< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dizel Otomobilde Soğuk Hava Sorunu

-
-
https://www.youtube.com/watch?v=vNOpu9FW3y0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses mazot pompasından geliyor hocam bence. Mazot pompası çok az ses yapar ama sizinki bayağı fazla geliyor. Filtre değişimini ne zaman yaptınız? Belki ondan olabilir
-15 dizel için çok soğuk bi derece değil. mazotun viskozitesi -25ten sonra azalıyor diye biliyorum. yakıt pompasıysa aracta ilk kontağı çevirdiğinizde (motoru çalıştırmadan, gösterge ışıkları açılırken) arka koltukların altından yakıt pompasından bi ses gelir. yaklaşık 3 saniye kadar. o sesle karşılaştırın. o sese benzer bir ses ise yakıt pompasındandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le_tatative -- 6 Ocak 2022; 21:9:11 > -
Eylül ayında yaptım. Geçen yıl da mazot pompası donmuştu.
yakıt pompası sesi başta olup kesiliyor evet ama benim eski aracımda yakıt pompası arızalandığı için tamir ettirdiğimde o ses kalıcı olmuştu sorun yapmıyordu ama ses hep vardı önemsemedim öyle satmıştım zaten
-
Çok soğuk bir bölge de yaşıyorsanız, neden Dizel araç kullanıyorsunuz çok merak ediyorum?
-
çözümü benzinli araca geçmek. o kadar soğukta dizel araç tat vermez, ısınmaz, titrer durur, gürültüsü çekilmez.
-
Hocam geçen yıl tayin oldum. Bu kadar sorun olacağını bilmiyordum. Ayrıca piyasanın çok oynak olması maddi durum vs. Dizelin zaten eski cazibesi yok
Kafaya taktım alacağım bir tane
aliexpress.com
3900.59TRY 13% OFF|Hcalory 12V 5KW dizel yakıtlı çift modlu havalı ısıtıcı kiti dizel evrensel ısıtıcı uzaktan kumanda ile LCD monitör için motorlu kamyon|Heating & Fans| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4000382615414.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1aac2e0e0ciyaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 9 Ocak 2022; 16:51:24 > -
Nerde çalışıyorsunuz?
-
HOCAM BUNUN ALMIŞKEN SULUSUNU ALIN. KURUSU SADECE KABİNİ ISITIR. SULUSU MOTOR SUYUNU DA SICAK TUTAR. AMA TABİ DAHA PAHALI OLUR.
-
Sulu zaten. Kurular daha ucuz
-
O ZAMAN SÜPER. BENİM KULLANDIĞIM ARACA KURUSUNU TAKTIRDI PATRON. MOTOR SOĞUK KALIYOR AMA İSTANBULDA ZATEN SORUN OLMUYOR.
-
Muş hocam
Anladım Hocam, soğuk bölgede Dizel araç gerçekten eziyet, hayırlısı olsun.
En Beğenilen Yanıtlar

-15 dizel için çok soğuk bi derece değil. mazotun viskozitesi -25ten sonra azalıyor diye biliyorum. yakıt pompasıysa aracta ilk kontağı çevirdiğinizde (motoru çalıştırmadan, gösterge ışıkları açılırken) arka koltukların altından yakıt pompasından bi ses gelir. yaklaşık 3 saniye kadar. o sesle karşılaştırın. o sese benzer bir ses ise yakıt pompasındandır. |
çözümü benzinli araca geçmek. o kadar soğukta dizel araç tat vermez, ısınmaz, titrer durur, gürültüsü çekilmez. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X