Şimdi Ara

Dizelmi Benzinmi yoksa Hybridmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çok çok dikkatli sürerek arabamla düşük yakıt tüketimini yakalıyorum. Ama adamın avcu kaşındımı bir kere durduramıyor. 1,5 hybrid yaris alsam 3 litre altında yakarmıyım. Cruze satılıp Hyrid yaris alırmıydınız. Hybrid sistemlerin ömrü nedir. Hybrid yaris kullananlar yada hybrid araba kullanalar olumlu olumsuz dönüşlerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 27 Ekim 2020; 12:44:57 >

• 1.5 hybrid 3 gün kullandım şehiriçi Ankara yoğun trafik hemde 4,6 yakmıştı belki dikkat edilirse 4 e düşebilirdi.

Yakında millet hybrid araç alıp üstüne birde lpg taktiracak bu gidişle zira döviz kurları sürekli artıyor alım gücümüz sürekli düşüyor benzin bir kaç ay sonra 7 lira üstünde satılır 1 yıla 8 lira olur diye düşünmüyor değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim tercihim benzinli. Ticaride zaten dizel.

• Biz kiralamıştık hybrid yaris. Ben tabi bir hafta kullandığm kadar yorum yapayım, çok trafikli bir güzergahınız varsa hybrid en mantıklısı, dur kalk arttıkça yakıt tüketimi düşüyor, uzun yoldaysa benzinliden bir farkını hissetmedim.
    Araba çok güçsüz ama onu net söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/hybrid-arac-surus-teknigi-hbyrid-nirvana-si-yani-hybvana--125142709

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Yararı olur umarım avrupada 1.000.000 km goren taksi prius vardi bataryasi bir miktar kayiba uğrasa da hala yollardaymış.

https://forum.donanimhaber.com/hybrid-arac-surus-teknigi-hbyrid-nirvana-si-yani-hybvana--125142709

YAw adamın yaptığı editi okuyunca devamını getiremedim. Adam arabanın bir kapısının fabrikada boyanmasından dolayı kahrolmuş. Ne olmuşki fabrikada boyandıysa. Ne saçma bir ülkede yaşıyoz arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz mi fiesta mı?
    20 yıl önce açıldı
    c4 benzinlimi dizelmi alsam ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UberJager kullanıcısına yanıt

Siz yinede okuyun epey deneyim içeriyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.