Şimdi Ara

Diyelim mükemmel bir ilişkiniz var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç senedir birliktesiniz ve çok güzel anılarınız olmuş.

Sonra senden bir seçim yapman isteniyor. Ya sen onla ilgili her şeyi unutacaksın, ya o senle ilgili her şeyi.

İlişkiye devam edebilir misiniz tamamen size bağlı.

Hangi seçeneği seçersiniz?

• Eternal Sunshine of the Spotless Mind filmine benzemiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben unutayim. Onunla ilgili herşeyi yeniden öğrenmekten hiç yorulmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Eternal Sunshine of the Spotless Mind filmine benzemiş.

Unutma kısmı andırıyor da onda zaten ayrılık acısından yapıyorlardı bu olayı. Bunda gayet uzun süreli, güzel bir ilişki var, ama böyle zorunlu bir seçim yapman isteniyor. Başarabilirseniz de operasyondan sonra da ilişki devam edebilir. Hangisini seçmek sizin için daha mantıklı olur, sorum bu.
  • İkimiz geçmişi unutup temiz sayfa açalım deyip evlenme teklifi ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

İkimiz geçmişi unutup temiz sayfa açalım deyip evlenme teklifi ederdim.

Yok öyle olmuyor, biriniz unutabilirsiniz sadece ve seçim şansı sende. Kız da ne seçersen seç öyle sinir falan olmayacak neden bunu seçtin diye.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gündür çok zor sorular soruyorsunuz.
    İkisi de kötü. O benle ilgili her şeyi unutsa beni tekrar sevme ihtimali o kadar da yüksek değil. Benim de aynı şekilde. Unutan kişi başkasıyla evlense falan unutmayacak olan kişi ömür boyu acı çekecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben unutayım hiçbir zaman şunu unutmayın saygı değer dh üyeleri ve misafirleri ayrılık gidene değil kalana koyar bu yüzdendir ki çiftler ayrıldıkları zaman çirkefleşirler birbirlerine zarar verip karşı tarafı üzmeye çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 13 Eylül 2016; 13:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Hocam kaç gündür çok zor sorular soruyorsunuz.
    İkisi de kötü. O benle ilgili her şeyi unutsa beni tekrar sevme ihtimali o kadar da yüksek değil. Benim de aynı şekilde. Unutan kişi başkasıyla evlense falan unutmayacak olan kişi ömür boyu acı çekecek.

Teşekkürler.

Bu benim ilişkilerimde en çok korktuğum olaydı, ve cidden cevap vermesi aşırı zor ilişkisi olan bir insan için. Ama kendim unutmayı seçerdim sanırım, çünkü yıllarımı birlikte geçirdiğim kızın bana boş gözlerle bakmasına, birlikte yaşadığımız hiçbir şeyi hatırlamamasına dayanamam.

• Ben unutmak isterdim. Sevdiğim kişi bana şu an boş gözlerle bakıyordur herhalde. Ulan 2 yılı 1 kavga da nasıl silip atabiliyor inanamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 13 Eylül 2016; 13:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Ben unutmak isterdim. Sevdiğim kişi bana şu an boş gözlerle bakıyordur herhalde. Ulan 2 yılı 1 kavga da nasıl silip atabiliyor inanamıyorum...

18 ayı kavgasız atan da var kardeş, üzülme.
  • Boyle soru sorulacak durumu dusmussem birakin da ben unutayim derim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Vaaay mest ettin bizi

• O isteyen kişi kim oluyormuş da istiyor? Ona kendisini unuttursak daha iyi değil mi?
  • Emişme seçeneğini seçerdim
  • Zaten mükemmel ilişkim var

• Yani hocam kız gecmiste her turlu naneyi yemiş erkekten bunu unutmasını mı istiyor anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Yani hocam kız gecmiste her turlu naneyi yemiş erkekten bunu unutmasını mı istiyor anlayamadim

Hayır birader, birlikte olan anılarınızı, kızın kim olduğunu vs onla ilgili her şeyi unutuyorsun, ya da o unutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

Zaten mükemmel ilişkim var

Üniversitede yalnız kalacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.