Şimdi Ara

Netgsm tüm tarifelere ortalama yüzde 68 zam yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
8.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netgsm tüm tarifelere ortalama yüzde 68 zam yaptı
    Türkiye'nin 4'üncü operatörü Netgsm, son birkaç aydır sancılı bir süreçten geçiyor. Geçtiğimiz yıl ön talep toplamaya başlayan firma, bugüne kadar uygun fiyatlı tarifeleri ile dikkatleri çekiyordu. Ancak Netgsm’in tüm paketlerine gelen ortalama yüzde 68 zam ile birlikte bu avantaj büyük ölçüde ortadan kalkmış durumda.

Netgsm tarifelerine yüzde 68 zam

Netgsm, resmi web sitesi üzerinden yaptığı bildirimde Kasım ayında Sanal Mobil Şebeke Hizmeti toptan data (GB) ücretimiz yaklaşık 3 katına çıkarıldığının altını çiziyor. Bu yüzde 300’lük maliyet artışının tüketiciye yansıması ise yüzde 68 olarak belirenmiş durumda. Firma aynı zamanda yüzde 68 artış oranı, tüm paketlerin artış oranının ortalaması olduğunu da belirtiyor.

Netgsm tüm tarifelere ortalama yüzde 68 zam yaptı
    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz eylül ayında Netgsm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, hizmet aldıkları mobil işletmecinin GB başına ücret için 15 katlık artış için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ya (BTK) başvurduğunu söylemişti.

Ayrıca Bkz.Teknosa ev interneti satmaya başladı: Teknosanet fiyatları

Öte yandan Netgms’in kendisine ait Tier III seviyesinde 2 adet veri merkezi ve Türkiye’nin farklı lokasyonlarında 6 farklı veri merkezi bulunuyor. Bununla birlikte Netgsm, Turkcell’in baz istasyonlarını kullanıyor. Diğer altyapılar ise şirketin kendisine ait. Firmanın halihazırda 198 binden fazla abonesi bulunuyor.

Kaynak:https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/

• Tüm ihtimalleri baştan yazıyorum, seç beğen al, sonuç değişmiyor:

1) Netgsm başına gelecekleri bilmiyordu, baskı altına aldılar: 3 GSM el ele verirse başaramayacağı iş yok.

2) Netgsm bunu planlamıştı, bizi kopardı: Fiyatı ne kadar düşürseler de Turkcell ile sözleşmeleri gereği bunun sürdürülebilir olmayacağını başından beri biliyorlardı, mağduru oynayıp pay kopardılar.

3) Turkcell her şeyi planlamıştı: Netgsm uzun soluklu, alternatif müşteri avlama projesiydi. Topladığı kadar toplamıştı. Şu anki çatışmada danışıklı dövüş var, friendly fire kapalı.

SONUÇ: Değişmedi. Her türlü olan bize oldu, bizi kopardılar, biz taklaya geldik, biz altta kaldık.
  • Tüm ihtimalleri baştan yazıyorum, seç beğen al, sonuç değişmiyor:

1) Netgsm başına gelecekleri bilmiyordu, baskı altına aldılar: 3 GSM el ele verirse başaramayacağı iş yok.

2) Netgsm bunu planlamıştı, bizi kopardı: Fiyatı ne kadar düşürseler de Turkcell ile sözleşmeleri gereği bunun sürdürülebilir olmayacağını başından beri biliyorlardı, mağduru oynayıp pay kopardılar.

3) Turkcell her şeyi planlamıştı: Netgsm uzun soluklu, alternatif müşteri avlama projesiydi. Topladığı kadar toplamıştı. Şu anki çatışmada danışıklı dövüş var, friendly fire kapalı.

SONUÇ: Değişmedi. Her türlü olan bize oldu, bizi kopardılar, biz taklaya geldik, biz altta kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 9 Kasım 2024; 12:16:15 >
  • Turkcell kazandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olan yine kullanıcılara oldu her zaman ki gibi

• Ulan daha etiniz ne butunuz nedir bu zam

• Sen de mi Brütüs!

• Bunlar taksici çetesi gibi çetelesmis durumdalar karşılarına hiçbir rakip gelemiyor siyasilerin de işine geliyor hepsi yönetim kurullarından huzur hakkı filan aliyorlar kimsenin kılını kipirdatacagi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banka smsleri gelmez çünkü çoğu banka ile anlaşmalı değiller ee diğer operatörler ile bir fiyat farkın kalmadı ee ne avantajın kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Kasım 2024; 21:18:7 >
  • 6 gün önce geçiş yapmıştım 6 gündür şebeke yok zaten bi cacık olmaz bunlardan

• Video izlemeyin 25 gb telefon interneti herkese yeter. Bunlar da batsın 👍

• 15 gün kaldı en düşük tarifeye geçeceğim artık.

• Çöp bir hat

• Yuhhh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimcell'de paketler belli 5 tane. Paketler tüm operatörlerden daha ucuz. NetGSM kullanıcıya zam yedirdiği için artık Bimcell yine en ucuz. Artı; Turk Telekom'un çektiği her yerde çekiyor

• Tamda 9 Kasım 2024 bitiyordu taahhüt yenilemek zorunda kaldım sendemi netgsm.

• Bu firmayı savunan bir arkadaş vardı, nerde o salın gelsin bakim.

• BCRTVKCS kullanıcısına yanıt
    Bimcellden 5 hat geçirmistim.Bu kalitesizlik bu fiyatlara çekilmez yine bimcelle dönerim.Biraz talep oldu yine kaybederler müşterileri.Benim paket 15 tl daha fazla bimcell ama daha stabill.

• Ses paketlerinde zam yok gözüküyor. İnternetle işi olmayan büyüklerimiz için tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.