Şimdi Ara

doğan s - sl - slx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
71.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunların arasında pek bi fark yok gibi ama olan farklarını yazarmısınız

• benim bildiğim farklar,

biri tek harf, s
    biri iki harf, sl
    biri üç harf, slx ama hakkını yemeyelim slx ler hidrolik direksiyonluda çıktı.

eniştemlerde 1982 şahin vardı, sanayiye gittik vites kolu kırıldı usta onunla uğraşıyor.
    1997 olduğunu öğrendim bir şahin geldi, iki araç yanyana kaputları açık. motoruna bakıyorum, su kavanozlarına bakıyorum, kabloların bağlantılarına bakıyorum, farkları biri 82 diğeri 97 model aracın üzerinde.
  • hocam DOĞAN L yi unutmuşsun

• Tofaş arabam hiç olmadı ama slx en donanımlısı bildiğim kadarıyla ...
  • Bizim araba slx ikinci yarıdan sonra üretilenler de yeni göğüs var bir model de ben ekliyeyim '' slx i.e '' de var bu modelde klima var
  • Bizde doğan s vardı. SLX lerin arka farlar değişikti. Ön ızgara farklılıklar vardı sanırım.

Küçük makyaj farklılıkları. Çelik jant vardı Slx de.
  • içlerinde kullanılabilecek en modelli slx dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Docc ? Şahin 2011 :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

hocam DOĞAN L yi unutmuşsun

Long kasa
  • DOĞAN S:SÜPER
    DOĞAN L:LÜX
    DOĞAN SLX:DOĞAN SÜPERLÜX

DOĞAN S:
    JANT KAPAĞI
    KARBÜRATÖR BESLEMELİ
    KLASİC ÖN IZGARA

DOĞAN L:
    KASETÇALAR
    ÇELİK JANT(5 AYAK)
    KARBÜRATÖR BESLEMELİ
    KLASİC İÇ MEKAN
    SPOR ÖN IZGARA
    ELEKTİKLİ CAMLAR

DOĞAN SLX:
    ELEKTRİKLİ CAMLAR
    ALARM SİSTEMİ
    HİDROLİK DİREKSİYON
    KARBÜRATÖR BESLEMELİ
    YENİ İÇ MEKAN
    KASET ÇALAR
    SPOR ÖN IZGARA
    ÇELİK JANT
    MERKEZİ KİLİT
    KLİMA (VAR DENİYOR)

Benim bildiğim ve araştırdığım özellikleri bu kadar.hepsinin motorları 1.6 sanırım.
    şimdi euro ncap çarpışma testlerine girse 2 yıldız alabileceği tahmin ediliyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: orion@bl

quote:

Orjinalden alıntı: giza

hocam DOĞAN L yi unutmuşsun

Long kasa

• Memlekette klimalı Doğan mı var veya vardı ?
  • Doğan L:Bildiğimiz şahinin lüx versiyonu
    Dogan SL:Karbüratörlü Tempra motoru takılmış içi Doğan L ile aynı olan Kasa(Bu kasalar yağ eksiltmesi ile meşhurdur)
    Doğan SLX:En donanımlı olan kasa, Doğan SL ye ek olarak metalik boya, çelik cant, yeni tip ön konso,l gecikmeli sönen iç aydınlatma,sis farları renkli camlar dört cam otomatik gibi extra donanımları ilave edilmiş hali.
    Doğan S:Doğan SLX fiyatını aşağı çekmek için sis farı çelik cant renkli camlardan metalik boyadan feragat edilmiş ama içi SLX in aynısı olan ucuz versiyonu
    Doğan SLX i.e:Enjektörlü Tempra motor takılmış SLX (Bu kasalar çok seridir kalkışta felan baya iyi yanlar ıslakta dikkat etmek lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 8 Eylül 2008; 16:34:55 >
  • Doğan SLX 1.6ie modelinde klima var mıydı gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Doğan SLX 1.6ie modelinde klima var mıydı gerçekten?

S ve SLX lerde klima her zaman opsiyonel olmuştur ama Doğan SL ve L lerde hiç olmadı çünkü gövdede komproser monte yeri yoktu.
  • S ve SLX aynı dönemin arabaları yani iç döşemeleri gösterge tablosu konsol filan aynı. L ve SL de birbirinin aynısı görünüş olarak. sanırım slx'te beygir gücü fazla. S hiç tutmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AO

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Doğan SLX 1.6ie modelinde klima var mıydı gerçekten?

S ve SLX lerde klima her zaman opsiyonel olmuştur ama Doğan SL ve L lerde hiç olmadı çünkü gövdede komproser monte yeri yoktu.

eyv. hocam.
  • S:1994'te üretimine başlanan ve 1997'ye kadar üretilen modeli.Slx tipi ön ve arka far;panjur;konsol;gösterge;otomatik cam;Tempra motoru ile Şahin'den ayrılır.Tamponları siyahtır.13" jant kapaklı çıkmıştır.

L:Eski tip düz 1.6 motorlu modeldir.Otomatik cam;ön sis farı;kadife kumaşlar;yeni tip kadran;devir saati;arka koltuk üzeri aydınlatma;13" Kalın 5 kollu yıldız şeklinde Cms marka alüminyum alaşımlı çelik jant.Tamponlar boyalı ve panjurun iki tane ince çizgisi boyalı.

SL:L'den tek farkı 1.6 Tempra motorlu olmasıydı.Diğer özellikler aynı.

SLX:1993 model yılından itibaren üretilen SL'nin de makyaj yemiş hâli diyebiliriz.Yeni tip bıyıklı tabir edilen ön farlar;arka çizgili stoplar;Yeni tip 14" Cms marka 5 kollu alüminyum alaşımlı çelik jant.1995 model yılının sonundan itibaren yeni tip konsol ve arka stoplar(çizgisiz);hidrolik direksiyon standart;1997 model yılından itibaren Tek nokta enjeksiyonlu motor;yeni tip konsol;makyajlı panjur ve yeni tip 6 kollu 14" Cms marka alüminyum alaşımlı çelik jant.

Son olarak Şahin-Doğan-Kartal'ların hepsinde de klima seçeneği vardı.Şimdiye kadar hem eski kasa hem de yeni kasa klimalı 131 Şahin&Doğan ve Şahin&Doğan L;SL;S;SLX gördüm.Eğer klima komresörüne monte edecek yer olmasa Şahin'de veya Sl'de olmazdı ya da 131'de.Çünkü en basitinden SLX ve SL aynı araçlar.Sadece makyaj farkı var.SLX'e konulan kompresörün SL'ye konmaması gibi bir durum sözkonusu değil.

• epey bilgilendim teşekkür ederim arkadaşlar o zaman sl almakla slx almak arasında bi fark yok denebilir değilmi?
  • Doğan slx 1.6 i.e.'lerde far yıkama vardır. Burada kaç tanenizin aracında far yıkama var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haketmedim

Doğan slx 1.6 i.e.'lerde far yıkama vardır. Burada kaç tanenizin aracında far yıkama var?

Slx ve Sl ve L'lerin hepsinde vardır yıkama.i.e'ye ait bir özellik değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.