Şimdi Ara

Döküm Dumbell İnceleme (YORK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, pek bir inceleme konusu olmasa da internetten görmeden ürün alacak arkadaşlara yardımcı olur diye aldığım ürünün fotoğraflarını paylaşmak istedim. Bu ürünü tesadüf gördüm yoksa Delta marka alacaktım ama kokuyor falan dedikleri için çekiniyordum bir de çantası çok kötüymüş yorumları vardı. Google da arama yaparken bu ilan denk geldi.
    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-dura-strong-deluxe-parlak-gri-dokum-plaka-20-kg-ultra-dizayn-cantali-set-jldb-01-250808278#product-detail

Döküm plakaları parlak cilalı gibi bir boya ile kaplı. Plakalar YORK 'un. Bu piyasayı tam bilmediğim için YORK marka mıdır iyi midir kötümüdür bilmem ama malzeme kalitesi bana iyi geldi. Özellikle haftasonu siyah paslı dökümleri bana 160 - 200 liraya satmaya çalışan dükkanlardan sonra.

Kutusu ise oldukça sağlam ve taşımaya elverişli. Hatta ağırlıklar yetmezse artık tutup kutuyu kettlebell gibi kullanabilirsiniz. 0,5 lik plakaları fazlalık gibi görebilir bazı arkadaşlar, aslında ben de pek kullanmam ama hanımlar için iyi olur.

Kutu toplamda 21,8kg geliyor. Kutusu da sert ve ağır nerden baksanız 1 kg kesin vardır. Evde çalışmak ve ömürlük kaliteli bir ürün almak isteyenler için tavsiye ederim. Eğer vinil almak isterseniz de iyi araştırın derim. Bu mağazada da var vinil ama denemediğim için bir şey diyemem. Protech'in videosunu gördüm geçenlerde iyi gibiydi. Daha uygun bir şey arayanlar onu da düşünebilir.

Gelelim özelliklere,

Bar boyu 2,5 çap 36CM içi dolu ve sanıyorum 1,5kg ~ ü1,7kg ağırlığı var tartı ile doğru sonuç alamadım hassas olmadığı için.
    Koku var mı diye soracak olursanız. Koku sıfır arkadaşlar. Bir gram kötü plastik kokusu almadım. Hatta yeni ürün kokusu bile yok tamamen nötr kokusuz bir ürün Kutuyu açın odada tutun oda öyle plastik plastik kokmuyor.
    edit: ekleme , bugün uzun süre çalışınca sadece elimde tutamaçların kauçuk kokusu kaldı ama sabunlayınca hemen geçti. Ama ürünün kendisi etrafa koku yaymıyor sadece uzun süre elinizde sıkı sıkı kauçuk tarafı tutarsanız biraz kauçuk kokusunu hissediyorsunuz, bu da bir süre sonra geçecektir.

Flanş Büyüklükleri ;
    0,5 = 9cm
    1,25 = 11cm
    2,5 = 14cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 18 Nisan 2017; 20:36:52 >

• İncelemeniz için teşekkürler. Bir tane de ben aldım.
  • Batterx One kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hayırlı olsun sağlıklı günler :)
  • Aynı setten ben almıştım 4 ay önce. Kesinlikle sağlam. Daha sonra ağırlık yetmedikce vinyl plakalar aldım uygun fiyata. 165 cm uzun bar, 120 cm z bar aldım birde. Daha sonra bir tanede sehpa aldım. Evde salon kalitesinde çalışmalar çıkarıyorum valla ve bunun bana toplam maliyeti

20 kg döküm set 2xkisa bar = 130 TL

89 kg vinyl ağırlık set, 165 cm bar, 120 cm z bar = 190 TL

Ağırlık sehpası : 230 TL

Hepsine verdiğim para 550 TL. 5,6 ay salona gitsem aynı parayı verecektim. Salonada düzenli gidicegimi hiç sanmıyorum kendimi tanıyorum Şimdi taksitleri bitmek üzere ömür boyu benimleler. Evde rahat rahat calismak çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abov sete bak Bu YORK Döküm sette baya hoşuma gitti iyiki acele edip delta almamışım. Param yeterse belki ilerde döküm plaka eklerim bende ama sanmıyorum vinly alırım herhalde Z bar ya da normal halter barı alacam herhalde bende. Boyun avantajı ne onu çözemedim. Tahmin ediyorum ki ağırlık takma kısmı daha geniş oluyor herhalde. Yoksa kişinin kol açıklığına göreyse bana 120 'de gider sanırım. Sen ikisini de kullanmışsın acaba öncelikle Z mi alayım normal bar mı ? Bütçeyi fena zorladık parça parça alayım diyorum

Aslında benim amacım kilo vermekti. Eskiden beri gelen bir göbek zaten var. Askere de 80 gidip 67 ile dönmüştüm. Ama sonra tekrar aldım 1 sene sonra sporu bırakınca. Kasım ayında da yeter ula dedim 78 e çıkmışım yağ oranım olmuş %23 Manyetik bisiklet vardı bende. Cardio'ya başladım squat falan derken ayda 2 kilo verdim. Sonradan alınan yağları zaten hızlı veriyor vücut ama şimdi tıkandım %17 yağ ve 67 kiloda. Boyuma göre kilom normal ağırlığın sonlarında şu anda. 50 falan kabul edilebilir kilo ama yağ oranına göre vermeye çalışıyorum ben kiloyu. Hala göbekteki o yılların yağı gitmiyor. Ayanada bakıyorum şekillenmeye başlamış karın artık çukurlar belli oluyor ama öne eğilince doğum yapmış gibi karnım sarkıyor Demek çok daha hızlı kilo versem ne durumda olurdum kimbilir. Bu yüzden aşamalı gitmeye çalıştım. İlkbaşlar pek dikkat etmiyordum yine ama şekeri kesip yemeyi düzenlemeye çalışmıştım. Daha sonra iyice manyağa bağlayıp makro değerlere falan takınca artık peyir bile alırken önce yağ ve protein oranına bakıyorum Hassas tartı alıp gramajlı yemeğe falan geçecem artık

Kilo vermeye ilk gazı ise etkilendiğim bir kız sayesinde başlamıştım. Ama 6 ay geçti bir şey olmadı tabi. Ama iyiki de görmüşüm onu yoksa bu seneyi de kilo alarak geçirirdim ben.

Şimdi 4 gün bursaya gideceğim yanıma ilk önce yemek ve preworkoutlarımı aldım. yulafım, yulafı bir tutam prinç patlağı ile tatlandırırım düşük şeker oranı var onu aldım, yulaf keği, demir ve çinko ile desteklenmiş buğdağ kepeği, doğal preworkout supplement Türk kahvesi , SAOL un içeceği, 3000mg shot l-carnatine aldım. Yarın yola çıkarken de 4 paket ton balığı falan atarım çantama, akşamları da tavuk yerim artık. Tabiki sabahları yumurta

Protein tozuna vs. geçemedim daha pek bilmiyorum piyasayı bir sürü marka var ve çok pahalı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Abov sete bak Bu YORK Döküm sette baya hoşuma gitti iyiki acele edip delta almamışım. Param yeterse belki ilerde döküm plaka eklerim bende ama sanmıyorum vinly alırım herhalde Z bar ya da normal halter barı alacam herhalde bende. Boyun avantajı ne onu çözemedim. Tahmin ediyorum ki ağırlık takma kısmı daha geniş oluyor herhalde. Yoksa kişinin kol açıklığına göreyse bana 120 'de gider sanırım. Sen ikisini de kullanmışsın acaba öncelikle Z mi alayım normal bar mı ? Bütçeyi fena zorladık parça parça alayım diyorum

Aslında benim amacım kilo vermekti. Eskiden beri gelen bir göbek zaten var. Askere de 80 gidip 67 ile dönmüştüm. Ama sonra tekrar aldım 1 sene sonra sporu bırakınca. Kasım ayında da yeter ula dedim 78 e çıkmışım yağ oranım olmuş %23 Manyetik bisiklet vardı bende. Cardio'ya başladım squat falan derken ayda 2 kilo verdim. Sonradan alınan yağları zaten hızlı veriyor vücut ama şimdi tıkandım %17 yağ ve 67 kiloda. Boyuma göre kilom normal ağırlığın sonlarında şu anda. 50 falan kabul edilebilir kilo ama yağ oranına göre vermeye çalışıyorum ben kiloyu. Hala göbekteki o yılların yağı gitmiyor. Ayanada bakıyorum şekillenmeye başlamış karın artık çukurlar belli oluyor ama öne eğilince doğum yapmış gibi karnım sarkıyor Demek çok daha hızlı kilo versem ne durumda olurdum kimbilir. Bu yüzden aşamalı gitmeye çalıştım. İlkbaşlar pek dikkat etmiyordum yine ama şekeri kesip yemeyi düzenlemeye çalışmıştım. Daha sonra iyice manyağa bağlayıp makro değerlere falan takınca artık peyir bile alırken önce yağ ve protein oranına bakıyorum Hassas tartı alıp gramajlı yemeğe falan geçecem artık

Kilo vermeye ilk gazı ise etkilendiğim bir kız sayesinde başlamıştım. Ama 6 ay geçti bir şey olmadı tabi. Ama iyiki de görmüşüm onu yoksa bu seneyi de kilo alarak geçirirdim ben.

Şimdi 4 gün bursaya gideceğim yanıma ilk önce yemek ve preworkoutlarımı aldım. yulafım, yulafı bir tutam prinç patlağı ile tatlandırırım düşük şeker oranı var onu aldım, yulaf keği, demir ve çinko ile desteklenmiş buğdağ kepeği, doğal preworkout supplement Türk kahvesi , SAOL un içeceği, 3000mg shot l-carnatine aldım. Yarın yola çıkarken de 4 paket ton balığı falan atarım çantama, akşamları da tavuk yerim artık. Tabiki sabahları yumurta

Protein tozuna vs. geçemedim daha pek bilmiyorum piyasayı bir sürü marka var ve çok pahalı :/

Hocam dokume para dayanmaz valla. Şuan bendeki agirliklar

10kgx2

5kgx4

4kgx4

2.5kgx8

1.5kgx4

1.25kgx6

1kgx8

0.5 kgx16

İstediğim ağırlık seviyesinde rahatça kullanabiliyorum. Sanırım bu kadar fazla.agirlik bu kadar fazla çeşitlilikle beraber 1000 liraya bile alınmaz.(sadece ağırlıklar) Dokumler baya pahalı.

Barlarda uzunluk arttikca tutma kismida ağırlık takılan kısımda uzuyor haliyle. 120 cm bar in ağırlık takma kısmı 18 cm, 165 cm barın 28 cm . 213 cm lik barında 38 mesela. Sadece bi tane var alicaksaniz düz bar alın tabiki. Ben z bari çok nadir kullanıyorum zaten. Aldığım sette ikiside vardı yoksa ayrıca z var almazdim. kilo verme dedinizde ben 107 kilodan 66 ya düştüm 4 ayda. Size tavsiyem gun asiri fullbody ağırlık antremani + 15,20 dk hiit kardiyo. Sonuç mükemmel. Beslenme olarakta günlük ihtiyacınız olan kaloriyi bulmanız yeterli. Bu rakam 2500 ise 3000 kalori size temiz kilo aldırır. 2000 ise temiz kilo verdirir. 1800 aşağısına düşmemek gerekir kas kaybıni minimumda tutmak için. İhtiyacıniz olan kaloriye göre değişir tabi . Yulaf dediniz Ben size favori kahvaltımı soyliyim . Hem çok lezzetli hem çok besleyici favorim resmen .

Derin bir kaseye

100 Gr yulaf

8 çiğ badem

1 ceviz

1 tatlı kaşığı chia tohumu

1 tatlı kaşığı keten tohumu(öğütülmüş)

1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi rendesi

Yarım tatlı kaşığı tarçın

1 tatlı kaşığı bal

250 ml yarim yagli süt

3,4 dk iyice karıştırıp yiyorum. Bomba birsey

• Döküm plakada hangisi ucuzsa onu alın sonuçta demir hepsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PVC boru kaynak makinesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana da 20 kg plaka lazım, binanın bodrumuna salon açmışlar ama 20 kg plaka yok almayı düşünüyorum fakat barın içine girer mi emin olamadım, delikler standart sanırsam.
  • chatlck C kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada da 20 kg lluk plaka var. Ancak 1 inclik capta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 21 Nisan 2017; 17:57:40 >
  • decathlon dan alacam hocam, plaka genişliği standart sanırsam
    Decathlon da sakata gelme plaka genişliği 2.8 cm diye biliyorum

• Hindistan cevizi dışında aynısını yapıyorum hocam kahvaltıda. Fena tok tutuyor çok güzel. Yanına da 2 yumurta birini sarısız yiyorum

%40 %40 %20 olarak ayarladım makro değerleri TDEE sitesinden falan da BMR REST değerime baktım ona göre cutting yapıyorum. Perşembeden beri adam gibi spor yapamadım şehir dışındaydım, bir de iskender pide falan gömdüm kalabalık olunca Geceleri sadece şınav mekik çalışabildim. Pilates bantlarımı almıştım orta ve en serti ile çalışabildiğim kadar ağırlık çalıştım dumbell yerini tutmasa da boş bırakmak istemedim hafiften devam ettim geceleri 10 15 dk bir spordan sonra yattım. Bugün döndüm hemen tartıya çıktım deli gibi yemiştim bakalım kaç oldum diye. Aksine 300gr daha vermişim yağ oranım da %17,4 çıktı kas oranım %42 idi 42,2 çıktı Demek ki 1 gün yerine dikkatli şekilde 2 3 gün spora ara verip istediğimizi de yersek birden kilo almıyoruz. Yediklerimi iyi yakmışım yani.

Zaten 6 aydır kilo vermek için dietteyim ama ne açlık hissettim ne de moral bozuntusu. Tıka basa yiyorum ama sağlıklı şeyleri yemeye özen gösteriyoz tabi. Karbonhidratı gidip hiç bir işe yaramayan beyaz ekmekten almaktansa yulaf ve benzeri şeylerden alıyoruz. vücudun doğasına aykırı olmayan yiyecekler.

Sütü ben laktozsuz alıyorum mecburen. Çünkü normal süt acayip gaz yapıyor yarım yağlı olsa da. SEK süt gelmiş A101'e Bursa'da onu buldum gittiğimde dönerken 5 tane daha aldım attım dolaba şimdi. 100gr falan günlük tüketim yeterli zaten çok fazla süt içmeyi de önermiyorlar. SAdece yulaf karışımında kullanıyorum ben de.

120liğin ağırlık kısmı 18cm ise yeterli gibi geldi bana. Normal tek barlar 10cm miş ölçtüm şimdi. 3 tane 2,5kg ağırlığı alıyor. 2 tane 5 lik alıp yanına da diğerlerinden kombin yaparsam yeter evde. Zaten bar işini belki ertelerim. Aynı zamanda salona da yazılmayı düşünüyorum. Yazılırsam eğer eve bar almaya gerek kalmaz. :D

Standart bar ise kullanılanlar genelde hepsi 1 inç oluyor 2,54cm. Ağırlıklardaki biraz daha geniştir tabi bire bir sıfır yapmazlar yoksa zor girerdi. Ama spor salonu diye olimpik tarzda bar almışlarsa onların ağırlıkları farklı oluyor.
  • Arkadaşlar bu dambıldan 1 tane alacağım tavsiye eder misiniz? Neden 1 tane diyenler için 1 tane elim var o yüzden

Delta Neopren Kaplı Deluxe Demir Dambıl / Tekli

www.hepsiburada.com
    Delta 10 Kg x 1 Adet Deluxe Neopren Kaplı Kırmızı Demir Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/delta-10-kg-x-1-adet-deluxe-neopren-kapli-kirmizi-demir-dambil-p-HBV000002AUBE?magaza=Hepsiburada

• Hocam sana bir şey söyleyeyimmi en doğrusunu yapmışsın 2hafta önce vinyl 16kg set aldım ama dumbellın içindeki o demir tozları hep dışarı aktı bantlayarak kullanmak zorunda kaldım dumbell artık gelirken mi delindi yoksa öylemiydi bilmiyorum ama memnun kalmadım vinyl alacak arkadaşlar kesinlikle uzak durmalı diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.