|
Bildirim
Bunlar taksici çetesi gibi çetelesmis durumdalar karşılarına hiçbir rakip gelemiyor siyasilerin de işine geliyor hepsi yönetim kurullarından huzur hakkı filan aliyorlar kimsenin kılını kipirdatacagi yok
|
Tüm ihtimalleri baştan yazıyorum, seç beğen al, sonuç değişmiyor:
1) Netgsm başına gelecekleri bilmiyordu, baskı altına aldılar: 3 GSM el ele verirse başaramayacağı iş yok. 2) Netgsm bunu planlamıştı, bizi kopardı: Fiyatı ne kadar düşürseler de Turkcell ile sözleşmeleri gereği bunun sürdürülebilir olmayacağını başından beri biliyorlardı, mağduru oynayıp pay kopardılar. 3) Turkcell her şeyi planlamıştı: Netgsm uzun soluklu, alternatif müşteri avlama projesiydi. Topladığı kadar toplamıştı. Şu anki çatışmada danışıklı dövüş var, friendly fire kapalı. SONUÇ: Değişmedi. Her türlü olan bize oldu, bizi kopardılar, biz taklaya geldik, biz altta kaldık. |
Turkcell kazandı.
|
Banka smsleri gelmez çünkü çoğu banka ile anlaşmalı değiller ee diğer operatörler ile bir fiyat farkın kalmadı ee ne avantajın kaldı
|
Akp gitmeden nefes almak yok kısacası.
|
Bunlar Turkcell altyapısını kullanıyor. TURKCELL bu durumu fark edip zam talebinde bulunmuştu btk'ya. sonucu da bu oldu
|
Ulan daha etiniz ne butunuz nedir bu zam
|
5 Kasım itibariyle Turkcell netgsm aboneliğine hattını taşıyan müşterilere baz istasyonu sinyalini engellemiş durumda. Ben hat taşıdım 3 gündür kullanamıyorum. Sonunda Turkcell istediğini almış görünüyor. Yazıklar olsun başka birşey demiyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 9 Kasım 2024; 12:16:15 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Kasım 2024; 21:18:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ses paketlerinde zam yok gözüküyor. İnternetle işi olmayan büyüklerimiz için tercih edilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |