Bildirim
Yemek kartı nakite çevirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Rez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Ben kurumsal siteleri tercih ediyorum. Forumlardaki ilanlar pek güvenilir değil muhatap bulamıyorsun. https://yemekkartinakit.com.tr var bildiğim tüm yemek kartlarını çeviriyor ama komisyon alıyorlar tabii.
_____________________________ -
%40 biraz abartılı olmuş. Marketten gerekli gereksiz alışveriş yapmak bile daha mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Canon EOS 550D | iPhone 17 | iPad Air 3 | Sony WH-1000XM5 -
Al da milletin parasını gasp edip çök paraya öyle mi goruecegiz seninle!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hizlibozumcu.com bu sayfada yaptırmıştım daha önceden oranları diğer sitelere göre daha düşük. İnstagram sayfalarıda var hızlı bozumcu diye ordan da yaptırabilirsin
_____________________________ -
Sodekso geçen marketlerin hedef kitlesi sodekso kullanan insanlardır. 1. Gün herkesin sodexosu oldugu için market, diğer fiyat ile rekabet eden marketlerle ugrasmaz ve fiyatları arttırır. Ama ayın 20. Günü geldiğinde millette sodexo kalmaz. Bu yuzden de cirolar düşer ve market rekabet için fiyatları düşürür. İşte bu an sodexoyu harcamak için mukemmel zamandır. Bu gun evin 1 aylık alısverisi yapılır ve bir dahaki ayın sodexosu. Harcamak için birdahaki ayın 20 sinden sonraki tarih beklenir
Sodexo boyle kullanılır cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
%kaç komisyon alıyor?
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
hizlibozumcu. com diye bir site var uygun orandan yapıyorlar bende geçen ay sıkıştığım için yaptırmıştım güvenilir sıkıntı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt