Şimdi Ara

doğan s - sl - slx (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
71.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin olarak fabrika orjinal klimayı opsiyonel olarak ekleyebiliyordu.Bu araçlarla ilgili aslında insanların bilmediği çok şey var ama tek bildikleri şey küçümsemek. Mesela göstergede ön fren balatalarının bittiğini gösteren uyarı lambası vardır. Bunu eminim kimse bilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 5 Nisan 2010; 1:19:51 >
  • doğan slxlerin garip bir türbe yeşili var.sanırım tek doğan slx e özgü bir renkti.
  • ulashh1907 yorum harika dostum xD

türbe yeşili renk sadece slxlere özel xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Kesin olarak fabrika orjinal klimayı opsiyonel olarak ekleyebiliyordu.Bu araçlarla ilgili aslında insanların bilmediği çok şey var ama tek bildikleri şey küçümsemek. Mesela göstergede ön fren balatalarının bittiğini gösteren uyarı lambası vardır. Bunu eminim kimse bilmez

Aynen katılıyorum.

Şimdi ki arabalar gibi hem klimalı hem klimasız değil, sadece klimasız satılıp isteyene fabrika tarafından klima takılıyordu. Zaten yukarı da bir foto da orjinal klima düğmesinin şekli gözükmekte.

Ancak küçümsenir bu arabalar ama o dalga geçilen türbe yeşili renginin de 93-94 arası Doğanlar da en çok satan ve en popüler renk olduğu unutulur. Acente'den çıkar çıkmaz dönemin en son model Pıoneer teybi ve kolon tesisatının döşenip, geniş lastikler ve özellikle o meşhur popüler 5 kollu CMS jantların takıldığı unutulur.

Bence zamanının en iyi arabasıydı bunlar. Benim için geçmişte kalan tatlı birer anı. Kalkıp onları 2010 model günümüz arabaları ile kıyaslamaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Kesin olarak fabrika orjinal klimayı opsiyonel olarak ekleyebiliyordu.Bu araçlarla ilgili aslında insanların bilmediği çok şey var ama tek bildikleri şey küçümsemek. Mesela göstergede ön fren balatalarının bittiğini gösteren uyarı lambası vardır. Bunu eminim kimse bilmez

Aynen katılıyorum.

Şimdi ki arabalar gibi hem klimalı hem klimasız değil, sadece klimasız satılıp isteyene fabrika tarafından klima takılıyordu. Zaten yukarı da bir foto da orjinal klima düğmesinin şekli gözükmekte.

Ancak küçümsenir bu arabalar ama o dalga geçilen türbe yeşili renginin de 93-94 arası Doğanlar da en çok satan ve en popüler renk olduğu unutulur. Acente'den çıkar çıkmaz dönemin en son model Pıoneer teybi ve kolon tesisatının döşenip, geniş lastikler ve özellikle o meşhur popüler 5 kollu CMS jantların takıldığı unutulur.

Bence zamanının en iyi arabasıydı bunlar. Benim için geçmişte kalan tatlı birer anı. Kalkıp onları 2010 model günümüz arabaları ile kıyaslamaya gerek yok.

Kesinlikle türbe yeşili dememdeki amaç dalga geçme amaçlı değildi.Bir tanıdığımızda bu renginden vardı.Sadec o modelde gördüğüm için belirttim.Yanlış anlaşılma olmasın...

• Şu sonradan takılan yeni gövde çok kötü duruyor doğanda
  • Benim de bildiğim klima eski kasa doganlarda olması lazım.
  • Az kahrımızı cekmedı bu araçlar. Bagajı doldurup az mı pıknıge gıttık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Ilkdefa burdan duyuyorum Klıma oldugunu

cok kus serısı araca bındım ama klımalı olduguna daır ne bırsey gordum ne de duydum

Tekrar soruyorum emınmısınız arkadaşlar

Benim bir akrabamda vardı klimalı, hem de torpido ve ön konsol değişmeden önceki modelden. Arab ülkeleri için üretilen modellerden denk gelip almış bir tane. Hani 3 yada 4 tane kol olur doğan-şahin-kartallarda, radyatör ayarlanır oradan. İşte o arabada son derece kaba butonları olan ve yine son derece kalitesiz görünen bir klima vardı. Ben de çok şaşırmıştım.

Daha sonra üretilen, ön konsolları makyajlanmış modellerde opsiyonel olarak sunuluyormuş diye duydum.

Edit: Bir arkadaşımız zaten koymuş fotografları İşte o fotoğraflardan en kalitesiz görnün klimadan gömüştüm bir doğan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 5 Nisan 2010; 13:14:20 >

• ülkemizde 2. eli en çok tutulan yedek parçası uygun fiyata heryerde bulunan ve tamiri kolay olan araçlar doğan şahin ve kartal dır kim nederse desin daha dün araba pazarında 14.000 tl ye 2001 doğan slx 1.6 i.e satıldı! klima varmıydı bilmiyorum alıcısıda çok satıcısıda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Memlekette klimalı Doğan mı var veya vardı ?

fabrika çıkışı klimalı olduğunu idda edenler var sahibinden de
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

ülkemizde 2. eli en çok tutulan yedek parçası uygun fiyata heryerde bulunan ve tamiri kolay olan araçlar doğan şahin ve kartal dır kim nederse desin daha dün araba pazarında 14.000 tl ye 2001 doğan slx 1.6 i.e satıldı! klima varmıydı bilmiyorum alıcısıda çok satıcısıda...

14bin de fazla vermiş :S

2000 model c segmenti araba alırım ben o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Memlekette klimalı Doğan mı var veya vardı ?

fabrika çıkışı klimalı olduğunu idda edenler var sahibinden de

Fabrikasyon klimalı olanları var. Ama opsiyonel oluyordu. Yani bayiler hep klimasız getirtiyordu ama klimalı olsun istersen 1 ay sonraya felan gün veriyorlardı. Fabrikaya ona göre klimalı model siparişi verilip özel getirtiliyordu.

Ayrıca o dönemlerde, makam arabası olarak kullanılan Doğan L / SL / SLX / SLX 1.6 i.e lerin %80 i fabrikasyon klimalı olarak çıkmıştır.

Yukarıdaki mesajlarda, fotolarını upload ettiğim mesajım var zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: -CaN-

Çıkmasına gerek yoqqi ben sana göstereyim

doğan s - sl - slx

doğan s - sl - slx

doğan s - sl - slx

quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Bu araç sanırım forumda Fiat kısmında Dh Kuş Serisi kısmında yazan @dannyse nickli kişinin sanırım.Araçta yarış koltuğu var.

Beğendiğim sade hazırlanmış SLX'lerden birisidir.

Evet . . . Bu araba bir zamanlar bana aitti Bucaklı. Çok ama çok temiz, çok orjinal bir arabaydı. Satmaya niyetim olmadığı halde, keyfe keder, sahibinden.com'a, yüksek bir satış fiyatı koyarak ilan vermiştim. İstediğim parayı veren olunca da, cayamadım. Sattım geçtim.

doğan s - sl - slx

07 BCA 40 olarak google'da aratırsanız en tepe de çıkar zaten.

Şimdi ise; sahibi ile fiyatta anlaşabilirsek bu arabayı almayı düşünüyorum. Antalya piyasasına yeni bir SLX şart oldu.

97 model Doğan SLX 1.6 i.e (hata / boya / üneş yanması / solma vs.. yok.

doğan s - sl - slx

doğan s - sl - slx

Plakanın araç üzerinde sabit kalması muhabbetinden dolayı pek sıcak bakmıyordum ama bugün öğrendiğim kadarıyla o muhabbet de yalan olmuş. Şimdi iyice ısındım arabaya.

• artık trafik polislerinin es geçmeden durduğu bir araç oldu..

80 küsürden 2000 küsüre kadar üretilipte üzerinde pek değişiklik yapılmayan tek araçdır diye tahmin ediyorum..

hâla 10-12 bin tl arası veren var bu araçlara. saygı duyuyorum fakat bi çok özelliği olan başka araç neden alınmaz akıl sır ermiyor..
  • İkinci el piyasası kuvvetli olan, yedek parçası, bakımı, vergisi ve modifiyesi ucuz + ARKADAN İTİŞLİ olan başka bir alternatif olmadığından olabilir mi?
  • doğan 1,6 ie ler 2001 modeli 79 hp
  • Doğan SLX leri 1997 yılından itibaren sıfır alırken 600TL gibi BİR rakamla klima taktırabiliyordunuz; standart değil yani opsiyoneldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah06 -- 11 Mayıs 2010; 12:45:06 >
  • Bende şuan 95 model Doğan SLX var. Daha 46000 km de.Aracımdan gayet memnunum ancak güneşten boyası soldu ve elektronik aksamı ve ufak tefek yerleri sorun çıkarıyor.Motoru beni asla yarı yolda bırakmadı.Gayet performanslı bir motor.
    Benim aracımda klima ve hidrolik direksiyon yok.
    @dainesee resimlerini koyduğunu 97 model araç boyalı gibi geldi bana çünkü orjinal ''turkuaz yeşili'' rengi bu değil bu biraz ''cırtlak'' diye tabir ettiğimiz bir renk. Tabi adamın günahını almayalım ama bana öyle geldi yanlışımda olabilir.
  • Ne arabaydı zamanında ya :) Endonezya hala ihraç ediliyor diye duydum 2010 modelleri.Aynıymış sanırım :)
    Ama şuan için piyasası çok yüksek bu araçların 10 11 bin verilmez bana göre.Tabi veren arkadaşlarada saygı duyarım.
    Parçaları gerçekten çok ucuz.Hatta tahminime göre parça parça toplamak daha ucuza gelebilir
  • Yaşı tutmayanlar için söylüyorum, şimdi araba almak için 2 ay sıra beklemeyi göze alamayanlar... zamanında kuş serisi için 6 ay sıra beklenirdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.