Şimdi Ara

Doğru spor ve beslenme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amacım çok yüksek seviyede vücut geliştirme değil, vücuduma biraz daha hacim kazandırmak. Çünkü özellikle kollarım çok ince ve vücudum biraz çelimsiz görünüyor, hem sağlıklı yaşam, hem biraz daha hareket, hem de biraz daha fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Oturduğum sitede spor salonu imkanım olduğu için salonlara ücret ödemeden spor yapmak istiyorum. Fakat sitedeki salonda herhangi bir profesyonel spor hocası yada beslenme programı oluşturacak bir profesyonel vs. bulunmuyor, sadece spor aletlerine erişim mümkün, istediğim saatte gidip sporumu yapabilirim. Fakat öte yandan özellikle beslenme programı konusunda kafama göre hareket etmektense, sağlık açısından profesyonel bir yardım almanın iyi olacağını düşündüm. Aslında kuzenimin tavsiyesiyle savaş cebecinin beslenme programını uygulamayı düşünüyordum fakat dediğim gibi bunu bir profesyonele danışarak yapmak daha uygun olur diye düşündüm. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tarz beslenme programları kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. (bu konularda pek bilgili olduğum söylenemez). Bu noktada sizin öneriniz ne olur ? bir diyetisyene gitmemi önerir misiniz? eğer evet ise istanbul kadıköy civarında bir diyetisyen öneriniz olur mu? yada tüm bunları bir kenara bırakıp bir spor salonuna üye olmak en iyi çözüm müdür? kafam çok karışık arkadaşlar her türlü öneriye açığım..

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Diyetisyenlerin sana bir faydası olmayacak, vakit kaybı. İnternette güzel kaynaklar var faydalanabileceğin veya bir koçtan yardım alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Diyetisyenlerin sana bir faydası olmayacak, vakit kaybı. İnternette güzel kaynaklar var faydalanabileceğin veya bir koçtan yardım alacaksın.

Diyetisyenlerin faydasının olmama sebebi nedir? İnternetteki güzel kaynaklardan kastınız nedir biraz açabilir misiniz? Örneğin savaş cebecinin beslenme programı buna bir örnek olur mu? Birde koçtan kastınız spor salonlarındaki özel hocalar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cintiq2901

Diyetisyenlerin faydasının olmama sebebi nedir? İnternetteki güzel kaynaklardan kastınız nedir biraz açabilir misiniz? Örneğin savaş cebecinin beslenme programı buna bir örnek olur mu? Birde koçtan kastınız spor salonlarındaki özel hocalar mı?

Alıntıları Göster
    Dostum diyetisyenler sana her saat uyman gereken bir beslenme listesi verecek ve bu tarz listeler uygulanabilir ve sürdürülebilir olmaktan çok uzak. 1-2 gün uygulayıp sonra salacaksın. Savaş Cebeci’nin beslenme programını bilmiyorum ama eğer bu tarz bir liste ise o da pek farklı olmayacaktır. Kaynaklar sana nasıl beslenmen gerektiğini ve temel prensipleri öğretecek. Ağırsağlam bu kaynaklara bir örnektir. Koçlar spor salonlarında da olabilir online şekilde çalışanlar da olabilir, seçerken dikkat etmen gereken işini bilen bir koç seçmek. Salonlardaki çoğu hocanın da diyetisyenlerden farkı yok. Kendi hizmetimi satmak için söylemiyorum ama birkaç sayfa gerilerdeki konulara gidersen bu hizmeti sunduğum bir konu var, dilersen bilgi alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.