Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanına alınan 1 milyon tllik Merso hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Diyanet İşleri Başkanına alınan 1 milyon tllik Merso hakkında ne düşünüyorsunuz

“Diyanet İşleri Başkanı’na Mercedes” haberi üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan bir açıklama yapıldı. S500 model aracın Diyanet Vakfı bütçesinden değil, Maliye Bakanlığı’nın bilgisi dahilinde Devlet Malzeme Ofisi tarafından satın alındığı bildirildi. 'Hürriyet'.

Papalın albea sı varsa bizimde Mercedesimiz var demeye çalışmışlar heralde.

• Güzel araç.
  • RR yakışırdı başkanımıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu devlet malzeme ofisinde daha neler var nasil bir ofis surasi cok merak ediyorum.

Ayrica, camii imami gece 5te bisikletle camiiye giderken bas imama da bu yakisir..

• S65 AMG varken, S500 çöptür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

S65 AMG varken, S500 çöptür.
    Allahın fakirleri daha iyisini alamamışlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

S65 AMG varken, S500 çöptür.
    Ulan diyanet işleri başkanlığı nedir hangi yılda yaşıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyanete soracagim, yerli üretim araç varken batı menseili araç alip maddi olarak elin gavuruna kkazanç sagliyoruz. Onlarda o kazançla silah yapip müslüman kani akitiyor. Bunu bilipte alis veriş yapmak caiz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Alıntıları Göster
    keşke diyanet işleri başkanı çıkıp ben bu aracı istemedim, devlet tahsis etti falan dese.

***İsrafı-lüksü-gösterişi şiddetle redden dinimiz,
    ***Namazda hediye edilen süslü kaftanı namazın yarısında çıkarıp:
    -Bu kaftanın süslemelerine bakarken namazda huşum bozulacaktı diyen bir peygamberimiz,
    ***Zamanının sayılı zengini olupta tüm varlığını islama ve müslümanlara vakfedip kuru ekmeği zor bulan onlarca sahabeler tarihte yaşamışken.

****Sizce alınan bu lüks araçta neyin nesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

keşke diyanet işleri başkanı çıkıp ben bu aracı istemedim, devlet tahsis etti falan dese.

***İsrafı-lüksü-gösterişi şiddetle redden dinimiz,
    ***Namazda hediye edilen süslü kaftanı namazın yarısında çıkarıp:
    -Bu kaftanın süslemelerine bakarken namazda huşum bozulacaktı diyen bir peygamberimiz,
    ***Zamanının sayılı zengini olupta tüm varlığını islama ve müslümanlara vakfedip kuru ekmeği zor bulan onlarca sahabeler tarihte yaşamışken.

****Sizce alınan bu lüks araçta neyin nesi?

Alıntıları Göster
    Noldu cari açık falan hikaye galiba ?

• Ulan başbakana cumhurbaşkanına anlarım hadi ülkeyi temsil ediyorlar da o bakana bu başlama şu valiye ıvıra zıvıra sıfır S class çekmek nedir ya. Yazıktır be illa makama yakışır oturaklı bir araç isteniyorsa piyasada 5 6 yaşında mis gibi S classlar 7ler var illa son model sıfır olması şart mı? Bu ülkede yiyecek bir somun ekmeğe muhtaç insanlar var günahtır israftır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Ulan başbakana cumhurbaşkanına anlarım hadi ülkeyi temsil ediyorlar da o bakana bu başlama şu valiye ıvıra zıvıra sıfır S class çekmek nedir ya. Yazıktır be illa makama yakışır oturaklı bir araç isteniyorsa piyasada 5 6 yaşında mis gibi S classlar 7ler var illa son model sıfır olması şart mı? Bu ülkede yiyecek bir somun ekmeğe muhtaç insanlar var günahtır israftır.
    oha arkadaş, diyanet işleri bakanlık oldu da haberimiz mi yok, bu nasıl bir düzen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Ulan başbakana cumhurbaşkanına anlarım hadi ülkeyi temsil ediyorlar da o bakana bu başlama şu valiye ıvıra zıvıra sıfır S class çekmek nedir ya. Yazıktır be illa makama yakışır oturaklı bir araç isteniyorsa piyasada 5 6 yaşında mis gibi S classlar 7ler var illa son model sıfır olması şart mı? Bu ülkede yiyecek bir somun ekmeğe muhtaç insanlar var günahtır israftır.
    Cuma günleri camilerde çeşitli sebeplerle cemaatten yardım paraları toplanır. O yardım eden insanlar sakın bu konuyu görmesin. Bir daha tek kuruş yardım etmezler.
  • Rengi siyahsa çok toz tutar.

• Halife sanki mübarek...Bence direk tank alsınlar.

• Diyanetin yaptığı açıklama resmen sıvama olmuş. Diyanet vakfının parasıyla böyle bir otomobil almak direkt hırsızlık olurdu zaten . O paraları millet size islama hizmet için veriyor , altınıza milyonluk araç almanız için değil. Sonuçta devlet bütçesiyle alınmış olması da bence büyük bir gaflettir , çok fazla bir şey değişmez , zaten haksız olan fahiş vergilerle , en fakir insanımızdan bile toplanan parayla alınmış bir araca Diyanet işleri başkanı hangi vicdanla binecek , o koltukta nasıl rahat oturacak . Kendi en lüx araca binip millete israfın günah olduğunu anlattığında millet ne gözle bakar bilemiyorum.

• quote:

Ne alaka yıl ?
  • bu arabaya binip, halka "aza tama edin, lükse düşkün olmayın, peygamberimiz 1 hurmayla oruç tutardı" diye vaaz vermek nasıl bir.. artik kelime bulamıyorum arkadaş.

• Konusu mevcut arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Ne alaka yıl ?

Dinle ilgili bilinmeyen mi var? Yeni vahiyler mi iniyor?
    Kur'an okumaz kimse ama sakız orucu bozar mı diye diyaneti meşgul etmeyi bilirler.
    Herkes açıp bir kere Kur'an'ın Türkçesini okusa diyanete falan gerek kalmaz.
    İnananların kaçı Kur'an'ın mealini okudu?
    Laik bir devlette diyaney miyanet olmamalı.
    Şimdi ben Şaman'ım desem, Şamanizmle alakalı soruma cevap verecek bir diyanet var mı?
    Ya da Hristiyanlıkla ilgili soru cevaplayacak bir başkanlık var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.