Arkadaşlar merhabalar
Annemin omuz ve diz ağrıları sebebiyle robot süpürge almaya karar verdik. Evimiz 200m2 maksimum 150-160m2'si robot süpürge tarafından temizlenecek. Zaman zaman bu alan daha da az olabilir.
Şu modeller arasında kaldık:
- Roborock S8 MaxV Ultra
- Dreame X40 Ultra
- Ecovac Deebot T30 Omni
İlk defa robot süpürge alacağız, bu konuda pek bir deneyimimiz yok. Bildiğim kadarıyla Roborock ve Dreame bu konuda öncü markala, fakat ecovacs hakkında bir kaç kullanıcı deneyimi dışında çok bir bilgim yok. Evcil hayvan beslemiyoruz.
- Bu üçü arasında hangisini tavsiye edersiniz? Bozulduğunda vs. teknik servis ve yedek parça hizmeti de önemli
- Bu üçü dışında bir öneriniz varsa her türlü öneriye açığız.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhabalar;
2006'dan beri kullandığımız Honda City arabamızı satarak yeni bir araç almak istiyoruz. Maksimum 950.000 bütçemiz var fakat çok iyi bir alternatif olursa 20-30 bin daha zorlayabiliriz.
Bu konudan çok anlamadığım için sizlere sormak istedim. En azından 2020 model olan 100.000km altında bir araç almak istiyoruz. B-SUV yada normal binek araç olabilir o konuda alternatiflere göre de karar vereceğiz, fakat benim kafam çok karıştı. Bu nedenle sizlere bir danışmak istedim.
İlk başlarda C segmenti bineklere bakıyorduk, fakat son zamanlarda 2.el ilanlarında Wv T-Cross gibi B-SUV araçları görünce onlarda hoşumuza gitti açıkcası. Segment olarak değişmez bir kriterimiz yok.
Önemli kriterler, yakıt tüketimi ve kronik bir problem olup olmaması diyebilirim. Çok performans aracı aramıyoruz. Klasik şehir içi kullanım olacak.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar
Amacım çok yüksek seviyede vücut geliştirme değil, vücuduma biraz daha hacim kazandırmak. Çünkü özellikle kollarım çok ince ve vücudum biraz çelimsiz görünüyor, hem sağlıklı yaşam, hem biraz daha hareket, hem de biraz daha fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Oturduğum sitede spor salonu imkanım olduğu için salonlara ücret ödemeden spor yapmak istiyorum. Fakat sitedeki salonda herhangi bir profesyonel spor hocası yada beslenme programı oluşturacak bir profesyonel vs. bulunmuyor, sadece spor aletlerine erişim mümkün, istediğim saatte gidip sporumu yapabilirim. Fakat öte yandan özellikle beslenme programı konusunda kafama göre hareket etmektense, sağlık açısından profesyonel bir yardım almanın iyi olacağını düşündüm. Aslında kuzenimin tavsiyesiyle savaş cebecinin beslenme programını uygulamayı düşünüyordum fakat dediğim gibi bunu bir profesyonele danışarak yapmak daha uygun olur diye düşündüm. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tarz beslenme programları kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. (bu konularda pek bilgili olduğum söylenemez). Bu noktada sizin öneriniz ne olur ? bir diyetisyene gitmemi önerir misiniz? eğer evet ise istanbul kadıköy civarında bir diyetisyen öneriniz olur mu? yada tüm bunları bir kenara bırakıp bir spor salonuna üye olmak en iyi çözüm müdür? kafam çok karışık arkadaşlar her türlü öneriye açığım..
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 936 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri