tek sorun yaşadığım cihaz mi box oldu onda da uygulamayı silip tekrar yükledim düzeldi bi deneyin başlarda bazı problemler olur çözülür acele etmeyin filmler kaçmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 14 Haziran 2022; 22:4:39 > |
Disney+ | Ana Konu | (110. sayfa)

-
-
-
Çok teşekkürler hocam. Greenlerin Büyükşehir Maceralarını aradı gözüm de göremedim. Yeğenim için istemiştim deeeermişim. Kaç yaşıma geldim hala çizgi film izlemeye bayılıyorum hahahaha.
-
Aynı şekilde lg webos tvde 73 kod hatası var. Üye olmak için maildeki linke tıklıyorum boş sayfada kalıyor,açılmıyor. Cep telefonundan lte olarak linke tıklayınca açılıyor. Nasıl çözülecek bu olay
-
-
Bu arada Belgesel dediğin 4K izlenmeli. 4K özelliğe sahip belgesel sayısı çok çok az. Netflix'in neredeyse tüm belgeselleri 4K kalitede.
Disney+'ın Nat Geo'ya sahip olması ne kadar iyiyse 4K özelliği olmaması o kadar kötü.
-
Oooo süper. Çok teşekkür ederim hocam. Ben de size bir kıyak geçeyim o zaman.
Sizi gülüp geçirecek, eğlenceli ve fazla bilinmeyen film önereyim: Nothing To Lose. Şiddetle tavsiye ederim.
-
IPTV'ye 80 Film, 716 bölüm dizi eklenmiş.
Biz hala mail bekliyoruz ...
-
Filim önerisi için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bu şekilde 2 saat canlı desteğe bağlanarak bekledim sonunda kodu alabildimquote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41Arkadaşlar bana da mail gelmemişti. Disney Plus'ın canlı desteğine bağlanıp mail gelmedi dedim. 24 saat bekleyin dediler. Beklemek istemiyorum link verebilir misiniz dedim. Link ve kod verdiler. O şekilde indirimli girebildim. Sağolsunlar.
Ama bir uyarı yapayım. Ödeme aşamasında hata alırsanız anasayfaya dönüp oturumu kapata basın ve tekrar giriş yapın. Yoksa 350 lira çeker. Ben buradaki yorumları görmüştüm iyi oldu. Sanal banka kartıyla ödeyemedim, sanal kredi kartıyla ödeyebildim.
https://www.disneyplus.com/redeem
Bu linke girip kodu ekleyeceksiniz.
PC'de altyazı görünümü çok kötü ve yukarıda da yazdıkları gibi çözünürlük düşük. Diğer cihazlarda normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim gözümde netflix ve Amazon android.
Hbo ve disney iOS platformu gibi.
Kaliteyi direkt izlerken anlayabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntü kalitesi olarak baya başarılı buldum.Apple tv den filmler kiralayan biri olarak,baya sevdim
Netflix’te tarayıcıdan izlerken çeşitli tuş kombinasyonları ile oynatılan içeriğin çözünürlüğünü görebiliyoruz. Disney+’ta böyle bir imkan var mıdır?
ben anlamadım hocam bu işi indirince mi sapıtmaya başladı yoksa şans işi mi cihaz realme 7. Öyle kötü bir cihazda değil orta alt segment. Ama bu uygulamada böyle olması üzdü. Mıcrosoft uygulaması ile pcden şimdi twd ye giriştim güzel. Smart tv zaten sorunsuz. Bir telefon kaldı oda olursa harika olacak. Netflix bir saatte yüzde 6 7 pil tüketiyordu umarım disneyde düzgün çalışır bu sekil gider.
-
çözünürlük gerçekten çok kötü oled 4k bir televizyonum var netflix ile aşık atamaz çok ilginç
-
Başka bir sorun vardır onda bariz çok daha iyi Disney
Yıllık üyelik almış ortak arayan varsa gruba dahil olabirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaslar, indirim haziran sonuna kadar oldugu icin ciktiginda dener ve alirim demistim ama once kayit olma olayini farketmemistim. Elinizde kullanilmayan davet var ise paylasabilirseniz aboneligi baslatmak istiyorum
Ben teşekkür ederim hocam.
-
Çin malı Tv boxlarımda çalışmıyor. Üzdü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X