Şimdi Ara

Dizi film vs. izlerken hiç ağlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette falan görüyorum millet şu sahnede ağladım, bu sahnede gözlerim boşaldı vs. yazıyor.

Ama beni en baba dram bile ağlatmıyor. Duygulanmam bile çok nadir.
    Bir animenin ekşideki entrylerine bakıyorum adam "istisnasız her bölümde ağladım" yazmış ama ben hiçbir bölümde duygulanmadım bile.

Var mı başka böyle olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözlerim boşaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerim boşaldı nedir kardeşim

• ben de knk
  • hachiko hariç daha gözlerim yaşarmadı.
  • Film izlerken olmuşluğu var ama daha çok oyunlarda oldu, hele the last of us ta iyi ağladım

• İzledigim romantik filmlerin bir kisminda gozlerimden yaslar suzuldu, ayrica Mafia the city of Lost Heaven sonunda da gozlerimden yaslar suzulmustu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü izlerken kendini vermiyorsun.
  • kingdom hearts 1 oyunun sonunda çok ağlamıştım. code geasste genel olarak ağladım.
  • Hachiko Sonunda aşırı duygulanmıştım ya

Bir de bir filmde Çanakkale Savaşı gösteriliyordu bir asker savaş istemediğini barış istediğini söylüyordu "şu düşmanlar da belki bizim gibi düşünüyordur" diyip kafasını kaldırdı arkadaşları "yapma" bile diyemeden vurdular adamı Çok üzülmüştüm orada da film adını hatırlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chupacobra -- 28 Mayıs 2016; 23:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Çünkü izlerken kendini vermiyorsun.

Kendimi çok kaptırdıklarımda bile oluyor bu.
    Bazen o sebepten duygulanmadığım oluyordur ama tamamen buna bağlı olacağını zannetmiyorum.

Zaten ben küçüklükten beri böyleyim. 1. sınıfta hocayı üzmüştük, okuldan gidiyorum şakası yaptı, neredeyse bütün sınıf ağlamıştı ama ben ağlamadım. Üstelik çok sevdiğim bir öğretmendi..

Sınıftakiler bana sen üzülmedin mi falan demişlerdi hatta.
    Psikolojik baskı yaptılar:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 28 Mayıs 2016; 23:46:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben duygusal olmayan filmlerde bile ağliyorum
    Bir kadindan daha fazla duygusalim maalesef

Aslinda olay kendini karakterin yerine koyabilmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Yeşil yol , fury

Yeşil yol demeye gelmiştim bende. küçükken izlemiştim bi cacık anlamamıştım tekrar izleyince oldu.

ama bende şöyle bi durum oldu çoğunluğun ağladığı sahnede değil de daha öncesinde ağlamıştım ben. o kadar etkilendim ki kendimi tutamadım hüngür hüngür ağlamıştım.

birde House M.D dizisinde yanlış hatırlamıyorsam 7. sezon 14. bölümdü tam hatırlıyamadım bölümü. bir sahne vardı toplasan 30 sn sürmez sahne. gözümden yaş geldi önce, sonra kahkaha atarak gülmüştüm

• Uçurtmayı vurmasınlar bir izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ağlamadım nedense. Ama gözlerimin dolduğu film ve dizi oldu. Film olarak İnterstellar'ın son dakikalarında , Dizi olarak Breaking Bad final bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Karanlıktan korkuyorum patron lütfen ışıkları kapatma

• Suana kadar hatirladigim kadariyla sadece Perks of Being a Wallflower da gozumden yas geldi. O da zor zamanlarda izledigimden olsa gerek.

• the requiem of dream izle kardeş. Perks of Being a Wallflower yanında güllük güneşlik kalır
  • Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama leyla ile mecnun izlerken ağlıyorken kahkaha attığımı bilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bioshock 2'de etkilenmiştim bayağı ama ağlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.