|
Ya yeter arkadaş, Biri çıkıp şu sokak düğünlerini yasaklasın bu ne ya? Özellikle çingene düğünleri. La tenha bir semtte oturuyorum. Toplasan 100 tane çingene evi ancak vardır ama Mayıs'tan Ekim sonuna dek her akşam düğün düğün düğün. La kim kimle evleniyor anlamadım, Sürekli aile içi evlilik falan mı yapıyor bunlar? Kombinasyon mu deniyorlar paso? 100 hane ama sezonda en az 150-200 düğün. Matematiğe bile ters lan. Üstelik 00:00'a kadar devam ediyorlar.. Hatta arada aşanlar da oluyor süreyi. Cimere defalarca şikayet ettim, hep karakoldan arayıp ''bir şey yapamıyoruz, kaymakamlığa gelip izin alıyorlar'' diyorlar.. En son cimer şikayetimde ''bu 00:00 olayına kaymakamlıktan kim izin veriyorsa alsın 3-5 yaşındaki çocuğunu veya torununu, veya yaşlı hastasını, düğünün dibindeki bir evde 3 ay sabit yaşamaya çalışsın'' diye yazdım, yine ezbere cevaplar geldi.. Bu resmen insan hakkı ihlali arkadaş. Pencereyi kapatsak sıcaktan duramıyoruz, açsak kafa see can düğün müzikleri.. Resmen psikolojik terör.. Maruz bırakanları kozmosa havale ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 30 Ağustos 2022; 21:7:30 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler