Artık günümüzde Full hd monitörler standart olmuşken sitenin daracık alanda dar ve uzun bir görüntü sunması çok kötü bir tasarım anlayışının tezahürü olabilir ancak. ekran genişliği font büyüklüğü haber ve başlık araları kullanılan renklerin daha estetik olması gerekir diye düşünüyorum.

    Son bir konu içeriklerle alakalı. Bir inceleme videosu çekiyorsunuz 1 saat. Kimin bu kadar saat ayıracak vakti var. azıcık daha ekler bir sinema izlenir o kadar vakite. Ara sıra çektiğiniz daha kısa ama öz videolartınız var hepsinin aynı şekilde olması gerekir diye düşünüyorum. Uzun uzun videoları teknoloji muhabbeti videoları olarak kaydedin ama incelemeleri o kadar uzun yapmayın. 1 saat inceleme nedir arkadaş?

    Son olarak ben bir yorumu 30 saniyeden çok daha kısa sürede okuyabiliyorum ama neden artı yada eksi verirken bana kısıtlama getiriyorsunuz? ikinci bir yorumu okumak için 30 saniye ayırmama gerek yok ki!





  • Eskiden DH'ta görürdük pek çok donanım inceleme,haber,video vs,şimdi mobilden geçilmiyor,eğer gerçekten donanım haberse öncelikli olarak pc donanımları incelenmeli,videolar çekilmeli,son zamanlarda hep başka sitelerde izliyoruz A10 7870K incelemesi,intel 6600k incelemesi vs.

    İncelemeyi geçtim bazen donanım haberi bile yapılmaz oldu(Amd zen tasarımı,sunucu tasarımı vs),tekrar eskisi gibi olmasını isterdim,ilk burda görmek isterdim bu haberleri.

    Birde arada fazla incelemesi olmayan parçalarıda incelerseniz kasa,güç kaynağı gibi(her hafta 1 psu 1 kasa vs gibi),sonra aylık pc toplama rehberi yapsanız hatta mümkünse topladığınız sistemin montajını testini yapsanız(en azından zaten sürekli değişmiyor bi ay 6300fxli,bir ay 6600k lı,bir orta üst,bir ekonomik vs gibi) güzel olurdu.
  • Adminlerinizin bir çoğunu atın. Fenerbahçe bölümündeki admin, PS Kardeşlik bölümündeki admin... Bu tarz insanlara yetki vermek bir şirketin özellikle de insanların direk bağlı olduğu bir şirketin zararına olur. Demedi demeyin. Bunları adamdan sayanı görmedim ben bu güne kadar.
  • İncelemeler az ve yetersiz bence giriş seviye orta seviye cihazlar es geçiliyor,bi çok site canlı yayın soru cevap yapıyor sizde yok pek bu tarz şeyler

  • Birde haberler pek anlık değil hele popüler bi şirket değilse haber konusu bir kaç hafta sonra bile gördüğüm oluyor başka sitede gördüğüm haberi

  • Mesut abi, ana sayfayi ozellestirebilsek keske. Ben mesela cep telefonlariyla hic ilgilenmiyorum ama ana sayfa telefonlarla dolu. Donanim tarafiyla ilgileniyorum keske donanim haberlerini tercih edebilsem.

  • teması çok dandik karışık diyebilirim geliştirilmesi gerek
  • şu vıdeo playerı bı duzeltın gerısı cocuk oyuncagı zaten:D

  • Kesinlikle forum düzeltilmeli , çok yavaş
  • dh kadar cok bozulan,acilmayan,hata veren siteye denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey eğer siteyi değiştirme konusunda ciddiyseniz bir iki serzenişde bulunacağım

    1.Forumda konudışı'nda açtığımız konular popüler olunca konu gerekçe gösterilmeksizin o bölüm sorumlusu tarafından siliniyor . Bu defalarca oldu. Madem konudışı bölümü eğlenmek için yapılan bir bölüm neden böyle oluyor? küfür etmiyoruz argo konuşmuyoruz. Espirili biçimde takılıyoruz galiba bölüm sorumlusunun bana karşı bir tutumu var . bugüne kadar yaklaşık 100'e yakın saçma olmayan gerekli konu açmışımdır neredeyse 70'i silindi, bu konuda tek ben şikayetci değilim bir çok üye bu konudan rahatsız . Lütfen bölüm sorumlusuna gerekli uyarılarda bulunun veya değişim şart.
    2.Mobil uygulama gerekli (android , ios ) bir çok saçma forum sitelerinin bile mobil uygulaması var iken . koskoca dh'nin mobil uygulaması yok. bence çok gerekli

  • Bence Forumdaki bir çok bölüm sorumlusu görevden alınmalı! kafalarına göre ban veriyorlar yada konu siliyorlar. özellikle konu dışı sorumlusu !

  • 1.Geçen yıl trollük yapanlar bu sene yönetici olmuş, yani demek istediğim şu ki yönetici seçerken daha titiz davranın.

    2.Ana sayfa haberleri çok boş yani haberleri geç yayınlama mı dersin boş boş uygulama güncellendi haberleri dersin yani içerikler çok boş ve kalitesiz chip gibi yerleri örnek alın ona göre haber yapın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya cikmis urunleri cikis tarihinde alip incelemeniz lazim. skylate yok mesela en basitinden
  • Ekrem 71 büyük sıkıntı yaptığı hiçbir haberde tarafsız değil birde üyelerle dalga geçermiş gibi başlıklar atıyor konu rağbet görünce düzeltiyor zaten yaptığı çoğu haberler olabilir yapabilir li haberler muhakkak bir çok sorun var gözüme en çok batan ve şikayetçi olduğum durum budur

  • donanım anlamında daha fazla video ve/veya inceleme yazısı bekliyorum şahsım adına ancak orta seviye kullanıcılara hitap edecek donanımlar bunlar. mesela 1500 tl lik bi sistemin bileşenleri, alternatif donanımları incelenebilir zamanınız olursa. malum herkes 3000-4000 tl lik sistemler kuramıyor.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.