Bildirim
Doktor yazısı okuyabilen beri gelsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Üçüncü satır pozitif olup -
Kılıç teper erkentağı tepremez,
Kılıç kanga kirse bey inçlik yemez.
Kılıç deprenirken düşman deprenemez,
Kılıç kına girince beyin içi rahat edemez. -
Nöroloji
alt ekstremite ATR canlı
sol tarafta babinski pozitif olup tarafınızca değerlendirilmesi saygılarımla arz olunur.
Ayağına gıdıklar gibi bişi sürttü mü hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 19 Şubat 2020; 16:51:22 > -
Hukuğu kazanabildin mi?
Avukat olabildin mi?
Av. nicki yazıp
Boş işlerle uğraşma
Er kişi savunabildin mi? -
Aynen hocam. Ayak tabanının refleks çekicine verdiği tepkileri yeterli bulmadı gibi geldi bana... -
Nörolog
Bisey pozitif cikmis yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini yaptım genç arkadaş -
Alt ekstremite DTR canlı
Sol tarafta Babinski pozitif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam babinski refleksi ayağınız daki özel bir bölgeye gıdıklar gibi dokunulduğunda ayağınızı istemsizce geriye çekmenizle gerçekleşen reflekstir. Ve bu refleksin gerçekleşmemesi gerekir. Eğer belirgin bir biçimde bu refleks varsa çeşitli çok ciddi hastalıkların habercisidir. Ama çok ufak belli belirsizse bişey çıkamayabilir altında yatan. Hiç gecikmeden nöroloğa gözükün. Ciddi bir durumquote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
Aynen hocam. Ayak tabanının refleks çekicine verdiği tepkileri yeterli bulmadı gibi geldi bana... -
Bu babinski pozitif olunca ne oluyor acep? -
Şair olmak isteyen bir gezgin
Yaşama hevesi kalmamış bir bezgin
Bezirgânın önde gideni zengin
Rengi kalmamış ki kiminin engin
Denizde lodosa yakalanan bir gemicinin
Yaşamı hep çetin, metanetin de sınırı var beyim
Kimisinin mutluluğu bir resim, kimisininki dört mevsim
Kelebeğin ömrüne bedel bir geleceğin
Getirecek hediyesi nedir ki? Bilemedim
Vay haline elekte elenenin
Hayata ağlamaklı başlayan bu insanoğlu gördü geleceği
Bir dilim ekmeğin sonunda bedelinin de alınacak olması gibi
Düşünenin, düşenin de dostu olmamış ki batanın olsun
Müttefik de belli değil ittifak da, mutlak mücadele kazanmak, zafere koşmak
Yenilince ağlamak, yenmek için hile yapmak
Her sonuçta pay kapmak dünya kuralı olmuş
Taştan bozma kalplerse hep kanla dolmuş -
MR raporunun çıkmasını bekliyorum hocam. Sorun nedir yahu? -
Hocam ne şikayetle gittiniz, baş ağrısı kaslarda güçsüzlük, titreme parmaklarda karıncalanma üşüme vs şikayetleriniz var mıquote:
MR raporunun çıkmasını bekliyorum hocam. Sorun nedir yahu? -
Kaslarda güçsüzlük. -
Anladım hocam, Çeşitli şüphenilen hastalıklar var şuan sizin durumunuzda, ama içinizi ferah tutun doğru bir yaklaşımla MR çekilmiş. Kötü bir tümör vs çıkmayacaktır inşallah.quote:
Kaslarda güçsüzlük.
Ailenizde daha önce MS hastası olan oldu mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 19 Şubat 2020; 17:4:47 > -
Yok çok şükür.
Benim gözle görülen bir problemim yok. Ellerim başta olmak üzre kendimi yeterince güçlü hissetmiyorum, bu da psikolojik olarak bir şey yapmaya erinmeye itiyor beni.
Bir de yürüyüşümde hafif dayı gibi sallanma var. Ama bu fizyolojik problem gibi değil de yürüyüşüm böyle gibi duruyor.
Ben bunlardan muzdarip olduğum için FTR'ye gittim, o da nörolojiye sevk etti.
FTR'nin verdiği MR raporunu bekleyeyim mi, yoksa hemen yarın nörolojiye gideyim mi, ne dersin hocam? -
Alt ekstremite derin tendon refleksleri canlı, sol tarafta babinski pozitif olup tarafınızca değerlendirilmesi saygılarımla arz olunur.
Babinski pozitif olmaması gerekiyordu bu yüzden değerlendirileceksin tekrardan, ama işin daha bir uzmanı tarafından. Ama korkma gayet hiçbir şeyin olmayabilir de, MR raporunu bekle. Sonra onu da alıp gidersin nörolojiye, şimdiden randevunu al. -
Bunu yazan doktora git söyle yazısını düzeltsin. Bu ne lan böyle?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nöroloji
alt ekstremite ATR canlı sol tarafta babinski pozitif olup tarafınızca değerlendirilmesi saygılarımla arz olunur. Ayağına gıdıklar gibi bişi sürttü mü hocam |
Benzer içerikler
- direksiyon sınavında dideral ilaç kullanan kullananlar yorumları
- yurtiçi kargo dağıtım saatleri
- teknosa senetle telefon
- west sigara
- 5 cl viski
- telegram indirim
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X