Şimdi Ara

Dns Değiştirmek [ Resimli Anlatım ](Youtube Gibi Engelli Sitelere Giriş)(Programsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.) Denetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır
     Dns Değiştirmek [ Resimli Anlatım ](Youtube Gibi Engelli Sitelere Giriş)(Programsız)

2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.

3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.

4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamları yazılır.

5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.

6.) Artık Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye giere hale gelmiş oluyorsunuz.

Not:Bu Uygulamayı Yaptıktan Sonra Tüm İnternet Sekmlerini Kapayın.Daha Sonra Tekrar Girin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 5 Şubat 2010; 20:19:21 >

• güncell beyler deminki açtığım videolu konuda birçok kişi yaknıyodu
  • Teşekkür ederim fakat birşey sorucam şimdi bu ayarları değiştirince bende online oyun açık ve girmesi biraz zor.İnternet kısa sürelik gidicekmi yani oyundan atılma riskim var mı ona göre düzelticem de.
  • + rep hanende
  • Araçlar-> Seçenekler-> Gelişmiş-> Ağ-> Ayarlar-> Otomatik Vekil Sunucu Ayarları> http:/ /go.navige.com yazın.. hızlı ve kolay bütün sitelere giriyor.
    Bu ayarlar Firefox için .. Facebook fan sitesinde ayrıntılı bilgi var. (http://www.facebook.com/pages/Navige/177029596967 ) Ben bu şekilde giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 5 Şubat 2010; 20:34:52 >
  • Google DNS iyidir Giremediği site yok
  • repini verdim. Sende gör
  • super anlatmıssın bende rep verdımm
  • +Rep emeğe saygı. Teşekkürler.
  • google dns'in ayarlarını yaptım youtubu açamadım yine!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

Araçlar-> Seçenekler-> Gelişmiş-> Ağ-> Ayarlar-> Otomatik Vekil Sunucu Ayarları> http:/ /go.navige.com yazın.. hızlı ve kolay bütün sitelere giriyor.
    Bu ayarlar Firefox için .. Facebook fan sitesinde ayrıntılı bilgi var. (http://www.facebook.com/pages/Navige/177029596967 ) Ben bu şekilde giriyorum.

teşekkürler...
  • Niye onar yapıyorsun dns girdikten sonra tarayıcıyı aç.Sitelere girer.
  • fakat bende işte yaramıyor bu yöntem, dns sürekli otomatiğe alıyor kendini
  • Ben windows7 kullanıyorum nasıl değiştiririm dns ayarlarını? Birde böyle bir konu görmüştüm youtube jacker'ın hosts dosyasına yazdıklarını silin falan diyordu e bende sildim tabii eskiden youtube'a girmeyi deneyince sayfa çok uzun süre bekliyordu şimdi direkt altta bitti yazıyor sağ tarafta bar falan dolmuyor nasıl olacak o iş??
  • evet bu dns ler işe yarıyor.türk telekomun yasakladığı bütün sitelere girmenin en kolay yolu bu.

işe yaramayanlar ultrasurf programını indirsin(pc de yasak programı olsa bile ultrasurf ile girebiliyosunuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Google DNS iyidir Giremediği site yok

Girdiğin her siteyi senden başka biri daha biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Google DNS iyidir Giremediği site yok

Girdiğin her siteyi senden başka biri daha biliyor
  • uydu net içinde bu dns değiştirme işini anlatın ozaman
  • Windows 7 de nasıl yapcaz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Windows 7 de nasıl yapcaz bunu?

Sağ alt köşede mutlaka internetin vardır ona sağ tıklayıp Ağ ve Paylaşım Merkezini aç diyeceksin.
    Karşına çıkan sayfanın sol bölümündeki bağdaştırıcı ayalarlarını değiştirin çıkıcak.
    Sonra yine oradan internetini bulup sağ tıklayıp özellikleri diyeceksin.
    Karşına çıkan sayfada ağ iletişimi diyeceksin.
    Sonra Tc/IPv4 seçicen özellikler diyicen dns yazıcan olucak.
    En son netine restart at.

Vınn için DNS değişikliği :
    Turkcell connect programını açıcaksın.
    Araçlar ---> Seçenekler diyeceksin.
    Profil yönetimine tıklayıp düzenle diyeceksin.
    Sonra gelişmiş deyip karşına çıkan sayfada Dns ayarını yazıp tamam deyip kaydet deyip vınna restart atıcaksın.

Not: Konuya eklersen sevinirim kendim yazdığım için altına bir Wizzyy çakıver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.