Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

ya beyler kaç gündür uğraşıyorum bi türlü ikinci haritaya geçemedim... görevlerin çoğunu yaptım broken walleyde ayak basmadığım yer kalmadı ama maxos templedeki bi yer var orayı bi türlü açamadım.. birde maxos templedeki ejderhayı öldürmemiz gerekiyormu eğer gerekiyosa naısl öldürcez yardımcı olursanız çok sevinirim cidden çıldırmak üzereyim =)

Amdusias'ı öldürmen için onu önce insan formuna dönüştürmen gerekiyor. Sandıklardan birinde Orbis Arcesso diye bir kitap bulacaksın bunu oku. Librarian denilen bir hayalet var, onunla konuşunca Amdusias'ı insana dönüştürmek için phial of Amdusias' blood ve Dragon Scales'e ihtiyacın olduğunu söylüyor.

Yatak odalarının olduğu yerde Amdusias'ın odasına gir ve kitaplıktaki kitabı kullanarak gizli odayı aç. Orada Amdusias'ın kanını bulabilirsin.

Şimdi Amdusias'ın uçtuğu yere git. Bundan önce savele oyunu. Ejderha alevlerinden kaçıp Blood Altar'a doğru koş, yerdeki yeşil parlayan pulları topla ve geri kaç. Sonra da kitabı oku, insan formuna dönünce de Allah ne verdiyse dal herife.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

ya beyler kaç gündür uğraşıyorum bi türlü ikinci haritaya geçemedim... görevlerin çoğunu yaptım broken walleyde ayak basmadığım yer kalmadı ama maxos templedeki bi yer var orayı bi türlü açamadım.. birde maxos templedeki ejderhayı öldürmemiz gerekiyormu eğer gerekiyosa naısl öldürcez yardımcı olursanız çok sevinirim cidden çıldırmak üzereyim =)

Amdusias'ı öldürmen için onu önce insan formuna dönüştürmen gerekiyor. Sandıklardan birinde Orbis Arcesso diye bir kitap bulacaksın bunu oku. Librarian denilen bir hayalet var, onunla konuşunca Amdusias'ı insana dönüştürmek için phial of Amdusias' blood ve Dragon Scales'e ihtiyacın olduğunu söylüyor.

Yatak odalarının olduğu yerde Amdusias'ın odasına gir ve kitaplıktaki kitabı kullanarak gizli odayı aç. Orada Amdusias'ın kanını bulabilirsin.

Şimdi Amdusias'ın uçtuğu yere git. Bundan önce savele oyunu. Ejderha alevlerinden kaçıp Blood Altar'a doğru koş, yerdeki yeşil parlayan pulları topla ve geri kaç. Sonra da kitabı oku, insan formuna dönünce de Allah ne verdiyse dal herife.

Oyunda en zorlandığım bosstu benim.Nefret ettim Battle towerdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

quote:

quote:

Oyunda en zorlandığım bosstu benim.Nefret ettim Battle towerdan.

Battle Tower falan faso fiso. Asıl son boss(lar) en zoruydu. Büyücü, savaşçı bir düzine adamı, kare bir odaya doluşturup hepsini üzerine salmak. Bir de Hard'da oynayınca, değmeyin keyfime. Nasıl geçtiğimi bir ben bir de Allah bilir. Ama ilk oyunda yönettiğim besleyip büyüttüğüm karakter ile dövüşmek de ayrı bir nostaljik hava yarattı bende.

Sonu da ayrı bombaydı zaten. Şu eklenti paketi çıksın, alayından intikamımı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 11 Haziran 2010; 14:36:03 >

• quote:

quote:

yardımın için tşkler gökyabgu sayende geçtim çok şükür =) ama şimdide başka bi yerde takıldım ingilizcenin az olmasının verdiği bi sıkıntı sayesinde =)

bi yere geldim tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum ama 5 tane heykel var 5 tanede seçenek var hangisinin hangisi olduğunu bi türlü çözemedim :/

• Merhaba arkadaşlar 2 gündür divinity 2 oynuyorum ve bir yeri bir türlü geçemiyorum. Bandit kampındaki ragnarla konuşmam lazım göreve göre ama ben oyunda adım atmadık yer bırakmadım ragnarı bulamıyorum? ve bu bölümü geçemediğim için maxos temple da giremiyorum. Eger oyunu bitiren arkadaşlar hatırlayıp yardım ederse sevinirim. şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşkar siz belliki bu oyunun ustası olmuşsunuz ama ben bu dragona dönüşme olayını anlamadım yardım edicek olan varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

yardımın için tşkler gökyabgu sayende geçtim çok şükür =) ama şimdide başka bi yerde takıldım ingilizcenin az olmasının verdiği bi sıkıntı sayesinde =)

bi yere geldim tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum ama 5 tane heykel var 5 tanede seçenek var hangisinin hangisi olduğunu bi türlü çözemedim :/

Hani şu heykeller ben neyim gibisinden şeyler soruyo?Destruction falan filan orası mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_gfb

arkadaşkar siz belliki bu oyunun ustası olmuşsunuz ama ben bu dragona dönüşme olayını anlamadım yardım edicek olan varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum

O dragona dönüşme hikayesini zamanı geldiğinde anlıyacaksın.Oyunun belli bir yerinden itibaren dönüşebiliyorsun.Zaten zamanı geldiğinde o kendi kendine dönüşücek.Tam olarak yer istersen Battle tower'da Amdusias'ı yendikten sonra sanırsam.
  • sağolasın kardeş geldim ve buldum bende basıyorum u ya q ya hiç bişe olmuyor dedim oyundamı bi sakatlık var :)
  • Oyunun skill ağacı oldukça şekilli.. Ben genelde tek kişi ilerlediğimiz oyunlarda warrior oynamayı seviyorum. Bu oyunda sadece warrior'a skilleri yatırmak sizce mantıklı mı? Diğer skillere puanları dağıtırsak bu sefer 2 tarafa da yeterli puan dağıtamayabilirim.

Sadece warrior skillerine puan verilecekse hangi skillere yatırım yapılmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Oyunun skill ağacı oldukça şekilli.. Ben genelde tek kişi ilerlediğimiz oyunlarda warrior oynamayı seviyorum. Bu oyunda sadece warrior'a skilleri yatırmak sizce mantıklı mı? Diğer skillere puanları dağıtırsak bu sefer 2 tarafa da yeterli puan dağıtamayabilirim.

Ben Warrior olarak bitirdim.

Genel skillerden şunlara puan verdim:

-Mindread ve Lockpick'i maksimuma çıkardım.

-Encumbrance'a da bir kaç puan verdim ki inventoryim çabuk dolmasın.

- Bir de (burası önemli) two handed weapon expertise puanını çıkartabildiğim kadar max. çıkardım (13'tü galiba) Sen de bir silah türü seçerek onun expertise skilline puan yatır. Verdiğin hasar önemli ölçüde artıyor.

Warrior skillerinden ise şunlara:

- Rush Attack bayağı bir puan verdiğim skilldi. Uzaktan özellikle ok atan karakterlere yaklaşmak, vur kaç taktikleri yapmak için iyi bir skill. Yüksek seviyelerde ciddi hasar verip devirebiliyor.

- Whirlwind ile birden çok yaratığa hasar verebiliyor, onları devirebiliyorsun. İşe yarar ama çok mana yediğinden fazla kullanmıyordum. Bir de benim oynadığım oyunda bir vuruşta sadece tek bir yaratığa zarar verebiliyordun. 1,03 patchi ile birden çok yaratığa zarar verebiliyorsun normal vuruşla. O yüzden son patch ile bu skillin önemi azaldı.

- Life Leech'e de puan vermiştim. Vurduğun yaratıklağın götürdüğün HPsinin bir kısmı senin HP'ne ekliyor. Uzun süren savaşlarda hayat kurtaran bir özellik olabiliyor.

- Regenerate iyidir. Birkaç puan vermenin yararı büyüktür. Bu skill iyileşme hızını artırır, HP'nin çabuk dolmasını ve tekrar savaşa koşmanı sağlar.

- Reflect'e puan yatırmıştım bir iki tane. Ama hiçbir yararını görmedim açıkcası. Tanımında yaratıklar size vurduğunda hasarın bir kısmı onlara yansıyor deniyor ama çok bir halta yaramıyor. Tavsiye etmem.

- Mage Skillerinden ise yalnızca Healing'e puan verdim. İyileşme büyüsü uzun savaşlarda hayat kurtarıcı oluyordu.

Ben oyunu hard zorlukta oynadığımdan bahsettiğim skiller sonuna kadar işe yaradı. Max. hasar veren ve aldığı hasarları da kolayca bertaraf edebilen bir karakter oluşturmaya çalıştım. Oyunda Warrior olmanın tek sıkıntısı savaşların bir süre sonra kes biç kes biç tek düze hale gelmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Oyunun skill ağacı oldukça şekilli.. Ben genelde tek kişi ilerlediğimiz oyunlarda warrior oynamayı seviyorum. Bu oyunda sadece warrior'a skilleri yatırmak sizce mantıklı mı? Diğer skillere puanları dağıtırsak bu sefer 2 tarafa da yeterli puan dağıtamayabilirim.

Diğer skillerde önemli.Ben mesela okçu olmama rağmen summon undead skilline puan vermiştim ki,herkes hurra diye bana dalmasın,çabuk ölmiyim diye.Çokta faydalı oldu açıkçası.Kendi yarattığın canavarla birlikte ikili olarak baya iyi oluyolar.Sonra warrior skillinden regenerate önemlidir.Magelerdeki healing olmazsa olmaz o derece önemli bi skill.Mindread,Lockpick çok önemli.Bide Gökyabgu'nun dediği gibi expertiselar(yanlış yazdım galiba) var sağ tarafta.Hangi silahi seçtiysen ona uygun puan vermen yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakitty -- 16 Haziran 2010; 14:56:16 >

• Arkadaşlar çok teşekkürler. Bilgilerinizin yararı olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

quote:

quote:

quote:

Hani şu heykeller ben neyim gibisinden şeyler soruyo?Destruction falan filan orası mı ?

Evet evet aynen orası.. cvbına daha yeni bakabildim k.b internette sorun yaşıyodumda =)

• arkadaşlar maxos temple de altın dolu odayı nasıl geçiyoruz lütfen yardım edin deli olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangas

arkadaşlar maxos temple de altın dolu odayı nasıl geçiyoruz lütfen yardım edin deli olucam

Değerli hiçbirşeye dokunmadan değersiz bir şey alman gerekiyordu odada. Elma mıydı öyle birşeylerdi galiba.
  • Saol geçtim pumpkin varmış onu aldım:D
  • Merhaba arkadaşlar

Ben oyuna daha yeni başladım şimdi 15 lvl yim

Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız ok teşekkür ederim.

1) Benim şuan en önemli sorunum ben 15 lvl yim Brokwn village şehrindeki traderlerde benim lvl ime göre zırh yok her tarafa baktım 14 ve ya 11 lvl lik zırh bulamadım en yüksek 9 lvl var. başka şehre gitmeyi düşündüm fakat broken village den sadece map5 e yani ossage şehrine gidiliyor ordan başka şehre gidilmiyor ve ben ordaki traderlere kadar gidemiyorum zırh almak için map 3 e gitmeyi düşünüyorum fakat nasıl gidileceğini bilmiyorum netteki haritalara baktım maxos haritasında gösteriyor oraya gidiyorum dediği yerde bir geçiş yok map3 e geçiş maxos tapınağındakiejderhadan adama dönüşeeni öldürünce mi açılacak lütfen şu zırh konusunda yardım edin. 3 gündür zırh arıyorum?

2) Ben bir kaç yerde kendi binek hayvanımızı oluşturabidiğimizi duydum bu doğrumu doğruysa nasıl yapabiliriz?

3) Kendi kulemizi kaç lvl iken yapabiliyoruz ve nerde ne zaman yapabiliyoruz?

4)Duyduğuma göre kendi adamlarımızı şeçip kendimize bir grup yapabiliyormuşuz bu kaç lvl de nerede ve ne zaman oluyor öğrenebilirmiyim?

5)Son olarak Broken village şehrinde değirmencinin bir sırrı mı ne varmış bu sırrı nerden öğreniyoruz, öğrendiğimizde ne işe yarıyor bi de suikastçilerle işbirliği filan varmış galiba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

• Arkadaşlar

Herkes oyunun grafiklerindeki bozukluklardan, yükleme süresinin uzunluğundan, oyunun almanca olduğundan, kitap okunamadığından, 20 lvl ye gelince devam edilemediğinden ve benzeri kısıtlama ve sorunların olduğundan bahsediyor.

Ben oyunuwww.downtr.net sitesinden indirdim linklerde hiç bir sorun yok oyunu kurduktan sonra içinde crack dosyası var onu programın kurulduğu yerdeki bin dosyasına kopyalayınca hiç bir sorun kalmıyor.

Lütfen oyunu suçlamayın.

Oyunu oynamayanlar isterlerse bir denesinler.

• Arkadaşlar

Galiba bazılarınız şu çözünürlük olayını kalite ayarı filan zannediyor. Bakın her monitörün standart kendine özel değişmeyen bir çözünürlüğü vardır. Oyunlarda siz daha kaliteli oynamak için yükseltirseniz ve ya daha akıcı oynamak için düşürürseniz yüksek ihtimallerle problemlerle karşılaşırsınız. Çözünürlüğe dokunmayın daha alıcı oynamak istiyorsanız gçlge ayarını falan düşürün yani bu çözünürlük bir kalite ayarı değildir. Her monitörün kendine has ve değişmeyen bir çözünürlüğü vardır.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.