Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
34
Favori
116.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah çıktığında bg 3 ü de çevirmeye kalkmazsınız.
  • Gene güzel bir ilerleme var. Böyle devam ederse tahmin ettiğim zamanlarda yamayı görmüş olacağız
  • k3kin K kullanıcısına yanıt
    Niye başka çevirecek grup mu var ki? DOS2 çevirmeselerdi sen mi çevirecektin? Türkçe desteği mi verilecek çıktıktan 10 yıl içinde? Deli sorular kafama doldu şu an!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 12 Haziran 2019; 14:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Niye başka çevirecek grup mu var ki? DOS2 çevirmeselerdi sen mi çevirecektin? Türkçe desteği mi verilecek çıktıktan 10 yıl içinde? Deli sorular kafama doldu şu an!
    Ağzı olan konuşuyor işte boşverin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Gene güzel bir ilerleme var. Böyle devam ederse tahmin ettiğim zamanlarda yamayı görmüş olacağız
  • yaz bitmeden çıkarsa efsane olur
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    2020 yazı bitmeden demek istedin galiba
    töbe de
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    gerçekler acıdır

o değilde en iyimser ihtimalle daha bi 15-20 ay falan "abonelik ücreti" toplamadan çıkarmazlar bu yamayı boşa beklemesin kimse.
  • Witcher 3 ile bu oyun arasında ne kadar bir metin farkı var bilen var mı?
    Tüh ya tüm planlarımızı bozdun halbuki biz paramızı çıkaracaktık. Neyse biz paragöz olduğumuz için yamayı 30 ayda çıkaracağız artık, yoksa malum daha bu paralarla altımıza BMW çekeceğiz.

• LaHire kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin grubun "şakşakçısıyım" "sizden nemalanıyorum" "bana maaş ödüyorsunuz" o yüzden lütfen şunu 35 ay yapalım benimde eve ihtiyacım var. Bir ev alalım bana öyle çıkarın yamayı rica ediyorum. Şak şak şak
  • Ya hocam yalan söylemeyin lütfen. Dragon Age 2'de kaç ay en üst bağıştan destek oldunuz, bir de sizi tester olarak saatlerce çalıştırdık. Bize hataları attınız. Belli süreden sonra ücretsiz olacağını bildiğiniz bir yamaya destek verdiniz. Yani insan bu kadar kendini kullandırtır pes! Yarın öbür gün Animus ben kapatıyorum gidiyorum derse ne olacak o verdiğiniz paralar ve emekler. Millet bedavaya oynuyor siz üstüne hem para verip hem oyun çevirilerine destek veriyorsunuz.

Benim arabanın taksiti biterse söz alırız hocam. Said artık söz verdik kusura bakma senin villayı Fuat hocadan sonra alacağız.

@HK-47
  • komik olduklarını sanıyorlar bunlara para vermeye devam edin.

bayılırsan her ay para çıkarmazlar yıllarca basit bir ilişki.
  • Bırakın goy goy yapmayı forumda konuştuğum bir kardeşim size başından beri üyelikle destek oluyormuş ancak zamanla sizden bir cacık olmadığını anlayınca bu ay aboneliğini sonlandırmış.

İki gün önce canı Batman Arkham Knight oynamak istemiş kurmuş ve üyeliğine girince birde ne görsün hesabında indirme bölümü yok kaybolmuş para verip zamanında hak ettiği çeviriler para vermeyi kesince uçmuş gitmiş.

Kendisi size yazmak yerine dilenci gibi hakkı olanı istemek yerine oyunu orjinal oynamış geçmiş.

Bu yazacağım onun sözleri size çok bilenmiş aynen şöyle: ben bunlar kadar üç kağıtçı bir örgüt görmedim para verdiğim aldığım yamaları bile kullanamıyorum dolandırıcı .... verdiğim tüm paralar (kısa kesiyorum) haram zıkkım olsun.

Millete laf yetiştiriceğinize sizden hızlı çeviri yapanlara kusur bulmaya uğraşacağınıza size aylarca destek olmuş insanları desteği kesince ne halde bıraktığınızı ne durumlara düşürdüğünüzü görüp utanın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Bırakın goy goy yapmayı forumda konuştuğum bir kardeşim size başından beri üyelikle destek oluyormuş ancak zamanla sizden bir cacık olmadığını anlayınca bu ay aboneliğini sonlandırmış.

İki gün önce canı Batman Arkham Knight oynamak istemiş kurmuş ve üyeliğine girince birde ne görsün hesabında indirme bölümü yok kaybolmuş para verip zamanında hak ettiği çeviriler para vermeyi kesince uçmuş gitmiş.

Kendisi size yazmak yerine dilenci gibi hakkı olanı istemek yerine oyunu orjinal oynamış geçmiş.

Bu yazacağım onun sözleri size çok bilenmiş aynen şöyle: ben bunlar kadar üç kağıtçı bir örgüt görmedim para verdiğim aldığım yamaları bile kullanamıyorum dolandırıcı .... verdiğim tüm paralar (kısa kesiyorum) haram zıkkım olsun.

Millete laf yetiştiriceğinize sizden hızlı çeviri yapanlara kusur bulmaya uğraşacağınıza size aylarca destek olmuş insanları desteği kesince ne halde bıraktığınızı ne durumlara düşürdüğünüzü görüp utanın biraz.
    Böyle bir şey var mı gerçekten?
    @AnimusProjesi cevap verir misiniz?

Ben Nisan 2018(Patreon Zamanı)'den bu yana, hatta bazı dönemde 2 hesapla birlikte bağışçıyım.
    Şimdi bugün bağışçı olmaktan vazgeçersem, bağışçı olduğum zamanki çevirilerden yararlanamayacak mıyım?

• serkanay54 kullanıcısına yanıt
    ben cevap vereyim.

hayır yararlanamazsın hiç bişiden. size laf anlatmaktan ben yoruldum ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala. (siz derken genel olarak bağışçı tayfayı kastediyorum)

bu animus denen oluşum sadece paraya odaklı ve para yoksa bırakın bişilerden yararlanmayı sizi adam yerine bile koymazlar. görmüşsünüzdür forumda orda burda yada hemen üstteki fuat diye tabir ettiğimiz insanın mesajlarında "para vermiyorsan sorgulama hakkın bile yok" derler. bu yama nerde kaldı çıksında satın alıp oynayacam desen bile bazı "insanlar" gelip derki "bilader bağış yapmıyorsan boş da yapma senin adamların işini sorgulama hakkın yok!"

gözünü açın gözünüzü...
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Ağustos, Eylül, Ekim aylarında 4$ olarak aboneydim. Bir hareketlilik görmeyince bırakmıştım aboneliği. Nasıl kriterleri var bilmiyorum fakat ilk çıkan yamadan yararlanamamıştım. Alfa veya Beta Batman'di sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanay54

Böyle bir şey var mı gerçekten?
    @AnimusProjesi cevap verir misiniz?

Ben Nisan 2018(Patreon Zamanı)'den bu yana, hatta bazı dönemde 2 hesapla birlikte bağışçıyım.
    Şimdi bugün bağışçı olmaktan vazgeçersem, bağışçı olduğum zamanki çevirilerden yararlanamayacak mıyım?

Alıntıları Göster
    Aktif olarak ilgilenmesem de sistemi kuran kişi olarak ben cevap vereyim.

Böyle bir şey yok. Tabii ki yararlanabiliyorsunuz. Facebook'tan sayfaya yazarsanız yardımcı olurlar.

• Konu gene kavgaya dönüyor. Şubat ayından bu yana ilerleme yüzdesi olarak artış var, söylemek doğru olur mu bilemiyorum ama bu ay artış %15 ile %55 oldu. Kendilerine de konu içinde neden Eylül-Ocak ayları arasında yerinde saydı diye sorduğumda bana ulaşıp açıkladıklarını gördüm. O zamanlar süren boşluğu/hatalarını kendileri de gördüğüm kadarıyla kabul ediyor. Buna takılıp kalmak bana göre doğru değil, şu an insanlardan ne bekliyorsunuz 1 aya bitirmelerini mi? Geçmişin telafisi olarak çeviri hızlanmış. Çevirinin uzun soluklu olacağını konu içinde dile getirmişlerdi. Şu an ilerleme %55, aylık ilerleme bu ay olduğu gibi %15 giderse eylülün 2. haftasına bitecek demek oluyor. Derseniz ki ben destek olduğum vakitlerde bir ilerleme göremedim param çöpe mi gidecek. Sistemden bir şekilde görüyorlardır veya elinizde elbet dekont ödeme kaydı vardır. Kendilerine ulaşırsınız böyle böyle diye eğer ters cevap alırsanız gelir gene burada şikayetinizi millete göstermiş olursunuz.

Konuda da geçmiş mesajlarda yazdım, benim de eleştirdiğim noktalar var. İyiye gittiği zaman da iyiye gidiyor denmeli. Şu an durum eylül ayında bitecek şeklinde, eğer gene aksar sıkıntı çıkarsa eleştirecek ve desteğini çekecek zaten dolu insan var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.