Şimdi Ara

Dolar 7 TL'yi geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri saglam voleyi vuruyor dolardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hadi, sen de biliyorsun AKP ne mal. CHP dediğin gibi olsa ne olur? 20 senedir kim CHP mi yönetiyor? AKPninkileri de saysana bi objektif misin troll musun görelim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Hadi hadi, sen de biliyorsun AKP ne mal. CHP dediğin gibi olsa ne olur? 20 senedir kim CHP mi yönetiyor? AKPninkileri de saysana bi objektif misin troll musun görelim?
    5-6 tane madde halinde CHP'nin Türkiye karşıtlığını yazdım, neden yok öyle olmadı diyemiyorsun?
    Çünkü aynen böyle oldu.
    Aynen CHP Türkiye'nin hak ve menfaatleri neredeyse onların tam karşısında düşman tarafında oldu. Daha kaç tane örnek gerekecek CHP'nin ne olduğunu anlaman için?
  • Normal

• Kardeşim ben CHPli falan değilim ki. Sen bana AKPnin yaptığı yanlislardan bı kaç örnek versene.

• Cok basit,

Ulkenin tek satabildigi sey ucuz isgucu. Salgin sayesinde ona da talep kalmayinca mecburen is gucumuz ucuzlayacak. Asgari ucret dusmeycegine gore Turk Lira’si deger kaybedecek ki arz-talep dengesi saglanabilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik kriz zaten var ama çok büyük sosyal kriz çıkabilir.
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yakarsa bu dünyayı garipler yakar.
  • Sonunda olacak olan o..

• Hadi be ordan. Yandaşlara doldurulan paralar? İhaleler? Yolsuzluklar? 2 milyar dolarlık köprüyü 12 milyar dolara yaptirmalar? Niye dolardan?

Fetö diyeyim gerisini sen aklına getirirsin zaten. Yanlışı olmamışmış. Vergiler? Büyük firmadan vergi almayıp asgari ucretliden kesilen vergiler? Her ülke virüs için vatandaşına para dağıtırken bizimki kredi veriyor faizli 😄😄😄😄😄😄😄😄 1000 tl para verilecek HANEDE emekli, çalışan, işsizlik maaşı alan olmayacak. E bunu ya vergi kaçıran alacak ya da evsizler. Nasıl yardım bu? Yani bak çok net söylüyorum, bak 1 saniyeliğine acaba dedirtebilsem 10 saat yazarım buraya. Ama inanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Virüs çıktı CHP'lilere yine gün doğdu.
    Virüs çıkmasaydı şahlanıyorduk ya , virüs çıkınca ekonomi battı
  • Daha 7'yi geçmedi. GEçerse yukarı doğru fişeklemesinden anlarsın.
  • Hiçbir zaman anlayamayacağım bu kafayı. Dolar 7 tl oldu diye açılan bir konu altına yazılması gereken bu mudur? “A partisi şunu bunu yaptı” deyince kendi partini savunmak yerine, “B partisi de şunu yaptı ama...” demek ezikliktir, başarısızlığı kabul etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Hadi be ordan. Yandaşlara doldurulan paralar? İhaleler? Yolsuzluklar? 2 milyar dolarlık köprüyü 12 milyar dolara yaptirmalar? Niye dolardan?

Fetö diyeyim gerisini sen aklına getirirsin zaten. Yanlışı olmamışmış. Vergiler? Büyük firmadan vergi almayıp asgari ucretliden kesilen vergiler? Her ülke virüs için vatandaşına para dağıtırken bizimki kredi veriyor faizli 😄😄😄😄😄😄😄😄 1000 tl para verilecek HANEDE emekli, çalışan, işsizlik maaşı alan olmayacak. E bunu ya vergi kaçıran alacak ya da evsizler. Nasıl yardım bu? Yani bak çok net söylüyorum, bak 1 saniyeliğine acaba dedirtebilsem 10 saat yazarım buraya. Ama inanmiyorum.
    İhale, yandaş..her parti yapıyor kim yapıyorsa haram zıkkım olsun.
    Türkiye Suriye'de PKK öldürürken ne işimiz var Suriye'e demekle ihale yolsuzluk aynı şey mi.
    Türkiye'nin karşısında PKK'yı tutmak ihale yandaşlçılıkla aynı şey mi.
    Fetö sadece Ak PArti zamanında çıkmadı. Bir general 30 yılda general oluyor, Fetöcü general olurken 30 sene önce Ak Parti mi vardı?
    Uydur uydur yaz, CHP'li değilmiş, külahıma anlat sen onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Virüs çıkmasaydı şahlanıyorduk ya , virüs çıkınca ekonomi battı

Alıntıları Göster
    Virüsten önce dolar 5.70'ti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.