Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletin gözü önünde masadaki nevaleyi çalıyorum kimse de kalkıp bi şey demiyo , risen da olsa neler yaparlardı
  • oyunda vertical sync. açılamıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith

oyunda vertical sync. açılamıyormu?

Oyun içinde vsync ayarı yok. d3d overrider programını kullan. Bütün direct3d oyunlarında hem vsync hem de third buffer açabilirsin böylece.
  • Oyunun 1.03 patch ini indiriyorum.
    Oyunun official web sitesinde gecmemesine ragmen gamespotta linkini gordugum icin denemeye deger buldum.

http://www.filefront.com/15296439/Divinity-II-Ego-Draconis-Patch-1.03-English/
  • quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

Oyunun 1.03 patch ini indiriyorum.
    Oyunun official web sitesinde gecmemesine ragmen gamespotta linkini gordugum icin denemeye deger buldum.

O versiyon oyunun yeni çıkan kuzey amerika versiyonu için ve büyük bir ihtimalle senin elindeki sürüme uymaz. Bu ayın sonuna doğru her versiyonda çalışan bir mega patch yayınlanacak. O yüzden resmi sitede yayınlanmadı. Biraz daha sabret bence.

• Haklisin.
    bendeki game version : 1.0.13.67 idi.
    Onceki version uyumsuzlugu gibi bir hata verip yuklemeyi durdurdu.

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

Oyunun 1.03 patch ini indiriyorum.

O versiyon oyunun yeni çıkan kuzey amerika versiyonu için ve büyük bir ihtimalle senin elindeki sürüme uymaz. Bu ayın sonuna doğru her versiyonda çalışan bir mega patch yayınlanacak. O yüzden resmi sitede yayınlanmadı. Biraz daha sabret bence.

• Sitede dün yayınlandı 3 çeşit patch. 406 MB ENG olanı. Daha denemedim ama bu gereksiz takılmaları önleyecekse akşama doğru denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Sitede dün yayınlandı 3 çeşit patch. 406 MB ENG olanı. Daha denemedim ama bu gereksiz takılmaları önleyecekse akşama doğru denemeyi düşünüyorum.

Aynen bende öyle...Oyunu takılmadan ziyade sadece karakterin önünde sanki birşey varmış gibi takılması yüzünden oyunu neredeyse hic oynamadan bıraktım...Umarım bu patch bu tatsız duruma son verir yoksa isterse oyun gelmiş gecmiş oyun olsun,bug cukuru olduktan sonra cöp oyun olur...
  • $u patch i cekip denedim. Olmadi. gamecopyworld u bekliyorum.
  • Martta ben evde oluncaya kadar bu oyun bütük aksiliklerini gidermiş olarak karşıma çıkar ins x)
  • Öncelikle herkeze selam

Bende 2 gün önce oyunu aldım ve oynamaya başladım yalnız questler inanılmaz zorlanıyorum bir görev alıyorum nereye kime gideceğim hakkında haritada yada nebiliyim başka bir yerde simge yada bir işaret yok acaba bunun için World of Warcraft oynayanlar daha iyi bilir Quest Addonları yada Quest Helperlerı varmı? yoksa sadece görevleri okuyarak mı nerde ve nasıl olduklarını anlıcaz?

Şimdiden Herkeze Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nilveda

Öncelikle herkeze selam

Bende 2 gün önce oyunu aldım ve oynamaya başladım yalnız questler inanılmaz zorlanıyorum bir görev alıyorum nereye kime gideceğim hakkında haritada yada nebiliyim başka bir yerde simge yada bir işaret yok acaba bunun için World of Warcraft oynayanlar daha iyi bilir Quest Addonları yada Quest Helperlerı varmı? yoksa sadece görevleri okuyarak mı nerde ve nasıl olduklarını anlıcaz?

http://guides.gamepressure.com/divinityiiegodraconis/

• selam,

Risen bu hafta bitiyo. Hafta sonu yeni bir rpg'ye geçmem lazım. Divinity II, Fable ve Sacred(1) hali hazırda var.

Hangsis sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

selam,

Risen bu hafta bitiyo. Hafta sonu yeni bir rpg'ye geçmem lazım. Divinity II, Fable ve Sacred(1) hali hazırda var.

Hangsis sizce

Divinity 2 oyna. Ben de Dragon Age'i bitirdikten sonra Divinity 2'ye devam ediyorum (iki ay ara vermiştim). 1,02 yamasını kur oyna. 1,03 yamasının teknik anlamda bir artısı yok. Bu arada bu oyuna neden bu kadar yükleniliyor grafik anlamında anlamıyorum. Oyunda kullanılan her doku yüksek çözünürlükte, oyunun çizim uzaklığı da oldukça yüksek. Mekanlar detaylı. Adamlar hiç bir teknolojiden kaçınmamış. Elbette iyi bir sistem isteyecek. Bu oyunun istediği sistemi oyunun sunduğu grafiklere kıyasla yüksek bulan kişiler bir de Dragon Age veya Bioshock 2'ye baksın. İkisinde de kullanılan doku seviyesi düşük. Özellikle geçen gün Bioshock 2'yi açtım. İnsan PC'de artık konsollardan daha kaliteli görüntü bekliyor. Ama, oyunun grafikleri resmen Xbox 360 versiyonu ile sınırlandırılmış. Keza Dragon Age'de öyle. İki oyun da kaptırınca insan sonuna kadar oynuyor orası tamam da, Dragon Age ve Bioshock 2'da yaşadığım (grafiksel anlamda) hayal kırıklığını Divinity 2'de yaşamadım. Divinity 2'de grafikleri sona dayayın, Lord Lovis'in kulesinin tepesine çıkın, manzarayı seyredin. Gerçekten muhteşem, detaylara verilen önem harika.

• arkadaşlar oyun içi videoları atlamak için bir yöntem varmı geçemiyorum illa izlemem gerekiyor vidyoları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

quote:

Orijinalden alıntı: Nilveda

Öncelikle herkeze selam

http://guides.gamepressure.com/divinityiiegodraconis/

gamepressure için teşekkür ederim.iyi bir kaynak...
    bendenizdewww.gamebanshee.com u kullanıyorum..belki başka site arayanlara yararlı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Sitede dün yayınlandı 3 çeşit patch. 406 MB ENG olanı. Daha denemedim ama bu gereksiz takılmaları önleyecekse akşama doğru denemeyi düşünüyorum.

Aynen bende öyle...Oyunu takılmadan ziyade sadece karakterin önünde sanki birşey varmış gibi takılması yüzünden oyunu neredeyse hic oynamadan bıraktım...Umarım bu patch bu tatsız duruma son verir yoksa isterse oyun gelmiş gecmiş oyun olsun,bug cukuru olduktan sonra cöp oyun olur...

Autopatch işe yarıyor, 1.03 versiyonunu indirdi kurdu ama takılma olayında bir değişme yok... Bende -daha şehirden çıkamadan- oyunu sildim.. Dragon Age denemedim daha, bitirdikten sonra Divinity'i yükleyip tekrar deneyebilirim...

• Bitmiyor askerlikkkk son 88 gün geçmiyor artık özledim beee iyi bakın kendinize ;)
  • selam arkadaşım.

divinitiy2 oyununa bende yeni başladım orobas bölümüne kadar geldim ama bir türlü görünmeyen kalkanlarıgeçemedim. tepede bir yerde kör bir adam var onun yanındaki teleport ile bir tarafa gitmem gerekiyor zannedersem ama onu bir türlü çalıştıramadım. ingilizcemdeolmadığı için oyunu çözmekte zorlaşıyor. muhtemelen oyunu bitirmişsinizdir. bu bölümde yardımcı olursanız çok sevineceğim.

yazmış olduğun metni okudum ama larian mıdır nedir bir türlü ona ulaşamadım. rica etsem yardımcı olurmusun. en azından şu kalkanları kaldırabilirsem oyuna devam edeceğim aksi durumda bırakmak zorunda kalacağım.

şimdiden yardımların için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.