Şimdi Ara

Domina çevirisi için çevirmen aranıyor !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,arkadaşlar ben Oğuzhanİpek sayesinde DOMİNA'nın dil dosyasını açıp çevirebiliyorum fakat dil dosyasının altından tek başıma kalkamam.
    Bana yardım etmek isteyen bir çevirmen arıyorum yardımcı olabilecek varsa. Bana özelden ulaşırsa ona gerekli dosyaları verip,gerekli bilgileri söylerim.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 20 Mayıs 2017; 1:25:1 >

• destek arkadaşlar.
  • dostum bir atıver bana deneyeyim vakit oldukça çevirmeye çalışayım
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    DOMİNA için bana yardımcı olacak çevirmeni buldum sağol.Hallow knight için sana özelden ulaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

DOMİNA için bana yardımcı olacak çevirmeni buldum sağol.Hallow knight için sana özelden ulaşacağım.

Kaç Satır var acaba ?
  • burakkaanck kullanıcısına yanıt
    Çevirmen arkadaşa vereceğim satır 500-600 fazla bir şey değil.Diğerlerini ben halledeceğim.
  • Çıkmasını bekliyoruz
  • Selamlar. Varmı bir gelişme ? Beklemedeyiz.
  • mengok M kullanıcısına yanıt
    Çevirmen bekliyorum yardımcı olacak.
  • Hocam dil dosyalarını nasıl açtınız yav, o kadar uğraştım, hala da uğraşıyorum

IBM Passport Advantage'ı yüklememin yolu olsa keşke :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 27 Mayıs 2017; 17:3:51 >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşın sayesinde açmayı başardım ve yavaş yavaş çeviriyorum. Bir çevirmen lazım istersen bana yardımcı olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Bir arkadaşın sayesinde açmayı başardım ve yavaş yavaş çeviriyorum. Bir çevirmen lazım istersen bana yardımcı olabilirsin.

İngilizcem iyi seviyede olmadığı için yardımcı olamam. Yani okuduğumu hebele hübele anlarım ama türkçeye çeviremem seviyesindeyim. sql dosyalarını ve plist'i açtım da sadece silah açıklamalarını isimlerini değiştirebiliyorum. plist.bin'leri açamadım bir türlü.

edit: açmışım sonradan farkettim :D

Bana kalsa herkese açık çeviri olsun derim. Stardew valley örneği gibi en rahatı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 27 Mayıs 2017; 17:17:21 >

• Çeviri bittimi?
  • Beklemedeyiz. :)
  • PattisLordu P kullanıcısına yanıt
    Daha çeviriye başlayamadım. Elimde başka projeler var. Onları çıkardıktan sonra buna başlayacağım.
  • bir gelişme var mı?
  • P0T3X P kullanıcısına yanıt
    Yavaş, yavaş çevirmeye başladım.
  • RyLiyoutube
    Domina - Türkçe - %90'lık Domina Türkçe Yama Link Açıklamada !!! - Kurulum
    https://www.youtube.com/watch?v=61i7DQZN84U

şuradaki arkadaşlar %90 yapmışlar ama bazı kartlar ve bazı kısımların türkçeleştirilmesi eksik. siz o dosyalara girebildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 8 Haziran 2017; 15:1:40 >

• Breakage kullanıcısına yanıt
    Bende şuan hepsi açık halde fakat başka birisinin çevirdiğini bilmiyordum. Artık çevirmem oyunu.
  • o yama tam ve düzgün değil gibi geliyor ve bu oyunun yamasının çıkmasını bekleyen çok fazla insan var. sizin daha doğru ve düzgün çeviri yapacağınıza inanıyorum. çeviriye de devam etmenizi açıkçası isterim. tabi ki en nihayetinde siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.