Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
36
Favori
115.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben kimsenin ailevi değerine dil uzatmadım utanç duyulacak hiç bir şey yapmadım yazdığın saçmalığa karşılık acizsin dedim zaten.

    Ben, adam 1 hafta önce yamaya ulaşırken ücreti yenilemeyince 1 hafta sonra Batman yamasına ulaşamamış diyorum sen halen abonelikten bahsediyorsun adam Batman yamasına 1 hafta önce hesabından ulaşıyorsa demekki 1 dolar üstü aboneymiş ama devam etmeyince hesabından indirme kısmı silinmiş yamaya bir daha ulaşamamış.

    Size ulaşınca sorunun çözüleceğini oda biliyor ama hakkı olan yamalar için size ulaşıp dert anlatmaktansa orjinal dilinde oynamış geçmiş.

    Şimdi anladınmı tabiki anlamadın çünkü işine gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 17 Haziran 2019; 21:3:15 >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • k3kin K kullanıcısına yanıt
    KaN. kullanıcısına yanıt
    Müdür olayı kendi lehine çevirmek için yanlış bilgi aktarıyosun.Dos 2 çevirisi için oylama ve Belli bir sayıda abone sayısı şartı koydukları için kaydolmuştuk.
    Normal üye değilim Dos 2 için kaydolup abonelik aldık.Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com]

    Senin savunduğun teze göre benimde account kısmında bütün yamalara ulaşmam lazım.
    @KaN.

    K3kin yanlışlık oldu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 17 Haziran 2019; 21:59:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

    Müdür olayı kendi lehine çevirmek için yanlış bilgi aktarıyosun.Dos 2 çevirisi için oylama ve Belli bir sayıda abone sayısı şartı koydukları için kaydolmuştuk.
    Normal üye değilim Dos 2 için kaydolup abonelik aldık.

    Senin savunduğun teze göre benimde account kısmında bütün yamalara ulaşmam lazım.
    @KaN.

    K3kin yanlışlık oldu :)
    Yaptıkları sadece sürekli abonelikten bahsedip kafa karıştırmak.

    Bunların söylediği zırvalar bir yana benim anladığım daha önce hesabında dlc yamaları olsa bile üyeliği ücret karşılığı yenilemezsen indirme bölümü gittiği için onlara hesabından ulaşamıyorsun.

    Ancak paşalara Face gibi yerlerden ulaşıp derdini anlatıcan daha önceki üyeliğini ispat edicen ondan sonra sana uygun görürlerse link verecekler indireceksin.

    Olmadı bütün bu formalitelerle uğraşmam diyorsan hesabından 20 kağıt ateşleyip indirme kısmına tekrar kavuşacaksın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

    Müdür olayı kendi lehine çevirmek için yanlış bilgi aktarıyosun.Dos 2 çevirisi için oylama ve Belli bir sayıda abone sayısı şartı koydukları için kaydolmuştuk.
    Normal üye değilim Dos 2 için kaydolup abonelik aldık.

    Senin savunduğun teze göre benimde account kısmında bütün yamalara ulaşmam lazım.
    @KaN.

    K3kin yanlışlık oldu :)
    Yanlış bir bilgi vermiyoruz, aşağıdan gerekli ayrıntıları kontrol edebilirsiniz.

    herkes düşüncesini paylaşabilmekte özgür, seviyeli ve saygılı her eleştiriye açığız.
    https://animusprojesi.com/neden-bagis-yapiyorum/

    DOS2 oylaması zamanında abone olabilirsiniz, fakat bunun üstüne 2 kez ödeme sistemimiz ve aboneliklerimiz yenilendi.

    Sizinde dediğiniz üzere sadece DOS2 için abone olduğunuzu ve sadece bunun için abonelik aldığınızı belirtiyorsunuz.

    Ayrıca şunu da belirteyim. 2 farklı yama haricinde ücretli bir yamamız bulunmuyor ve sadece tek seferlik alıma açık.

    Bir yamanın tam sürümü yayınlandıktan bir süre sonrasında BETA veya ALFA sürümleri kaldırılır.

    Eğer Batman'ı ve Assassin's Creed Origins DLC'lerini tek seferlik olarak almadıysanız, erişemediğiniz bir yama yok, diğer bütün yamalar ücretsiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 17 Haziran 2019; 23:6:44 >




  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Ben şunu anlamadım, yardımcı olur musun.

    4 ay üst üste 1$ güncel abone olanlar hak kazanıyor ama daha önce 3 ay üst üste 4$ abone olan eski aboneler hak kazanamıyor mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Bunu bana yazan kişiyi taa oyunçeviri zamanlarından tanırım yalan söyleyecek biri değildir zaten o yüzden bunun üstünde bu kadar durdum.

    Adam bırak batman daha önce kurup oynadığı ac origins yamaları bile hesabından gitmiş bu LaHire gibiler halen konuyu çarpıtıp abonelikten bahsediyor.

    Ben yine söylüyorum aboneliği biten varsa girsin hesabına baksın indirme bölümü varmı yokmu hep beraber görelim.

    Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın fakat sizin yazmış olduğunuz mesajlara baktığımda gördüğüm tek şey eleştiri adı altında bulduğunuz en ufak bir açığı koz olarak kullanıp bu çeviri grubuna saldırmaktan ve baltalamaktan başka bir şey değil. Elbette siz yada bir başkası gördüğü yanlışları yada olumsuzlukları belirtmekte özgürdür.Yapıcı her eleştiri bu grubun daha iyi hizmet vermesini sağlayacaktır. Fakat yazdıklarınızdan söylemlerinizden anlaşılan tek şey sizin amacınız ne eleştirmek ne hoşnutsuzluğunu dile getirmek. Sizin yapmaya çalıştığınız tek şey bu çeviri grubunu baltalamaktan başka bir şey değil.

    Eğer gerçekten bu oluşumu ve yapılan işleri destekliyor olsaydınız yapılan birkaç '' yapıcı eleştiri '' şeklinde düşüncelerinizi belirtirdiniz. Bunu yapmak yerine burada yazdığınız mesajlarla bu oluşuma destek veren yada vermeyi düşünen kişilerin akıllarını bulandırmak verilen desteği engellemek gayreti içerisindesiniz. İnsanları galeyana getirerek bu oluşuma zarar ve yapılan işlere zarar vermek niyetindesiniz. Pireyi deve yaparak sanki ortada bir hırsızlık ve dolandırıcılık varmış gibi bahsediyorsunuz. Ayrıca bu söylemleriniz '' miş - mış - muş '' şeklinde. Bir şey için ücret alındıysa eğer elinizde dekont varsa abonelik süreci bitmiş bile olsa kendilerine facebook sayfalarından ulaşıp konu hakkında yardım alabilirsiniz. Kendilerine ulaştınız mı ? bu konu hakkında iletişime geçtiniz mi ? Tahmin edeyim hayır. Çözüm odaklı olsaydınız burada bu şekilde konuyu çarptırmak yerine kendilerine ulaştık ve '' olumlu '' yada '' olumsuz '' şekilde cevap aldık diye burada durumu belirtmek yerine atıp tutuyorsunuz. Kendilerine ulaşsanız yamanızı alabilecektiniz belkide. Sorunu yaşayan kişinin adına burada sözcüsü gibi konuşuyor olmanızda ayrı bir ironi.


    Emin olun ne sizin nede bir başkasının parasına göz dikecek ve ihtiyacı olan kişiler değillerdir. Sizin gibi bu oluşumlara zarar vermeye çalışanların sonu gelmeyecektir fakat emin olun siz ne kadar baltalamaya da çalışsanız karalamaya da çalışsanız gayretinizin ne olduğunun bilincinde olan bu oluşumu yapılan işi taktir eden ve memnun olan bunca insanın ne desteğini kesebilirsiniz ne bu ve bunun gibi işlerini düzgün yapan insanlara ve oluşumlara zarar veremeyeceksiniz.




  • CeyhunYcl kullanıcısına yanıt
    Sen benim yazdıklarımı iyi okumuyorsun sanırım?

    Senin alıntın(Eğer gerçekten bu oluşumu ve yapılan işleri destekliyor olsaydınız)

    Benim alıntım(sizin oluşuma destek vermediğimde şaşırmış abi sen böyle oluşumlara desteği seversin ama bunlara niye tepkilisin)

    İşiniz gücünüz algı yaratıp insanları karalamak mesajlarım yukarıda bak bakalım hangisinde bu oluşumu desteklemişim ben.

    Yardım konusuna gelince kendisi daha önce icat edilen koruma programında sorun yaşamış ac origins dlc'sini kuramamış setup vermelerini istemiş aldığı cevap setup paylaşmayacaklarını sorunu çözüp çok yakında paylaşacaklarını yazıp geçmişler.

    Şimdi söyle bakalım sence yardımcı olmuşlarmı? adam aylarca destek olmuş parasını vermiş dlc çıkmasını beklemiş ama paşalar kendilerini koruyacak diye setup paylaşmamış bekletmiş adamı.

    Batman yaması içinse 1 hafta önce hesabında varmış yama indirme bölümünde ancak kurmak için üyelikle girmek, yedek alınması için beklemek bir kaç linkten daha dosya indirmek gibi işler olduğundan vazgeçip hafta sonuna bırakmış ama hafta sonu üyeliği bittiği için indirme bölümü gittiğinden tekrar yamayı indirememiş.

    Şimdi elini vicdanına koy cevap ver: aylarca bunlara maddi destek olan biri Origins dlc yamasını kuramayıp destek istediğinde destek bulamayıp bekletilirse tekrar yardım istermi bunlardan?

    Batman konusunda bir yorum var adam şapkacı diye bir görevde ingilizce kelime ile karşılaşmış verilen cevap o görev dlc daha çevrilmedi peki çevrilince ne olacak?

    Bir ay sonra yama ücretsiz paylaşılınca yine ingilizce kalacak orası çünkü dlc'ler ücretli tam Türkçe oynamak istiyorsan 7$ ateşle yoksa translate vari, oyunu yarım yamalak anlayıp geçersin.

    Şimdi ana oyunların çevirilerini bedava verip, dlc çevirilerini yüksek ücretle satıp, kendilerini koruyacam diye, insanları türlü programlarla uğraştıranlar bunlara varmı bir lafın yok çünkü sende baltayı taşa vurmuşsun heberin yok.

    Bir dlc'yi 40 tl den satanları savunmayın bana.




  • Arkadaş beleşcidir çok kafaya takmayın derim şimdi nasıl laf soksam diye diye arayıp durarken mışlar muşlar ile konuya dadandı.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Ne ağladınız ya! Bu güne kadar kimden yardım istesem bir şey sorsam cevap aldım hiç kimse ne tersledi ne boşverdi. Bir tek bu olaylar üye olmadan buradan kafasına göre olay sıkan, üye olup iptal eden ama discord, face vs. kanallardan gruba ısrarla ulaşmayan! arkadaşaların başına geliyor bu işler ne hikmetse! Üye olup discord'ta yazan hatta üye olmadan genel bölüme yazan hiç kimse bu sorunları yaşamıyor. İlginç olaylar bunlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 18 Haziran 2019; 21:53:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Sen benim yazdıklarımı iyi okumuyorsun sanırım?

    Senin alıntın(Eğer gerçekten bu oluşumu ve yapılan işleri destekliyor olsaydınız)

    Benim alıntım(sizin oluşuma destek vermediğimde şaşırmış abi sen böyle oluşumlara desteği seversin ama bunlara niye tepkilisin)

    İşiniz gücünüz algı yaratıp insanları karalamak mesajlarım yukarıda bak bakalım hangisinde bu oluşumu desteklemişim ben.

    Yardım konusuna gelince kendisi daha önce icat edilen koruma programında sorun yaşamış ac origins dlc'sini kuramamış setup vermelerini istemiş aldığı cevap setup paylaşmayacaklarını sorunu çözüp çok yakında paylaşacaklarını yazıp geçmişler.

    Şimdi söyle bakalım sence yardımcı olmuşlarmı? adam aylarca destek olmuş parasını vermiş dlc çıkmasını beklemiş ama paşalar kendilerini koruyacak diye setup paylaşmamış bekletmiş adamı.

    Batman yaması içinse 1 hafta önce hesabında varmış yama indirme bölümünde ancak kurmak için üyelikle girmek, yedek alınması için beklemek bir kaç linkten daha dosya indirmek gibi işler olduğundan vazgeçip hafta sonuna bırakmış ama hafta sonu üyeliği bittiği için indirme bölümü gittiğinden tekrar yamayı indirememiş.

    Şimdi elini vicdanına koy cevap ver: aylarca bunlara maddi destek olan biri Origins dlc yamasını kuramayıp destek istediğinde destek bulamayıp bekletilirse tekrar yardım istermi bunlardan?

    Batman konusunda bir yorum var adam şapkacı diye bir görevde ingilizce kelime ile karşılaşmış verilen cevap o görev dlc daha çevrilmedi peki çevrilince ne olacak?

    Bir ay sonra yama ücretsiz paylaşılınca yine ingilizce kalacak orası çünkü dlc'ler ücretli tam Türkçe oynamak istiyorsan 7$ ateşle yoksa translate vari, oyunu yarım yamalak anlayıp geçersin.

    Şimdi ana oyunların çevirilerini bedava verip, dlc çevirilerini yüksek ücretle satıp, kendilerini koruyacam diye, insanları türlü programlarla uğraştıranlar bunlara varmı bir lafın yok çünkü sende baltayı taşa vurmuşsun heberin yok.

    Bir dlc'yi 40 tl den satanları savunmayın bana.
    Açık konuşayım ben sizin bu tavırlarınızdan,söylemlerinizden ötürü bu oluşumunun haricinde X bir ekibin yaptığı,yapacağı işleri sizin söylediğinizin aksine zerre değer verdiğiniz ve desteklediğinizi düşünmüyorum. Eğer Türkçe çeviri işlerini söylediğiniz gibi destekliyor olsaydınız çeviriyi hangi grup yapmış diye ayrımcılık yapmadan önceliğiniz yapılan çevirinin destekçisi olup ( maddi olarak bahsetmiyorum iyi tek 1 yorum bile destektir ) yapılan işe binlerce kişinin kullanacağı kendi dilinde bir süre sonra ücretsiz oynayabileceği yama çıkardıkları için teşekkür etmek olurdu. Siz bunun aksine '' mış - miş - muş - '' tarzı söylemlerle başkasının adına bir şeyler söylüyorsunuz. Yine söylediğiniz gibi bu ekibin hiç bir yamasını kullanmamışsınız hiç destek olmamışsınız bu ekip ile bir alakanız yok ama göründüğü üzere karalama,yalan yanlış söylemler, zarar verme gayretiniz çok fazla. Kullanmadığınız yama hakkında zaten eleştiri yapamazsınız. Yanlış bulduğunuz bir düşünceniz varsa olgunlukla belirtirsiniz açık şekilde yazarsanız olur biter. Siz bunun aksine tüm gayretinizle burada insanlara ekibi kötü göstermek adına uğraşıyorsunuz.


    Sorun için kendilerine yazdınız mı ? diye soruyoruz '' zamanında yazdık şöyle olmuş,böyle olmuş. Bir daha siz yazar mısınız ? '' şeklinde çocuksu bahaneler üretiyorsunuz. Parasını verdiyseniz sorun yaşıyorsanız her defasında yazacaksınız. Çocuk gibi küskün tavırlarla gelip burada karalamaya çalışmayacaksınız. Yaşadığınız son sorun hakkında yazmamışsınız bile burada '' şöyleler, böyleler '' diyorsunuz.


    '' Siz olsanız yazar mısınız ? '' Sorunuza cevap olarak şunu söyleyebilirim. Bahsettiğiniz Origins DLC yamaları ilk çıktığında bende yamaları ücretli şekilde abonelik almadan sadece ücretli şekilde aldım ve kurulumda sorun yaşadım. O zamanlar çalıştığım işten ötürü gündüz vaktim yoktu gece yarısından sonra kendilerine facebook sayfalarından ulaştım ve sorunu anlattım. Anlık olarak dönüş yapıldı 1 hafta boyunca her gece uzaktan bağlantı ile kurulum yapmaya çalıştılar saatlerce uğraştılar ve 1 hafta sonunda sorunumu giderdiler. Abone değilim yada bağışçı değilim hesabım hala aktif hala yama içinde duruyor ve söyledikleri gibi sorun giderildi. Benim haricimde yamayı satın alan birçok kişiye aynı şekilde bu yaşanan sorun hakkında yardımcı oldular.


    Şimdi ben size açık açık soruyorum. Siz ne saçmalıyorsunuz ?

    '' Ücret ödenirken iyi ücret ödemesi yapılmadığında insanlar umursanmıyor yardım edilmiyor ''şeklinde bir iddianız var. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Siz ne anlatıyorsunuz ? Böyle bir duruma insanların inanmasını mı bekliyorsunuz gerçekten. Böyle bir durum varsa onca insan neden destek oluyor ? Söylemlerinizde kendinizle çelişiyorsunuz. Açıkça belirtmek istiyorum bence söyledikleriniz zırvalıktan ibaret. Artık karalamak adına insanlara karşı cephe aldırmak adına doğrulukla alakası olmayan zırvalıkları burada yazıyorsunuz. Buna zırvalık diyorum çünkü böyle bir durum olmadığını bizzat yaşayarak gördüm. Yine tekrar ediyorum sizin tek amacınız yalan yanlış söylemlerinizle bu oluşuma karşı verilen desteğin kesilmesi, bu oluşumun zarar görmesi hatta tamamen dağılması. Sizin amacınız eleştiri falan yapmak değil. Eleştirisini yapacak kişi yazar ve konu onun için kapanır. Sizin ısrarla söylenen sözleri cımbızla çekerek kalıplaşmış birkaç sözü işinize geldiği gibi evirip çevirerek iftiralar atmak. Ne bu insanları yorun ne sizi cevap vermeye değer gören bir şeyler anlatmaya çalışan insanları yorun.

    Bir kez daha açık şekilde soruyorum. Kendileri çeviriyor kendileri satıyor fiyatı kendileri belirliyorlar size ne ? Sizin ne ilgilendiriyor ? Ne sizin ne benim nede X birisinin belirlenen fiyata tepki göstermeye eleştirmeye hakkı yok. Alan alır almayan olmaz bu kadar basit. Para vermek istemeyen bekler birkaç ay sonra ücretsiz yayınladıklarında yine oynar. Bu tarz zırvalıklarla sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Zaten neyin ne olduğunun bilince olan insanlar yorumlarınıza ağızlarını kullanmadan gülüyorlar. Varsa bir hazımsızlığınız saçma sapan zırvalıkların arkasına sığınmadan açıkça belirtin. Bu tarz 3-5 yoruma bakarak desteği kimse kesmez. Sizde uğraşmayın insanları da uğraştırmayın.

    Son olarak size başka bir yorumum olmayacak. Birde bu yorumu okuyacak kişilerden bir ricam olacak. Bu tarz insanların sözlerine bakmayın amaçlarını niyetlerini yorumumda belirttim. Bu tarz ekiplerin hepsine ( maddiyatı ) bir kenara bırakın manevi olarak destek olmak durumundayız. Türkçe oyunları oynamak istiyorsak bu tarz insanların sözlerini ciddiye bile almadan desteğimizi sonuna kadar vermek zorundayız. Gördüğünüz gibi konuyu açılış amacının dışına çıkarıp yazmış olduğu yorumlarla insanları konuya dahil edip tartışma çıkartma yada açılan konunun amacı haricinde çok farklı yönlere gitmesi gayretindeler. Bu tarz insanlara ne cevap verin ne ciddiye alın istedikleri şeyi hedefledikleri şeyi onlara vermeyin. Aklınızda bir soru varsa konu hakkında gidin o ekip ile görüşün bu tarz insanların zırvalıklarını ciddiye alarak bu oluşumlara zarar vermeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyhunYcl -- 18 Haziran 2019; 18:58:8 >




  • Animus'un şu son yama paylaşımları ödeme sistemi değişiklikleri yama ücretleri vb konularda tartışmaları okuyup geçiyorum şimdilik bir yorumum yok beklemedeyim, tabii Animus'un destekçilerinin yorumlarına da katılıyorum hak veriyorum ama Animus karşıtı görüşlerde de haklılık payı var onlara da katılıyorum o kadar.

    Bir de zamanında AC: ORIGINS'in DLC 2: The Curse of the Pharaohs yaması yüzünden (parasını verdik aldık fakat DLC 2 eksik bırakılmış bir yamaydı %100'lük bir çeviri değildi) biraz içerlemiştim kendilerine de çok kez yazdım bunu Animus için tek üzüntüm buydu söylemiş olayım. Dragon Age II'nin eksik bırakılan inventory codex/kitap/not/mektup çevirilerine de bayağı laf etmiştim ama yamayla ilgilenen çevirmeden açıklama geldi (@LaHire olması lazım) bunu kabullendim haklı buldum teşekkür ettim.

    ---
    Bu arada arkadaşlar AC: ODYSEEY yaması için yeni gördüğüm bir açıklama yapmışlar, şu an kendi konusu da kitli kusura bakmazsanız diğer bir yama konusundan buraya ALINTI paylaşıyorum:

    ALINTI:
    Assassin’s Creed Odyssey Çevirisi Hakkında Son Durum (13 Haziran 2019)

    Assassin’s Creed Odyssey çeviri projemizle ilgili yaşanan bir gelişmeyi sizlere aktarmak istiyoruz.
    Kısa bir süre öncesinde, 1 ay kadar süre içerisinde alt yazılar haricindeki metinlerin çevrilmiş olduğu sürümü yayınlayacağımızı sizlere aktarmıştık.

    Konuyla ilgili gerekli sayıda çevirmenlerin ekibimize katılmasıyla birlikte, proje hızlandı. Bu sebeple yamanın, oyunun 1. çıkış yıl dönümü olan 5 Ekim 2019 tarihine kadar sizlerle sunmayı planlıyoruz.

    ---
    Ben en çok şu üste paylaştığım AC: Odyssey Türkçe yama açıklamanıza sevindim. Vampire the Masquerade: Bloodlines yaması da en merakla beklediklerimden birisi ama şu an için (hatta Ekim 2018'den beri diyelim) ilk önceliğim sadece AC: Odyssey, zaten uzun bir süre böyle bir açıklamanız olabilir mi (Animus olarak; oyunun 1. yıl dönümünde Türkçe yama tamamlanacak/sunulacak diye bir açıklamanız olsa öpüp başımıza koyarız) diye diye de söyleniyordum gerçi AC: Odyssey konusunun hala kitli kalması pek hoş değil ya neyse.

    Eğer söylendiği gibi Ekim 2019 sonuna kadar tüm testler hatalar giderilip şu efsane olmaya layık Türkçe yamaya (%100'lük bir çeviriyle) bizi kavuşturursanız ne mutlu, gidişat yama başlangıç/bitiş aynen AC: Origins(ana oyun) yamanız gibi olacak yani harika. Sonrasına da artık Vampire the Masquerade: Bloodlines, Divinity Original Sin II derken daha kolaylaşır işleriniz sizler de rahat edersiniz bizlerde.

    Son olarak şunu söyleyip gideyim eğer @AnimusProjesi buralara uğrar cevap verirse diye diyorum, bir yerde konusunu görmüştüm AC: Syndicate Türkçe yaması şu an kurulduğunda oyuna uygulanmıyormuş bir ilgilenirmisiniz diyecektim? Türkçe yamadan kaynaklı değildir de yine Ubisoft bir şeyler karıştırmış olabilir bundan olsa gerek, daha önce de bir çok eski AC yaması Ubisoft yüzünden çalışmamıştı kalmıştık öyle yamaları sonradan güncellemiştiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    Animus'un şu son yama paylaşımları ödeme sistemi değişiklikleri yama ücretleri vb konularda tartışmaları okuyup geçiyorum şimdilik bir yorumum yok beklemedeyim, tabii Animus'un destekçilerinin yorumlarına da katılıyorum hak veriyorum ama Animus karşıtı görüşlerde de haklılık payı var onlara da katılıyorum o kadar.

    Bir de zamanında AC: ORIGINS'in DLC 2: The Curse of the Pharaohs yaması yüzünden (parasını verdik aldık fakat DLC 2 eksik bırakılmış bir yamaydı %100'lük bir çeviri değildi) biraz içerlemiştim kendilerine de çok kez yazdım bunu Animus için tek üzüntüm buydu söylemiş olayım. Dragon Age II'nin eksik bırakılan inventory codex/kitap/not/mektup çevirilerine de bayağı laf etmiştim ama yamayla ilgilenen çevirmeden açıklama geldi (@LaHire olması lazım) bunu kabullendim haklı buldum teşekkür ettim.

    ---
    Bu arada arkadaşlar AC: ODYSEEY yaması için yeni gördüğüm bir açıklama yapmışlar, şu an kendi konusu da kitli kusura bakmazsanız diğer bir yama konusundan buraya ALINTI paylaşıyorum:

    ALINTI:
    Assassin’s Creed Odyssey Çevirisi Hakkında Son Durum (13 Haziran 2019)

    Assassin’s Creed Odyssey çeviri projemizle ilgili yaşanan bir gelişmeyi sizlere aktarmak istiyoruz.
    Kısa bir süre öncesinde, 1 ay kadar süre içerisinde alt yazılar haricindeki metinlerin çevrilmiş olduğu sürümü yayınlayacağımızı sizlere aktarmıştık.

    Konuyla ilgili gerekli sayıda çevirmenlerin ekibimize katılmasıyla birlikte, proje hızlandı. Bu sebeple yamanın, oyunun 1. çıkış yıl dönümü olan 5 Ekim 2019 tarihine kadar sizlerle sunmayı planlıyoruz.

    ---
    Ben en çok şu üste paylaştığım AC: Odyssey Türkçe yama açıklamanıza sevindim. Vampire the Masquerade: Bloodlines yaması da en merakla beklediklerimden birisi ama şu an için (hatta Ekim 2018'den beri diyelim) ilk önceliğim sadece AC: Odyssey, zaten uzun bir süre böyle bir açıklamanız olabilir mi (Animus olarak; oyunun 1. yıl dönümünde Türkçe yama tamamlanacak/sunulacak diye bir açıklamanız olsa öpüp başımıza koyarız) diye diye de söyleniyordum gerçi AC: Odyssey konusunun hala kitli kalması pek hoş değil ya neyse.

    Eğer söylendiği gibi Ekim 2019 sonuna kadar tüm testler hatalar giderilip şu efsane olmaya layık Türkçe yamaya (%100'lük bir çeviriyle) bizi kavuşturursanız ne mutlu, gidişat yama başlangıç/bitiş aynen AC: Origins(ana oyun) yamanız gibi olacak yani harika. Sonrasına da artık Vampire the Masquerade: Bloodlines, Divinity Original Sin II derken daha kolaylaşır işleriniz sizler de rahat edersiniz bizlerde.

    Son olarak şunu söyleyip gideyim eğer @AnimusProjesi buralara uğrar cevap verirse diye diyorum, bir yerde konusunu görmüştüm AC: Syndicate Türkçe yaması şu an kurulduğunda oyuna uygulanmıyormuş bir ilgilenirmisiniz diyecektim? Türkçe yamadan kaynaklı değildir de yine Ubisoft bir şeyler karıştırmış olabilir bundan olsa gerek, daha önce de bir çok eski AC yaması Ubisoft yüzünden çalışmamıştı kalmıştık öyle yamaları sonradan güncellemiştiniz.
    ya ben bu olayları takıp edemedım çok ucuzlıyınca ac origins tr yama cıkınca div 2 alıcak olan biriyim(ac arada indirime girdide belkı pc yı yenılerım öle alırım fln dıye sallıyorum)


    şimdi 1- olarak animusta ki ac origins yaması tüm dlcleri kapsıyomu
    2- Divinity Original Sin 2 Definitive Edition tr yama yaklaşık nezman full olarak çıkar
    3- bi yamayı almak için kaç ay uye olmak gerekiyor
    4- aylık abone olsakta ac dlclerı ayrı alıcaz sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winston_2010 -- 20 Haziran 2019; 3:2:16 >




  • Winston_2010 W kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Eğer Ana senaryo yamasından bahsediyorsanız, dlcleri kapsamıyor.

    DOS2 oldukça hızlı ilerliyor yakın süreçte yayınlanacağını düşünüyoruz.

    Bir yamayı, tek seferlik alabilmeniz mümkün, bunun haricinde şuan 4 aylık arka arkaya abone olduğunuzda şuan batman'a erişebilirsiniz.

    DLC'ler şuan abone olanlar edinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 20 Haziran 2019; 15:4:22 >
  • Oyunu yaz indiriminde alsak mı acaba ya bilemedim şimdi.
  • AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    hobaaa geldikmi yağlı kazığa

    oyunu ve dlc leri yapan firma dlcleri ücretsiz veriyor ama animus beyefendi dlcleri ayrı ücretle satma peşinde, anlaşıldı.

    ulan ya bayılıyorum şu animusa





  • k3kin K kullanıcısına yanıt
    KaN. kullanıcısına yanıt
    AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    DLC'lerin olduğu season pass'ler oyunlardan daha pahalı oluyor, nasıl bir atmadır o hocam. Gözün iyice dönmüş anlaşılan.


    @Animus Projesi kullanıcı adını kullanan KaN. kardeş. Aşağıdaki sorumu yanıtlayabilir misin.


    quote:

    Ben şunu anlamadım, yardımcı olur musun.

    4 ay üst üste 1$ güncel abone olanlar hak kazanıyor ama daha önce 3 ay üst üste 4$ abone olan eski aboneler hak kazanamıyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.