Şimdi Ara

Doğalgaza büyük zam geldi (santrallere yüzde 47, sanayide kullanılana ise yüzde 48)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde kasım ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı mevcut tarifede olduğu gibi 1000 metreküp doğalgaz için 1488 lira olarak belirlendi.

Ancak doğalgazdan elektrik üreten santrallerin kullandığı doğalgaz yüzde 47 zamlandı.

Sanayide kullanılan doğalgazın fiyatına ise yüzde 48 zam yapıldı.

EKİM AYINDA YÜZDE 15 ZAM GELMİŞTİ

Doğalgaza ekim ayında da yüzde 15 zam gelmiş, zam, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yapılırken mesken tarifesi sabit kalmıştı. (NTV)

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dogalgaz-fiyatlarina-buyuk-zam-geldi-faturayi-gorenlerin-gozleri-fal-tasi-gibi-acilacak-484030h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 1 Kasım 2021; 9:3:33 >

• Elektriğe haşırt diye zam gelecek diyebilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu pek minik minik gelmedi bana

• Doğalgaza büyük zam geldi (santrallere yüzde 47, sanayide kullanılana ise yüzde 48)
  • Herşeye en az %10 zam demektir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kış gaza elektrige markete temel ihtiyaçlara çalışacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e hani gaz bulduyduk? noldu o?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demir ve alüminyum zaten uçmuştu.
    Şimdi daha da uçacak.
    Elektrik zammı da olacak. Başta plastik sektörü olmak üzere bütün ürünlere güzel zam gelir.
    Ben söylüyorum asgari ücrete istedikleri zammı yapsınlar hiçbir şekilde enflasyon üzerine çıkmazlar.
    Seneye yaza akp seçmeni Allah belanızı versin defolun gidin diye sokağa dökülmezse şaşırmayın !!!

• banane patronlar dusunsun

• Cok fena zamlar gelicek. Cok deli bi zam orani. Bu devirde cidden işletme sahibi olmak istemezdim. Duydugum birkac yer bile küçülmeye gidiyor. Hatta eleman alimi durdurmuslar

• Bilader sizin derdiniz nedir ? Burada Abdurrahman abimiz bedava olacak diyor.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Jk8vt5-ZThg

• en azından gizlemiyolar o da bir gelişme direk 50 50 köklüyorlar

• güneş paneli alıp evde elektrik üretmek lazım bu zamlarla başa çıkılmaz başka türlüDoğalgaza büyük zam geldi (santrallere yüzde 47, sanayide kullanılana ise yüzde 48) 

• bunun vatandaşa dönüşü muhteşem olur yalnız. yazık oldu bize.

• "Daha adil bir dünya mümkün!"

"'Bir tarafta yoksulluğun olduğu bir tarafta lüksün olduğu düzenin devam etmesi mümkün değildir"

Doğalgaza büyük zam geldi (santrallere yüzde 47, sanayide kullanılana ise yüzde 48) 

• Durum çok kötü. %15'lik yeni zam gelmişti sanayiciler isyan ediyordu şimdi hiç kaçarı yok ÜFE'ye çok ağır yansıyacak. ÜFE'ye yansıması demek TÜFE'ye 2 ay içerisinde yansıması demek.

Olsun, gramajlar düşer, fiyatlarda oynanır, kaliteler yerlerde sürünür.

Bu gidişle paramızla birlikte kalitesiz ürünler sebebiyle bir de sağlığımızı kaybedeceğiz...

Partizanlar üşüşmemiş henüz konuya bakalım bunu nasıl savunacaklar!

• Nerdeyse faturanin yarisi

• Şahlanmayi iliklerimize Kadar hissediyoruz hamd Olsun..

• böylece herşeye inanılmaz zamlar hazırlanıyor, kemerleri bağlayın

• Doğalgaza büyük zam geldi (santrallere yüzde 47, sanayide kullanılana ise yüzde 48)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.