Dragon Age den sonra modern warfare 2 oynadım çabucak bitti.Bu oyuna başladım ama Dragon Age den sonra bu çocuk oyunu gibi geldi ve daha başlamadan optimasyon sorunları kara kara ekranlar falan karakter bile oluşturamadım siliyordum tam son kez çözünürlükle oynadımda öyle oldu.
Ama dediğim gibi Dragon Age in yanından bile geçemez hiçbirkonuda.
Valla oynayan arkadaşlar oyun ilerledikce oyunun güzelleştiği söylemiş...Bende bir hevesle başladım...Aslında oyun hoşuma da gitmişti ama oyun tam anlamı ile bug cukuru...Her yerden bir bug fışkırıyor ve İngilizce sürüm icin daha ortada bir patch bile yok
oyun çok karışık yada zor gibi yada ben yanlış yerlere gittim
lvl 9 um yapamadığım görevler var yaptıklarımda var ama görevi yaptıktan sonra kimle konuşacağım bilmiyorum.
ilk başladığımız yerde mage adamla konuştum mage oldum sonra gemiyle diğer haritaya geçtik.
köyü yakınındaki goblinleri öldürdüm zindanlara girdim falan. dragon oldum 6 tane falan dragon öldürdüm. köprüden sonraki skeletonların koruduğu kuleyede girdim üst kattan küreyi alıp aşağı indim ordaki spiriti falan öldürdüm çıktım ordan. şimdi ise bandit kampını bastık o ufak haritanın sonunda bi temple var oraya giriyorum merdivenlerden 2 adım attıktan sonra zehirlenip ölüyorum.
neler yapmamı önerirsiniz ?
bide skill sıfırlama falan nasıl oluyor önceki sayfalarda biraz bahsi geçmiş ama , yada ev alma olayı nedir? köprünün orda eleman konuştu ama yok param wermem dedim dolandırıcıdır diye :D o adamı nerden bulcaz birdaha ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rinnegan
Ejderhalara da binebilsek fena olmazdı. Yine de oyun güzel olacak gibi.
Tamamen katılıyorum. Oyunu indirdim kurdum crackledim. falan filan geç orayı. tek sorunum , oyunun çok karışık olması bir arkadaş kısaca olayı özetlermi .
quote:
Orijinalden alıntı: Kemalist
quote:
Orijinalden alıntı: Rinnegan
Ejderhalara da binebilsek fena olmazdı. Yine de oyun güzel olacak gibi.
Tamamen katılıyorum. Oyunu indirdim kurdum crackledim. falan filan geç orayı. tek sorunum , oyunun çok karışık olması bir arkadaş kısaca olayı özetlermi .
sildim ben oyunu dragon age den sonra zaten çok alakasız geldi bilmiyorum. benimle alakalı birşeydir belki ama ısınamadım oyuna :D
yaw ben bi yerde takıldım yardım edebilecek varsa sevinirim. hani ejderi adama geri çevirip öldürdükten sonra bi kapı açılıo orda kel herifle konuşup.bi adaya gidios,orda milletle konuşuyoruz vs. ondan sonra 4 totemde çıkıo hepsiyle 1 er kişi öldürüyoruz ondan sonra ne yapıyoruz.o yeşilli kadınla konuştum yolu bulamadım. bi söyleyinde geçiyim 1 saattir kafa patlatıyorum
Bu oyun Dragon Age'in gölgesinde kaldı galiba..
quote:
Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe
Bu oyun Dragon Age'in gölgesinde kaldı galiba..
Dragon Age bitmeden başka oyun haram bana.
Arkadaşlar ben tam bi rpg manyağıyım bir çok rpg oyunu bitirmişimdir şu ana kadar oynadığım en iyi rpglerden biri divinity isteyene yardımcı olabilirim elimden geldiğince
quote:
Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE
oyun çok karışık yada zor gibi yada ben yanlış yerlere gittim
lvl 9 um yapamadığım görevler var yaptıklarımda var ama görevi yaptıktan sonra kimle konuşacağım bilmiyorum.
ilk başladığımız yerde mage adamla konuştum mage oldum sonra gemiyle diğer haritaya geçtik.
köyü yakınındaki goblinleri öldürdüm zindanlara girdim falan. dragon oldum 6 tane falan dragon öldürdüm. köprüden sonraki skeletonların koruduğu kuleyede girdim üst kattan küreyi alıp aşağı indim ordaki spiriti falan öldürdüm çıktım ordan. şimdi ise bandit kampını bastık o ufak haritanın sonunda bi temple var oraya giriyorum merdivenlerden 2 adım attıktan sonra zehirlenip ölüyorum.
neler yapmamı önerirsiniz ?
bide skill sıfırlama falan nasıl oluyor önceki sayfalarda biraz bahsi geçmiş ama , yada ev alma olayı nedir? köprünün orda eleman konuştu ama yok param wermem dedim dolandırıcıdır diye :D o adamı nerden bulcaz birdaha ?
O mahzende zehirlenmemek için ölü askerlerin cesetlerini takip ederek ilerleyeceksin yoksa hemen zehirlenip ölüyorsun.
Lord Lovis hayaletini öldürdüm bende kulenin en üstünde. sonra ilerliye ilerliye kuleden dışarı çıktı. burada ne yapacagımı anlıyamadım baya bi dolastım ancak hala lord lovis ile ilgili birşey var gibime geliyor. ayrıca oyunun save dosyaları nerede. bilgisayarda ara ara bulamadım
dragon age den sıkıldım buna bkayım dedim grafik ayarlarında sorunum var arkadaşlar çözünürlüğü 1280*1024 kaliteyi extreme yaptım kastı çözünürlüğü 1024*768 kaliteyi high yaptım kötü oldu kare kare oldu ince ayarı var mı biliyo musunuz ? sistemim yanda dragon age i çok iyi ayarlarda oynadım bu da ss :
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
dragon age den sıkıldım buna bkayım dedim grafik ayarlarında sorunum var arkadaşlar çözünürlüğü 1280*1024 kaliteyi extreme yaptım kastı çözünürlüğü 1024*768 kaliteyi high yaptım kötü oldu kare kare oldu ince ayarı var mı biliyo musunuz ? sistemim yanda dragon age i çok iyi ayarlarda oynadım bu da ss :
Ekran kartın Dragon Age'i kaldırır rahatlıkla çünkü çok fazla sistem gereksinimi olan bir oyun değil. Dikkat edersen çevre dokuları düşük falan. Ancak maalesef Divinity 2'nin yüksek detayları için ekran kartın yetersiz. Bende 9800gtx+ ekran kartı var 1 gblik. Ben de akıcı oynamak için gölge ve shader ayarlarını kısmak zorunda kaldım. Ama oyun kesinlikle harcadığı gücün hakkını veriyor. Kullanılan dokular, renk paletleri muhteşem. Tavsiyem gölgeleri, shaderları ve drawing distance ı falan düşür. Options ekranında kenardaki aşağı okuna tıklarsan pek çok ayar çıkacak. Görmesi biraz zordur ilk başta, ben oyunu oynamaya başladıktan 2 hafta sonra keşfettim.
ayarları düzelttim biraz iyi oldu , ama oyunun dövüş sistemini pek iyi yapamamışlar
quote:
ayarları düzelttim biraz iyi oldu , ama oyunun dövüş sistemini pek iyi yapamamışlar
Oyunun dövüş sistemi güzel bence. Tam bir hack&slash. Temel kural kelebek gibi uçup arı gibi sokacaksın. Sürekli vur, yana veya geriye zıpla. Sabit durmayacaksın yerinde. Risen'daki gibi daha gerçekçi dövüşleri her zaman tercih ederim orası ayrı.
evet risen ın dövüş sistemi daha iyyidi sanki , bunda gard alma da yok mesela
quote:
Orijinalden alıntı: recko
yaw ben bi yerde takıldım yardım edebilecek varsa sevinirim. hani ejderi adama geri çevirip öldürdükten sonra bi kapı açılıo orda kel herifle konuşup.bi adaya gidios,orda milletle konuşuyoruz vs. ondan sonra 4 totemde çıkıo hepsiyle 1 er kişi öldürüyoruz ondan sonra ne yapıyoruz.o yeşilli kadınla konuştum yolu bulamadım. bi söyleyinde geçiyim 1 saattir kafa patlatıyorum
Haritayı aç , o adada scroll şeklinde main questte gidiceğin yer var , oraya gir (kuru kafa resimli koca bir kapı) , içerden bir tane scroll alıyosun , rüzgarı yok eden. Onu alınca haritada sol üste doğru yine scroll şeklinde işaretlenmiş yer var , oraya git. Rüzgarın içine gir scroll u bas. Rüzgar yok olucak , daha sonra orda gördüğün 3 tane mumu yak , sonra mezardan 1 kadın çıkıcak , o kadınında istekleri olucak ; ondan sonrası sana kalmış :)
Dragon Age i bir daha bitirmekle bu oyun arasında kaldım ne dersiniz,değer mi sizce?
Bence dragon age bir daha oynanmaz , şahsen ben oynamam zaten zorla bitirdim , çok baymıştı :D
quote:
Orijinalden alıntı: canerblackeye
Bence dragon age bir daha oynanmaz , şahsen ben oynamam zaten zorla bitirdim , çok baymıştı :D
aynen ya ben bitiremeden bıraktım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: canerblackeye
aynen ya ben bitiremeden bıraktım
Oyunu bitirmesi gerçekten zor. Biraz fazla uzatmışlar ama böyle bir hikayede döyle bitmeli belki de.